• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

14.06.2018

11:49

(FOTO) VUČIĆ se sastao sa predstavnicima udruženja ratnih vojnih invalida

Politika

(FOTO) VUČIĆ se sastao sa predstavnicima udruženja ratnih vojnih invalida

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas sa predstavnicima udruženja ratnih vojnih invalida koji su izneli probleme sa kojima se suočavaju i ukazali na to da očekuju pomoć nadležnih organa

Na sastanku je dogovoreno da u izradi zakona, kojim će biti regulisani status i prava ratnih vojnih invalida, boraca i porodica poginulih boraca, učestvuju i predstavnici udruženja ratnih vojnih invalida.

Tanjug

Dogovorena je i redovna koordinacija na mesečnom nivou sa resornim ministrima u cilju rešavanja problema predstavnika ovih udruženja, navodi se u saopštenju Pres službe predsednika Srbije. 

Tanjug


Tanjug


Sastanku su prisustvovali i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović, ministar zdravlja Zlatibor Lončar, ministar finansija Siniša Mali, ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Ðorđević, ministar državne uprave i lokalne samouprave Branko Ružić, zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić, kao i predstavnici Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Zoka

pre 5 godina

Verujem da ce njihove zelje biti ispunjene i ukazati im se pomoc

Bojan

pre 5 godina

Srbija mora da vodi računa o svojim ratnim invalidima jer su on to postali braneći svoju zemlju. Oni zavređuju najveće poštovanje u društvu i ne smeju biti skrajnuti u stranu.

Nikolina

pre 5 godina

Prethodna vlast nije uradila ništa po pitanju statusa ratnih vojnih invalida, ali su predsednik Vučić i sadašnja vlada krenuli u rešavanje tog problema na današnjem sastanku. U izradi Zakona će učestvovati i predstavnici udruženja ratnih vojnih invalida.

GajbexG

pre 5 godina

Predsednik Vucic se uvek sastane sa svakim i trudi se da se problemi rese.

GajbexG

pre 5 godina

Siguran sam da ce drzava u narednom periodu obratiti malo paznju i pomoci ratnim veteranima.

Ja sam

pre 5 godina

To čini već godinama unazad - nema problem da pogleda u oči svakog građanina. Dok se to isto ne bi moglo reći za tamo neke.

Moka

pre 5 godina

Za svaki problem postoji rešenje koje se na miran način može rešiti!

jana

pre 5 godina

Iako u okviru svojih nadleznosti predsednik ima teret da resava vrlo bitna drzavna pitanja, lepo je sto ima razumevanja za ljude koji su zivot dali za drzavu Srbiju i imaju trajne posledice. Podrska.

Miroljub

pre 5 godina

Види се да су наши војни ветерани максимално испоштовани и да је на састанку било више министара који могу бити од помоћи! Треба учинити напор да ти наши борци пристојно живе!

Andrijana

pre 5 godina

Mislim da je njima paznja i pomoc Vlade RS zaista neophodna.

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija