• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/ informer.rs

12.06.2018

09:57

(VIDEO) LUNA VIDELA KIJINE SUZE ZA VREME NJENOG I SLOBINOG NASTUPA, pa pobesnela: Ok, ona plače, pa šta!

Rijaliti

(VIDEO) LUNA VIDELA KIJINE SUZE ZA VREME NJENOG I SLOBINOG NASTUPA, pa pobesnela: Ok, ona plače, pa šta!

Podeli vest

Protekle noći, Sloba Radanović i Luna Đogani odneli su pobedu od strane glasova publike na četvrtoj po redu "Zadrugoviziji" dok su Kristina Kockar i Ana Korać dobile najveću podršku od strane novinarskog ali i stručnog žirija, kao i od pratilaca na društvenoj mreži Fejsbuk

Nakon okončanja ovog spektakla, zadrugarima su pušteni nastupi a oni su sa oduševljenjem odgledali sve.

 - Matora, ti si najženstvenija žena u kući po pokretima - rekao je Sloba dok je gledao nastup Sanje Stanković i Jovane Tomić Matore.

Učesnici su pohvalili izvedbu Sare Reljić kao i Nadežde Biljić koje su zasijale u punom svetlu prethodne noći.

Radanović je pohvalio i svoju suprugu, a nije krio ni oduševljenje njenim ukrasima i trilerima koje je pokazala u pesmi "Dobrodošao u klub".

Luna je sa velikim uzbuđenjem čekala da na ekranu ugleda nju i Slobu, ali se iznenadila kada je videla da je Kija, za vreme njihovog izvođenja, plakala u bekstejdžu.

 - Ne sviđa mi se uopšte, niti su snimali, niti šta. Ok, plače i šta - rekla je Luna iznervirano.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija