• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs

10.06.2018

12:40

(VIDEO) SLOBA OTKRIO DOGOVOR KOJI IMA SA LUNOM! Ona poražena i u neverici zbog NJEGOVE IZDAJE!

Rijaliti

(VIDEO) SLOBA OTKRIO DOGOVOR KOJI IMA SA LUNOM! Ona poražena i u neverici zbog NJEGOVE IZDAJE!

Podeli vest

Tokom prethodne večeri stanari Bele kuće su odgovarali na škakljiva pitanja novinara, a glavni akteri koji su svojim ponašanjem doprineli da budu u centru pažnje su Luna Đogani i Slobodan Radanović

Jovana Vučić, novinarka portala Pink.rs je postavila Radanoviću pitanje koje se tiče njegovog odnosa sa blogerkom nakon rijalitija. 

- Lepi Mića i Miljana su rekli da ti i Luna niste raskinuli i da ćete biti zajedno nakon rijalitija, zbog toga što je ona jako smirena i staložena. Pa nam ti reci da li imate dogovor da budete zajedno nakon rijalitija - upitala je ona.

(VIDEO) KIJA I LUNA OTKRILE ŠTA IM SE DOPADA KOD SLOBE: Pale na istu stvar?

-Nemamo nikakav dogovor, ja sam 100 puta rekao da mi je žao što nisam pokazao kako bi bilo sve to napolju. Što se tiče njene smirenosti, ne znam. U korektnim smo odnosima, učestvujemo zajedno na "Zadrugoviziji 4", ne želim da ulazim u dublje teme - rekao je Sloba.

LUNApink.rs

LUNA

Nakon pevačevog izlaganja, Jovana je upitala i Lunu, da prokomentariše šta misli o svom odnosu sa Slobom nakon svega što se izdešavalo u Beloj kući. 

- Što se tiče moje smirenosti idem kući za 10 dana i jako sam srećna. Shvatila sam nažalost da ovo nije vredno, ali se ne kajem ni zbog čega. Niko me nije naterao, slušala sam svoje srce. Žao mi je što ovo nije uspelo zato što sam ja najveći negativac u ovom rijalitiju, verovatno i jesam zbog ovoga što sam uradila, ali to je zato što sam verovala u sve ono što je on pričao. Bila sam sigurna da ćemo biti zajedno, pa me je bilo briga što sam negativac, otimačica muževa, jer sam sedela pored njega i bila sam sigurna da je on moj, ali sam nažalost pogrešila - objasnila je Luna.

Ako je suditi po Luninom izrazu lica može se zaključiti da joj nije pravo što se nalazi u ovoj poziciji, tačnije, da nosi ulogu "otimačice muževa", a da je bez njega ostala, ali se trudi da prebrodi ovu situaciju.

Posle i Lepi Mića je izneo svoje mišljenje, a šta je on rekao povodom ovoga pogledajte u narednom video-snimku.  




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
isijava pakost

pre 5 godina

Mici, pre svega nije mesto medju mladima od kojih mu neki mogu biti i unuci. Naravno da je lako njima manipulisati cak i tako ocigledno kako on to radi. Niti je fer, niti je lepo, niti bilo sta dobro od njega mogu nauciti... kao ni od Saske i Zorice. Razumem da niko kvaliteta u tim godinama ne bi usao u tako nesto, ali manje zlobe, manje zlobe... sigurno postoji.

Izbori 2024

Vesti

Menjaju se tržišne cene struje i gasa! Evo ko može da očekuje pojeftinjenje
Društvo

Menjaju se tržišne cene struje i gasa! Evo ko može da očekuje pojeftinjenje

Zbog energetske krize, Vlada je cene struje i gasa držala pod kontrolom. Od maja cena se formira na tržištu i stekli su se uslovi za pojeftinjenje za privredu - struje za više od 20 odsto, a gasa 15 procenata. Za domaćinstva cene ostaju iste, a u EPS-u i "Srbijagasu" kažu da do kraja godine neće biti ni poskupljenja, piše RTS.

19.04.2024

09:15

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija