• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/ informer.rs

13.06.2018

10:31

(VIDEO) LUNA SE STRASNO LJUBILA SA MARKOM!  Sloba će da poludi od LJUBOMORE!

Rijaliti

(VIDEO) LUNA SE STRASNO LJUBILA SA MARKOM! Sloba će da poludi od LJUBOMORE!

Podeli vest

Posle poslednje žurke u ovoj sezoni rijaliti programa Zadruga, nastao je opšti haos među stanarima. Sve je krenulo kada je Luna Đogani nasrnula na Slobodana Radanovića

Pre svega ovoga Luna Đogani veče je provela sa Markom Miljkovićem. On joj je rekao kako mu nije prijatno da sedi sa njom zbog Slobodana Radanovića koji je ranije izjavio pred svima da je ljubomoran kada je Miljković u blogerkinom društvu.

U jednom trenutku Luna i Marko dotakli su se poljubaca, a da su se njih dvoje ljubili otkrio je upravo Miljković koji je Đoganijevu prisetio ovog momenta.

 - Nisam namerno, slučajno! - rekla je Luna.

 - Samo da te podsetim - smeškao se Marko.

 - Nije namerno, nisam namerno! Kako si se setio toga? - nastavila je Đoganijeva.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
tosa

pre 5 godina

Pa štaće devojka, sedam dana bez ljubavi. Mnogo je brate i za tako fine devojke.

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija