• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

11.06.2018

11:27

ŽIVIM SAN SVAKOG DEČAKA! Nikola Milenković uzbuđen zbog puta na Mundijal

Fudbal

ŽIVIM SAN SVAKOG DEČAKA! Nikola Milenković uzbuđen zbog puta na Mundijal

Podeli vest

Srpski fudbaler Nikola Milenković rekao je da je velika stvar to što je sa reprezentacijom na Svetskom prvenstvu i da je to san svakog dečaka koji se bavi tim sportom

- Ovo je velika stvar, skup najboljih igrača. Ovo je san svakog dečaka koji počinje da igra fudbal. Sve mi se prebrzo dešava u karijeri, prevalio sam veliki put za dve godine i presrećan sam što sam deo ekipe koja će učestvovati na Svetskom prvenstvu - rekao je Milenković novinarima.

Milenković, 20-godišnji štoper Fiorentine, našao se na spisku selektora Mladena Krstajića posle odlične sezone u Italiji, a mogao bi da bude i deo prve postave na Mundijalu u Rusiji.

- Ovo nije došlo preko noći. Zaista sam davao sve od sebe, kako na treninzima, tako i na utakmicama. Nadam se da ću nastaviti tako - kazao je Milenković.

Selektor ga je čak upredio sa Nemanjom Vidićem, ali je Milenković uz zahvalnost naveo da je daleko od toga.

- Hvala selektoru koji je sjajan čovek. Mogu mnogo da naučim od njega, posebno zbog toga što je igrao na istoj poziciji kao ja. Svaki trening dobijam savete. A, i stvarno je velika stvar što me je uporedio sa takvim igračem kao što je Nemanja Vidić - rekao je on.

Govoreći o samom Svetskom prvenstvu, Milenković je kazao da će mnogo toga zavisiti od prve utakmice sa Kostarikom. 

- Kostarika je ozbiljna reprezentacija, kao i svaka koja je na Svetskom prvenstvu. Prva utakmica je mnogo važna, mnogo će nam značiti ako budemo igrali kako treba. Nadamo se pozitivnom ishodu i videćemo šta će biti - kazao je Milenković.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija