• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

09.06.2018

17:00

 (VIDEO) KO SAM AKO NISAM SA TOBOM? Kija pala u trans kada je čula ove reči!

Rijaliti

(VIDEO) KO SAM AKO NISAM SA TOBOM? Kija pala u trans kada je čula ove reči!

Podeli vest

U ponedeljak 11. juna biće održana četvrta Zadrugovizija"na opšte oduševljenje kako učesnika rijalitija

Danas su zadrugari imali priliku da po drugi put pogledaju originalne nastupe i spotove za numere koje će izvesti na sceni za dva dana. Nadežda Biljić pevaće pesmu "Lepi Moj" Snežane Đuričić, a i ona se, kao i ostale numere, mogla čuti ovoga jutra u Beloj kući.

Reči pesme najviše su pogodile Kristinu Kockar koja je odmah uhvatila za ruku svoju najbolju drugaricu u rijalitiju, Anu Korać i zapevala.

-Lepi moj, ma šta bih bez tebe ja. Na čija vrata da pokucam? Ma ko sam ako s tobom nisam! - pevala je Kija.

Nju su ove reči veoma raznežile, s obzirom na to da je njena situacija sa suprugom Slobodanom Radanovića iz dana u dan sve neizvesnija.

Podsetimo, oni su bili na korak do pomirenja kada mu je Kockareva izjavila ljubav, međutim, Radanović se vratio svojoj devojci Luni Đogani i po drugi put povredio Kristinu pred milionskim auditorijumom.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Darija

pre 5 godina

Dace Bog da i Kija "ozdravi "od ove boljke! Majke, razmisljajte o Karmi, koju navlacite deci! Gospod nas nije uzalud obdario razumom, svescu i savescu!

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija