• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

13.06.2018

11:50

JEREMIĆ OPET IZMIŠLJA: Vučić planira nemire na KiM!

Politika

JEREMIĆ OPET IZMIŠLJA: Vučić planira nemire na KiM!

Podeli vest

Predsednik NS Vuk Jeremić izjavio je da predsednik SNS-a Aleksandar Vučić planira da u narednih nekoliko meseci izazove nemire na severu Kosova i Metohije, kako bi sporazum sa Prištinom koji podrazumeva članstvo Kosova u UN bio doživljen kao olakšanje

Kako se navodi, Jeremić je na osnivačkoj skupštini Opštinskog odbora Narodne stranke Voždovac rekao i da vlast Srbiju "drži u stanju de fakto okupacije".


Prema njegovoj oceni, vlast na račun ustupaka po pitanju Kosova dobija zauzvrat međunarodnu podršku, koja zato ne kritikuje njegovu vlast.

Jeremić je dodao i da će Vučić, ako mu se dozvoli da "proda" Kosovo, ponuditi da "razvlasti Republiku Srpsku", a potom i da na isti način uvede Srbiju u NATO.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
caslav

pre 5 godina

Jeremiću, to što pripisuješ Vučiću to bi ti uradio, a jednim delom si već uradio....

Ilija

pre 5 godina

Vukove fantazije i ponovni pokušaj izazivnja nemira i straha kod ljudi. Proterajte ovu dijabolu iz države!

Doktor

pre 5 godina

Jel ima neka ustanova koja ce primiti ovog izgubljenog coveka. Propalo mu sve ali nije izmiljotina...

mirko

pre 5 godina

Ovaj je vec zreo za lecenje...priziva kao baba vracara.

Jeka

pre 5 godina

Kako ovog coveka nije sramota da ovako nesto izmislja?

Milana

pre 5 godina

Jeremic osim izmisljanja nista drugo i ne ume, covek je potpuno skrenuo.

Olja

pre 5 godina

Jeremic je izgubio pojam o realnosti, cim moze da plasira ovakve nebuloze.

Nidza

pre 5 godina

Konradiktorno.Kada je on bio u vlasti gurao je Srbiju u nato tj ceo DS je to radio.Totalno suprotno Vucic ima odlicne odnose sa Rusijom i Kinom da ne kazem da ga postuju sto se i vidi.Ovo samo govori u prilog onome da je snazi klub 100 za nato.Svi koji su se od poznatih prikljucili u akcije Djilasa,Jeremica,Obradovica su izabrani za nato lobiste odnosno klub 100.

Simic

pre 5 godina

Jeremić je čovek koji samo laže. Strašno šta će sve izmisliti.

Maja

pre 5 godina

Jeremic ce optuziti Vucica da ga je ocinkario kod pravosudnih organa Amerike za pranje para.

Darko

pre 5 godina

Čovek ne zna više šta radi, uglavnom ima bujnu maštu.

Mila

pre 5 godina

Jeremić pokušava da vrati optužbama, samo što se njegove ne pravdaju dokazima.

mica

pre 5 godina

Jeremicu , dosadan si, smaras, provlacis se kroz novine umesto da se ne eksponiras, jer si lopuza, smiri strasti, mnogo si jadan , ljigav, supalj. Povraca mi se kad vidim u novinama Jeremic. Covece oladi

peraciganin

pre 5 godina

Jeremicu kako vam nije dosadno da izmisljate tolike lazi, i napadate predsednika.

Slavka

pre 5 godina

Vucic nije kao ti to zapamti, dok ti planiras da preuzmes vlast iako je to nemoguca misija, Vucic radi za svoje Srbe i drzavu ma gde god se oni nalazili.

Alhemičar

pre 5 godina

Vučić je prvi za mir i stabilnost , Jeremić je ovom izjavom stao na stranu Ramuša i Tačija koji stvarno žele nemir na severu Kosova.

Vukovic Branko

pre 5 godina

Svaki budući napad na Srbe ide na tvoju dušu , da si im super alibi !

Izbori 2024

TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija