• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

11.06.2018

11:42

KRIVIČNA PRIJAVA PROTIV VOJVOĐANSKOG SEPARATISTE ODŽIĆA: POKS tužio Jaknovićevog miljenika!

Politika

KRIVIČNA PRIJAVA PROTIV VOJVOĐANSKOG SEPARATISTE ODŽIĆA: POKS tužio Jaknovićevog miljenika!

Podeli vest

Pokret obnove Kraljevine Srbije (POKS) podneo je krivičnu prijavu protiv vojvođanskog separatiste Aleksandra Odžića, predsednika Vojvođanske partije zbog krivičnog dela poziva na rušenje ustavnog poretka Republike Srbije i izazivanje nacionalne, rasne, verske mržnje i netrpeljivosti

Naime, Odžić je pre nekoliko dana izjavio  da je Vojvodina okupirana 1918. godine od strane Srbije i pozvao na njeno otcepljenje.

- Srpska Vojvodina je prisajedinjena Kraljevini Srbiji pre sto godina voljom većine naroda, koji se vekovima za to borio. Protivno je  svakom moralu i pravu  da lider jedne partije koja je registrovana u Srbiji daje izjave u suprotnosti sa ustavom svoje zemlje, odnosno da je Vojvodina okupirana i da poziva na njeno otcepljenje. Po njemu , Srbi  su okupirali Srbe u Vojvodini, što je van svake pameti - istakao je Žika Gojković, predsednik POKS-a i poslanik u Skupštini Srbije.  

NEZAPAMĆEN SKANDAL! Jankovićev omiljeni separatista poziva na OTCEPLJENJE VOJVODINE, a njegove sulude planove PRENOSI POLITIKA!

Gojković je kazao i da separatistima kao da nije dovoljno što je južna srpska pokrajina na ivici novog rata, pa sukobe žele da prenesu i na severnu. 

-  Upravo zbog toga je važno da tužilaštvo reaguje na vreme i procesuira one koji narušavaju ustavni poredak i pozivaju na nasilje i rat, jer se samo tako može desiti izdvajanje Vojvodine iz Srbije. Podsećamo i da  je Vojvođanska partija poznata po tome što kao jedini način za svoju „promociju" i privlačenje pažnje koristi senzacionalizam i pozivanje na otcepljenje Vojvodine od Srbije i da im ovo nije prvi put - zaključio je Gojković.

JANKOVIĆEV SEPARATISTA OPET PLJUJE - SAD MU SMETA VOJSKA SRBIJE!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Miso

pre 5 godina

Policijo radi svoj posao,hapsi svakog ko misli zlo svojoj zemlji,i svom narodu.Tako rade sve drzave u svetu.

GajbexG

pre 5 godina

Ovakve separatiste odmah treba uhapsiti pa neka pricaju u zatvoru.

Bojan

pre 5 godina

Svi koji imaju antidržavno i protivustavno delovanje treba da budu procesuirani.

Luka

pre 5 godina

Tuzba po tuzba. Ne moze se vise izjavljivati sta vam padne na pamet bez ikakvih posledica. Svi koji slusaju, a u mogucnosti su da tuze, neka tuze.

markoni

pre 5 godina

Ne mogu da verujem da ovakve stvari prolaze u Vojvodini koja je oduvek bila multikultularna sredina.

Helena

pre 5 godina

I ako su podneli krivičnu prijavi i treba , saparatisti nam nisu potrebni.

Branko

pre 5 godina

I treba, pa nek on na sudu objasnjava svoje delovanje!!!???????

Alhemičar

pre 5 godina

Svako ko podriva ustavni poredak i želi a silu da odcepi deo teritorije i treba da krivično odgovara.

peraciganin

pre 5 godina

E da to su spontani organizovani gradani..............

Lala iz Banata

pre 5 godina

Срби у ВОЈВОДИНИ су вековима крварили за присаједињење матици...СРБИЈИ... Вековима сањали - да буду ДЕО ДРЖАВЕ СРБИЈЕ...Гинули на Добруџи...Гинули на ЦЕРУ и Солунском ФРОНТУ...Гинули на МАЈЕВИЦИ ( 13 Војвођанска ударна бригада) и увек... на крају били ПРЕВАРЕНИ...?! На крају им се саопшти да су ГИНУЛИ - ( и Борили се) да буду ПОКРАЈИНА...ПРЕВАРА-ПРЕВАРА -ПРЕВАРА...Ни Комунисти Војвођани нису се борили да би ВОЈВОДИНА била Покрајина...На крају је то све био фалсификат КПЈ на челу са Титом...Комунисти Војвођани су се борили - за слободну ВОЈВОДИНУ у саставу Србије...!! А плаћеници и "паћеници" као Оџић и компанија аутономаша који желе бити мађарске слуге и немачки лакеји...Нек се гоне сви у 3 ПМ...!! Поздрав Лала...Банатски.

sasa

pre 5 godina

Ako pocnu da odgovaraju jedan po jedan uspostavice se red.

MISA

pre 5 godina

SVAKOME PO ZASLUZI.JANKOVIC CE SAD DA LEGNE I DA UMRE OD MUKE.

ACA

pre 5 godina

TREBA SANKCIONISATI SVE ONE KOJI NARUŠAVAU JAVNI RED I MIR!

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija