• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: tanjug.rs/ informer.rs

11.06.2018

09:20

(VIDEO) TEROR MANJINE NAD VEĆINOM! VULIN:Organizatori protesta da se ne kriju iza vozača!

Politika

(VIDEO) TEROR MANJINE NAD VEĆINOM! VULIN:Organizatori protesta da se ne kriju iza vozača!

Podeli vest

 Protesti u Srbiji zbog povećanja cene goriva predstavljaju teror manjine nad većinom i organizuju ih Dragan Ðilas, Vuk Jeremić i Dveri, rekao je ministar odbrane Aleksandar Vulin

On je kazao da oni koji se kriju iza protesta trebalo bi da izađu i preuzmu odgovornost.

- Kako ćemo znati da je u redu, da smo ispunili vaše zahteve, koji su vaši zahtevi, ko ih je postavio, kako ćemo znati sa kim se pregovara i sa kim se razgovara? - kaže on. 

Država, kaže, ima nekoga ko se bavi time da li mogu da se spuste akcize ili ne, da li će to uticati na druge stvari. Da li će biti smanjena cena goriva zavisi od nekoliko stvari, kakva će cena biti na svetskom tržištu, kakva je politika Vlade, rekao je on.

- Za par dana se više niko neće sećati goriva, imaćete zahteve za ostavku Vlade, predsednika Republike, niko se neće sećati zašto je počelo. Kada treba da se povećaju plate onda je u redu što država ima novac, ali kako je prikupila to nema veze - kazao je. 

(FOTO) POLICIJA ODBLOKIRALA AUTOPUT NA GAZELI! Kreteni sa osam automobila pokušali da zaustave saobraćaj kod Sava centra!

Dodao je da su se ovakve scene mogle videti i posle predsedničkih izbora gde je predsednik Vučić pobedio sa velikom razlikom.

- Ovo je primer terora manjine nad većinom. I tada su političke stranke to organizovale. Političke stranke stoje iza ovoga, one to podržavaju i hvale kao divnu sliku Srbije - istakao je Vulin. 

Naveo je da se na isti način radilo u Ukrajini 2013. godine, te da se sada koriste potpuno iste metode i upozorio da se ne može očekivati da isto radite, a da ne budu iste posledice.

Kaže i da će se u narednih nekoliko dana pojaviti fotografija na kojoj će vozaču kamiona ili Hitne pomoći koji se naginje kroz prozor, lepa draga devojka ponuditi cvet, što će kako kaže, biti simbol protesta. 

- To smo imali u Ukrajini, Rumuniji, Slovačkoj, gde ste imali i kordone policije. Na svu sreću naša policija neće praviti nikakve kordone, vodiće računa o poštovanju zakona, ali neće nikoga da ugrožava, pokazuje maksimalno strpljenje, pribranost - istakao je Vulin.

Komentarišući da najveće kritike dolaze od DSS, Vulin je podsetio da je za vreme njihove vladavine Kosovo proglasilo nezavisnost, da je oslobođeno 2.500 albanskih terorista, kao i monstrumi koji su silovali srpsku devojčicu i bacili je u krečanu, a oni nisu "prstom mrdnuli".





Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
GajbexG

pre 5 godina

Hahaha Vulin legenda!Ne smeju da se pokazu, oni samo po drustvenim mrezama piskaraju...

Vlastimir

pre 5 godina

Rešenje za ovaj bezbrazluk je jednostavno. Odmah neka im saobraćajna policija skida tablce, jer se blokadom saobraćaja nanosi nemerljiva šteta svim učensicima u saobraćaju.

Milan

pre 5 godina

To ima pravo, ovi vozaci su samo bili laka meta organizatorima, ali ih je saka pa im je propao plan.

kornjacarade

pre 5 godina

TAKO JE VULINU ,KORISTE MALU GRUPICU RADI SVOJIH CILJEVA

sale

pre 5 godina

Organizatori protesta bi trebalo da nastoje da pomognu narodu a ne da ih blokiraju i otežavaju im svakodnevnicu.

Trtica

pre 5 godina

Ovo sada je kao i u politici....manjina j.be u zdrav mozak većinu!!! Zato vuline zabij se u misiju rupu i ćuti, pametniji si!!!

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17