• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

11.06.2018

15:25

PALMA TRAŽI HITNU SEDNICU VLADE: Obezbedite javni red i slobodu!

Politika

PALMA TRAŽI HITNU SEDNICU VLADE: Obezbedite javni red i slobodu!

Podeli vest

Predsednik Skupštine opštine Jagodina Dragan Marković Palma zatražio sazivanje hitne vanredne sednice vlade zbog povremenih blokada saobraćaja širom Srbije

- Ovo što radi 5 - 6 opozicionih političara prevaranata, koji pozivaju građane da blokiraju saobraćajnice širom Srbije zbog cene goriva nije demokratija. To je ugrožavanje života građana Srbije, koji moraju po ovoj vrućini da čekaju u redovima - naveo je Marković u izjavi dostavljenoj medijima.

Marković, koji je i predsednik Jedinstvene Srbije, smatra da hitnu vanrednu sednicu vlade trebalo sazvati kako bi se obezbedila sigurnost za sve građane i slobodno kretanje svih građana koje je zagarantovano Ustavom Srbije. 

- Zašto bivši zaštitnik građana Saša Janković nije regaovao kada su u bivšoj vladi akcize povećavane i 100 posto, a to mu je bio opis posla, da štiti građane, pa se sad setio cene goriva. To je krajnje licemerno ponašanje opozicionih političara, koji ponovo u Srbiji prizivaju rumunski ili neki drugi sličan scenario - naveo je Marković. 

(VIDEO) VUČIĆ O "BENZINSKIM" PROTESTIMA: MAJKO BOŽIJA KAKVI LAŽOVI, kažu da protestvuju zbog cene goriva, a HOĆE DA RUŠE VLAST!

On nije iskjučio mogućnost da opozicija to radi i u saradnji sa nekim inostranim uticajem, kako bi se Srbija što je moguće više oslabila u trenucima teške borbe za najvažnija državna pitanja kao što je Kosovo i Metohija. 

- Vlada Srbije je dužna da obezbedi javni red i mir i slobodu za sve građane i vlada treba da odbrani građane Srbije i državu od nekolicine neodgovornih opozicionih političara, koji imaju par posto podrške u narodu - naveo je Marković.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Vid

pre 5 godina

Da li su opozicioni političari ili iz nekih drugih razloga nezadovoljni građani ako brutalno ugrožavaju slobodu i prava većine drugih građana po meni je ravno diverziji pa bi prema organizatorima trebalo postupati kao prema diverzantima.Ako vlast nje spremna da donese takav predlog i ako ga skupštna ne usvoji organizujte referendum pa neka se građani Srbije na naj demokratskoji način izjasne.

Darko

pre 5 godina

Tako je ovo sta rade je fasizam.Nema to veze sa benzinom.

jhon

pre 5 godina

Ja neznam sta cekaju (policija) AV -- kao da se plasi da postupi po zakonu sklanjaj bagru sa ulice Milom ili silom nema tu puno da se filozofira po tom pianju

Izbori 2024

TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)
Live TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)

Sukob u Gazi eksalira i čini se da se širi na druge frontove. Izrael odlučan da odgovori na napad Irana. Da li zaista Netanijahu gura SAD u rat protiv Irana? Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su bivši potpukovnik KOS-a Ljuban Karan i politikolog, prof. dr Vladimir Pavićević. Uživo u program iz Frankfurta uključio se i politikolog Andreja Lović koji je govorio o tome na koji način Nemačka posmatra ovaj rat. U drugom delu emisije gosti su govorili o ratu u Ukrajini. O ovoj temi govorio je i kapetan garde Branislav Živković koji se putem vajber linka uživo uključio u program.

15.04.2024

19:57

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija