• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

08.06.2018

14:39

(FOTO) VUKOVA POBESNELA ŠMINKERKA PRETI NOVINARIMA I NAZIVA IH STOKOM, jer su preneli njen tvit da KOSOVSKI SRBI SMRDE!

Politika

(FOTO) VUKOVA POBESNELA ŠMINKERKA PRETI NOVINARIMA I NAZIVA IH STOKOM, jer su preneli njen tvit da KOSOVSKI SRBI SMRDE!

Podeli vest

Šminkerka Vuka Jeremića, Jelena Maćić, koja je poznata po ekstremističkim stavovima, pretnjama ubistvom predsedniku Srbije i vešanjem na banderama, juče je preko Tvitera poručila da "Kosovski Srbi smrde" i izjavila da "Kosovo nije Srbija"

Malo je reći da je javnost nakon ovih tvitova ostala u šoku! To joj, ipak, nije bilo dovoljno, pa se danas opet oglasila sa opasnom pretnjom redakciji Srpskog telegrafa koja je juče na svom portalu objavila njene izjave u vezi sa KiM, a danas su istu vest objavili na naslovnici, gde i zaslužuje da bude!

(FOTO) JEREMIĆEVA ŠMINKERKA OPET PLJUJE PO SVOM NARODU! Maćićka tvrdi da Kosovo nije Srbija, A ZA KOSOVSKE SRBE KAŽE DA SMRDE!

Maćićeva je poručila da sutra "uleće" u prostorije ovog lista s namerom da iste "polupa", te najavila da će zaposlene "prebiti".

Tvitinformer.rs

Tvit

Novinare je nazvala "stokom", iako su samo preneli ono što je šminkerka objavila na svom nalogu, a što je javno i dostupno svima.

Skandalozan tvitinformer.rs

Skandalozan tvit

Tvitinformer.rs

Tvit

Očekivali smo da će Maćeva nakon suludih izjava izaći sa izvinjenjem, budući da je javno ponizila Srbe sa Kosova.

Umesto toga, ona nastavlja sa pretnjama i ovakvo sramno ponašanje apsolutno nema opravdanje.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Vukasin

pre 5 godina

A da neko šminkerki pripreti prebijanjem , skočili bi i DjUNS i UNS i sva " inteligencija " koja podržava opoziciju ... i NVO ... i svi oni lezilebovići koji glume političare ... i naravno Sergej .

Branko

pre 5 godina

Brdska krava koja jos nije ni sisla sa planine, ima duzi jezik nego krava rep a mozga uopste i nema!!!??????

bole

pre 5 godina

Mozak joj je kao u kokošku samo sto ima jednu vijugu više pa ne sere po dvorištu.

Ljube

pre 5 godina

Pitam se samo zašto i dokle će joj se ovakvo ponašanje tolerisati. U svakoj normalnoj zemlji ona bi za ovakve ispade već odavno bila osuđena i novčano i zatvorom uz zabranu javnih istupanja u bilo kom obliku. Što neko reče, NVO i "demokratski" dušebrižnici ćute kao zaliveni, njima je to sasvim OK sve dok njih neko ne oplete.

Sasa

pre 5 godina

Stara ovca trazi popularnost a niko je ne jebava ni dva posto.

BREŽANAC

pre 5 godina

Nije ni lepa ni pametna, niko osim Vuka neće da spava sa njom, mušterije su joj samo Vuk i njegova Vučica pa šta će šminkerka da radi nego da lupa gluposti da bi na sebe privukla pažnju. A ako neko piše o njoj preti, pa možda će i njoj neko da zapreti, a onda?

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija