• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/ informer.rs

14.06.2018

14:16

(FOTO) SVE PRŠTALO OD STRASTI, LUNA IH KRIŠOM GLEDALA! Đoganijeva  još jednom potvrdila koliko je ljubomorna na NJIH DVOJE!

Rijaliti

(FOTO) SVE PRŠTALO OD STRASTI, LUNA IH KRIŠOM GLEDALA! Đoganijeva još jednom potvrdila koliko je ljubomorna na NJIH DVOJE!

Podeli vest

Jutro u ubedljivo najgledanijem rijaliti programu Zadruga počelo je veoma veselo. Naime, i ovoga jutra zadrugari su se budili uz najveće domaće, ali i strane hitove. Ukućani su imali prilIku da čuju i numere uz koje su se ludo provodili u toku poslednje žurke pre nekoliko dana

Ovoga jutra najveselije su bile Teodora i Gordana Džehverović. Dok je starija Džehverovićeva prvo igrala u krevetu, a zatim i po sobi, njena ćerka se opustila i zanela sa svojim dečkom manekenom Anđelom Rankovićem.

Njih je sa strane sve vreme posmatrala Luna Đogani, koja je pričala za ove zadrugare kako je po njenim stavovima jedina prava ljubav i da se veoma raznežila kada je na Zadrugoviziji 4 videla kako su Teodora i Anđelo proslavili svoju mesečnicu. Takođe, često se komentarisalo i kako je Luna ljubomorna na vezu ovih zadrugara.

TV Pink

Teodora je strasno ljubila svog izabranika, u jednom trenutku je ležala na njemu, a onda je igrala ispred Rankovića. Zatim se igri svoje devojke pridružio Anđelo, koji je zajedno sa Teodorom igrao po krevetu. U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta pogledajte šta su još radili i kako je sve izgledalo.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija