• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

11.06.2018

09:45

MITROVIĆ I TADIĆ PUCAJU OD OPTIMIZIMA: Prolazimo grupu, a onda je sve moguće!

Fudbal

MITROVIĆ I TADIĆ PUCAJU OD OPTIMIZIMA: Prolazimo grupu, a onda je sve moguće!

Podeli vest

Fudbalski reprezentativci Srbije Aleksandar Mitrović i Dušan Tadić puni optimizma uputili su se ka Rusiji, gde će igrati na Svetskom prvenstvu u grupi sa Kostarikom, Švajcarskom i Brazilom

- Lep je osećaj ići na ovako kvalitetno takmičenje. Nadam se da ćemo sa još lepšim osećajem da se vratimo. Imamo samopouzdanje, znamo šta nas čeka. Biće teško, ali i lepo. Jedva čekamo da počne - rekao je Aleksandar Mitrović novinarima na aerodromu "Nikola Tesla" u Beogradu.

Reprezentacija Srbije odlazi na Mundijal šest dana pred prvu utakmicu sa Kostarikom, koju smatraju najvažnijom.

- O njima znamo skoro sve. Čeka nas organizovana, kompaktna reprezentacija, koja igra taktički dobro. Neće biti lako, u svakoj utakmici će biti teško. Prva je najbitnija i nadam se da ćemo dobrim rezultatom, odnosno pobedom početi takmičenje - kazao je Mitrović.

Napadač srpskog tima je istakao da će mnogo toga zavisiti od duela sa Kostarikom i dodao da je uprkos tome svaka utakmica bitna, ali da o Švajcarskoj i Brazilu ne treba razmišljati dok se ne završi prva.

Dušan Tadić je kazao da je prvi cilj ostvaren i da je naredni prolaz u drugu fazu svetskog šampionata.

- Očekujemo da prođemo grupu, težimo ka novim ciljevima. Prvi je bio da se plasiramo, to smo ostvarili i sledeći cilj je da probamo da prođemo grupu. Biće veoma teško, ali se nadamo da ćemo uspeti. Videćemo koji je krajnji domet, nepredvidivo je. Sve je moguće ako prođemo grupu - kazao je Tadić.

On je rekao da će u prvom duelu sa Kostarikom biti veoma teško.

- Kostarika je tvrda reprezentacija, igra na kontranapade, a brani se sa svim igračima. Bitno je da igramo kao tim, da lopta cirkuliše i mislim da imamo to nešto čime možemo da rešimo utakmicu. Nadam se da ćemo uspeti u tome - rekao je Tadić.

Srbija će prvu utakmicu igrati 17. juna protiv Kostarike u Samari, potom će pet dana kasnije igrati sa Švajcarskom u Kalinjingradu i na kraju 27. sa Brazilom u Moskvi.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija