• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

13.06.2018

12:31

ŠIPTARI SLAVE JEREMIĆA: Vuk nam je dao alibi DA PONOVO UDARIMO NA SRBE!

Politika

ŠIPTARI SLAVE JEREMIĆA: Vuk nam je dao alibi DA PONOVO UDARIMO NA SRBE!

Podeli vest

Šta god da se ubuduće dogodi Srbima na Kosovu i Metohiji Šiptari će optužiti Srbiju da je to uradila, a alibi za to dao im je lično lider Narodne stranke Vuk Jeremić

On je svojom politikantskom izjavom da država Srbija planira da izazove haos na severu KiM, postao najveća zvezda šiptarskih medija koji ga slave i daju mu ogroman prostor.


Takvom sumanutom izjavom Jeremić je dao alibi Šiptarima za svaki napad na srpski narod na Kosovu i Metohiji.



Reagujući na izjavu Jeremića, Ðurić kaže da lider Narodne stranke polazi od sebe i navike da u svom beskrupuloznom karijerizmu zanemaruje interese građana, najavljuje da će Srbija izazvati nemire na severu Kosova i Metohije kako bi imala izgovor za ustupke Prištini.

- Upravo se takvim metodama služio nekadašnji režim, čiji je Jeremić bio istaknuti član, i bez ikakve sumnje Jeremić bi se, da ima ikakvu težinu, i danas igrao politike koristići Srbe na Kosovu i Metohiji kao pokretne mete - naveo je Ðurić u pisanoj izjavi dostavljenoj medijima.

Ðurić podseća da su upravo Jeremić i njegovi partijski drugovi svojevremeno 2011. izazvali nemire na severu Kosova i Metohije, a potom zarad ostanka na vlasti ostavili Srbe u pokrajini na cedilu i uveli im prelaze poput graničnih, carinske pečate i prištinska lična dokumenta.

- Srpska napredna stranka i predsednik Aleksandar Vučić učiniće sve da zaštite bezbednost našeg naroda na Kosovu i Metohiji, ali i nastaviti da insistiraju da se razjasni kakva je priroda Jeremićevih odnosa sa međunarodnom kriminalnom grupom korupcionaša i perača novca i za kakve protivusluge je dobio 200.000 evra od katarske ambasade u Berlinu - poručio je Ðurić.

Istakao je da Srbe na Kosovu i Metohiji ne smeju da onespokoje "dijabolične fantazije" Vuka Jeremića, čiji je jedini posao očigledno da sedeći u skupim restoranima u Njujorku ili Toskani smišlja pakosti srpskom narodu i državi.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Vlah alija

pre 5 godina

Stvarno je zabrinjavajuce ovo što tvrdi jeremić jer nije prvi put da se provociraju sukobi na severu setimo se one sulude ideje da se šalje voz sa provokacionim natpisima ili djurićevi nelegalni dolazci u mitrovicu

Branko

pre 5 godina

Opet pljuvanje po Srbima, zar to nije cudno da jedino Hrvati, Siptari i Bosnjaci podrzavanu Jeremica!!!!!????? Vidis e pa nas brinu izjave Bakira kad on provocira Srbe u RS i priziva rat!!!?????? Treba vi da ljubite Amere u s*pak, sve sto imatd sve cu vam oni dali jel im treba topovsko meso i ne treba vam pamet!!!????? Haradinaj, Taci su takvi, zloconci, nemaju mozga i Ameri odlucuju u ime Siptara i Bosnjaka!!!!????

OnyxxBG

pre 5 godina

Jednog dana će se Jeremićem najozbiljnije pozabaviti i domaći i međunarodni organi

Only

pre 5 godina

Kako im je lako utabao put za secesiju, sliku da mu kače po zidovima

Braca

pre 5 godina

Kretenizam kakav propagira Jeremić nije bio skoro na ovim prostorima, ali on očigledno odrađuje ulogu za koju je dobro plaćen, verovatno od tih istih Šiptara! Nek mu je na čast!

Dekameron

pre 5 godina

Naivno, mozete da smislite valjda nesto bolje.Ovo je nivo za IQ 50.Ako je ovo nivo ovih novina onda je dobro sto jos uvek postojite.Mislim za vas dobro,za narod svakako nije.

Lala iz Banata

pre 5 godina

Под хитно донети ЗАКОН О ЗАШТИТИ ДРЖАВЕ...!! Очигледно је да уставно-правни оквир није довољан...!! Потребно је: Законски регулисати да се не деси да: УДРУЖЕЊА грађана могу да спроводе рације на друмовима, а Сепаратисти разних боја од Војводине, Санџака и Југа СРБИЈЕ ... - легално да се изругују (некажњено!) целовитости СРБИЈЕ...!! Под хитно ЗАКОН...!! Па...апс...

banat1952

pre 5 godina

Ovaj je odavno zreo za Dr. Lazu Lazarevica, ili za Zabelu. Te dve ustanove, najbolje odgovaraju njegovom mentalnom sklopu.

Dmitar

pre 5 godina

Nije ni čudo što ovo radi Srbiji pa zna se čiji je on potomak to bar znamo mi stariji koji se sećamo njegovog Đeda i onaj je Srbima i Srbiji napravio dosta zla. Vuk dlaku menja ali ćud ne.

DEDA RAKA

pre 5 godina

E, moj Vuče Brankoviću - pardon Jeremiću, polako ali sigurno ulaziš u istoriju. Da le ćeš se ponositi - pitaj sam sebe !

Jovan

pre 5 godina

Molim odgovor zašto državni organi ne hapse Vuka Jeremića kada radi protiv države ???

Zoran52

pre 5 godina

Vuk je KiM izbacio iz nadležnosti UN i prebacio na EU. Po rezoluciji 1144, nadzor ima misija UN a ne EULEX,to je delo NATO VUKA i mentora lepog Borisa.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija