• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

13.06.2018

11:54

ÐURIĆ: Dijabolične fantazije Vuka Jeremića o nemirima na KiM!

Politika

ÐURIĆ: Dijabolične fantazije Vuka Jeremića o nemirima na KiM!

Podeli vest

Potpredsednik Glavnog odbora SNS Marko Ðurić ocenio je danas kao potpunu političku neodgovornost i ličnu nestabilnost ocene i izjave Vuka Jeremića, koji, kako je naveo, mašta o scenariju o nemirima na Kosovu i Metohiji

Reagujući na izjavu Jeremića, Ðurić kaže da lider Narodne stranke polazi od sebe i navike da u svom beskrupuloznom karijerizmu zanemaruje interese građana, najavljuje da će Srbija izazvati nemire na severu Kosova i Metohije kako bi imala izgovor za ustupke Prištini.

- Upravo se takvim metodama služio nekadašnji režim, čiji je Jeremić bio istaknuti član, i bez ikakve sumnje Jeremić bi se, da ima ikakvu težinu, i danas igrao politike koristići Srbe na Kosovu i Metohiji kao pokretne mete - naveo je Ðurić u pisanoj izjavi dostavljenoj medijima.

Ðurić podseća da su upravo Jeremić i njegovi partijski drugovi svojevremeno 2011. izazvali nemire na severu Kosova i Metohije, a potom zarad ostanka na vlasti ostavili Srbe u pokrajini na cedilu i uveli im prelaze poput graničnih, carinske pečate i prištinska lična dokumenta.

- Srpska napredna stranka i predsednik Aleksandar Vučić učiniće sve da zaštite bezbednost našeg naroda na Kosovu i Metohiji, ali i nastaviti da insistiraju da se razjasni kakva je priroda Jeremićevih odnosa sa međunarodnom kriminalnom grupom korupcionaša i perača novca i za kakve protivusluge je dobio 200.000 evra od katarske ambasade u Berlinu - poručio je Ðurić.

Istakao je da Srbe na Kosovu i Metohiji ne smeju da onespokoje "dijabolične fantazije" Vuka Jeremića, čiji je jedini posao očigledno da sedeći u skupim restoranima u Njujorku ili Toskani smišlja pakosti srpskom narodu i državi.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Ana

pre 5 godina

Vuk je dijabola sam po sebi tako da mu i komentari moraju biti takvi.

kornjacarade

pre 5 godina

jeremicu ove teme odgovaraju da se skrene paznja gradjanima sa njegovih mutnih radnji i kalkulacija ...

Gospon Zika

pre 5 godina

Ovaj je vec zreo za lecenje...priziva kao baba vracara. Pomognite mu ako vec nije kasno

Kole

pre 5 godina

Sramota, čovek samo gleda kako da stvori haos u zemlji, šta reći no pravi izdajnik.

miko

pre 5 godina

Dijabolicna fantazija, jednog dijabolika za kojeg vise nade nema . Ne moze da radi ni kao deda sera u Pozarevcu na buskoj stanici.

Sasa

pre 5 godina

Mislim da ovakve izjave Jeremica ne treba komentariisati i davati mu na znacaju, on je ipak jedan obican lopov i sarlatan.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija