• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: EKIPA INFORMERA

14.06.2018

19:43

VUK JEREMIĆ VEĆI ŠIPTAR OD ŠIPTARA: Pravi haos da sakrije svoj PRLJAV VEŠ, ŠIPTARIMA DAO ALIBI ZA RAT !

Politika

VUK JEREMIĆ VEĆI ŠIPTAR OD ŠIPTARA: Pravi haos da sakrije svoj PRLJAV VEŠ, ŠIPTARIMA DAO ALIBI ZA RAT !

Podeli vest

Vuk Jeremić bez ijednog dokaza rekao juče da predsednik Srbije planira da izazove nemire na KiM kako bi lakše progurao sporazum s Prištinom. Tako je Šiptarima dao alibi za napad i rat

Lider Narodne stranke i propali predsednički kandidat Vuk Jeremić definitivno je dokazao da mu u borbi za vlast baš ništa nije sveto, da je spreman da otvoreno radi protiv srpskih nacionalnih interesa, pa čak i da zarad jeftinih političkih poena otvoreno stane na stranu Šiptara!

Jeremić je, naime, bez ijednog jedinog dokaza i bez bilo

Priziva veliko zlo

Jeremić očigledno mašta o nemirima na Kosovu. Upravo su ih on i njegovi partijski drugovi izazvali 2011. godine

Marko Đurić, direktor Kancelarije za KiM

kakvog argumenta optužio predsednika Srbije Aleksandra Vučića da sprema napade na Srbe na severu Kosova i Metohije kako bi navodno lakše u javnosti progurao sporazum sa Prištinom!?! Ovom sumanutom teorijom Jeremić je bukvalno dao alibi Albancima da krenu u napad na četiri opštine na severu Kosova i da za to optuže Srbiju!

Bolesna mašta

Umesto da narodu objasni poreklo svojih prljavih miliona, Jeremić razvija teorije zavere u koje ne veruje ni ono malo njegovih birača. On je na osnivačkoj skupštini opštinskog odbora Narodne stranke na Voždovcu rekao da predsednik Srbije namerava da izrežira napad na Srbe u južnoj pokrajini?!

- Predsednik Aleksandar Vučić planira da u narednih nekoliko meseci izazove nemire na severu Kosova i Metohije kako bi sporazum sa Prištinom koji podrazumeva članstvo Kosova u UN u javnosti bio doživljen kao olakšanje - kazao je Jeremić preksinoć na Voždovcu.

Kako je prenela njegova stranka, Vuk Jeremić je optužio vlast da Srbiju drži u stanju okupacije.

"Na račun ustupaka po pitanju Kosova vlast dobija međunarodnu podršku, svet zato ne kritikuje Vučićevu vlast. Vučić će, ako mu se dozvoli da proda Kosovo, ponuditi i da razvlasti Republiku Srpsku, a potom i da na isti način uvede Srbiju u NATO", saopštila je Narodna stranka.

Ovakvim krajnje neodgovornim izjavama Jeremić je bukvalno dao alibi Albancima da slobodno krenu u lov na Srbe na severu Kosova i da onda imaju puno pravo da za sve to optuže Srbiju! Da je to zaista tako govori i činjenica da je Jeremić juče postao zvezda šiptarskih medija koji su ga tokom celog dana besomučno slavili i citirali. Njegove reči preneli su brojni prištinski portali, među kojima i Gazeta i RTV Islam...

Jeremiću, odgovori odakle milioni!

Dok pljuje svoju zemlju gde god stigne, lider propale Narodne stranke i dalje odbija da odgovori koliko je miliona i za koje tačno usluge dobio od svojih prijatelja, belosvetskih kriminalaca Patrika Hoa, Šeika Tidijana Gadioa, Emilija Lozoje i Ji Jianminga, koji su pohapšeni i osumnjičeni za pranje para i korupciju.

Kako su mediji otkrili, on je za nepoznate usluge od njih dobio 5,3 miliona dolara. Istovremeno, on izbegava da položi račune, za šta je dobio i 200.000 evra od ambasade Katara iz Berlina!

I dok Jeremić juče nije odgovarao na pozive i poruke Informera, potpredsednik SNS i direktor Kancelarije za KiM Marko Đurić kaže da Jeremić zarad svojih politikantskih interesa "očigledno mašta o nemirima na Kosovu".

- Izjave Vuka Jeremića odraz su političke neodgovornosti i lične nestabilnosti. On očigledno polazi od sebe. Metodama o kojima danas govori služio se nekadašnji režim, čiji je Jeremić bio istaknuti član. Upravo su on i njegovi partijski drugovi 2011.

mojugao

NEBOJŠA KRSTIĆ MARKETINŠKI STRUČNJAK

Ovaj Jeremićev spin je savršeni alibi za Albance. Ako sad krenu na sever Kosova, Srbi i Vučić unapred su okrivljeni za te nemire. Za koga Jeremić radi?

godine izazvali nemire na Kosovu. Srbe na Kosovu i Metohiji ne smeju da onespokoje ni dijabolične fantazije Jeremića, čiji je jedini posao da u skupim restoranima u Njujorku ili Toskani smišlja pakosti srpskom narodu i državi - ocenio je Đurić i dodao da će SNS i predsednik Vučić učiniti sve da zaštite naš narod u južnoj pokrajini.

Ide Albancima naruku

Orhan Dragaš iz Akademije za diplomatiju i bezbednost kaže da Jeremić analizira predstojeće događaje kao politikant, a ne kao ozbiljan političar.

- On pretpostavlja da će drugi uraditi onako kako bi se on sam ponašao. To je jako neozbiljno. Čovek koji se zalagao za "dekosovizaciju" Srbije nema nikakva prava da govori i spočitava drugima šta treba raditi po pitanju Kosova. Njegove neodgovorne izjave samo idu naruku Albancima sa KiM kako bi na tragu te priče imali opravdanje da zauzmu sever Kosova i naprave haos i nestabilnost u regionu, ali i celoj Evropi - naglašava Dragaš, dodajući i da Jeremić na ovaj način pokušava da skrene pažnju sa svoje kriminalno-korupcionaške afere usred koje se nalazi, a koju istražuju i FBI i UN.

VUČIĆ O JEREMIĆU: Onaj koji je jednom radio protiv Srbije, uvek će raditi protiv Srbije!

ŠIPTARI SLAVE JEREMIĆA: Vuk nam je dao alibi DA PONOVO UDARIMO NA SRBE!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Andjelija Komic

pre 5 godina

Nista ne cudi od coveka koji zeli da naudi svom narodu.

rolex

pre 5 godina

ma ne,on bi i hteo da ga uhapse u Srbiji.Ali posto covek voli Njujork, sad ce dobiti priliku da ga gleda sa druge strane.hahhhahah,vec su njegove kolege tamo i cekaju ga

NIKOLA

pre 5 godina

I ja se pitam zasto ga vec jednom nezatvore, dokle taj da pljuje Srbiju i VUCICA sramoto jedna opljackao SRBIJU sa kad vise ne moze pljackati sad napadas sramte bilo.

Pera

pre 5 godina

Sramota na sta je sve ovaj spreman samo da bi pljunuo Vucica i naneo stetu nasoj zemlji zarad sopstvene koristi! Bruka jedna!

Marko

pre 5 godina

Јеремиће је лицемер који ради само за интерес свој и лични .

kristinad

pre 5 godina

Umesto da budemo ujedinjeni kao narod, imamo ljude poput Jeremića, koji destruktivno deluju na svoju državu.

Mirko

pre 5 godina

Po fotografijama koje objavljuju pojedini mediji vidi se da Vuk Jeremić nije normalan čovek već fanatik na đeda.

atila

pre 5 godina

Vuk jeremić nije Srbin.Prema tome ja mu ne verujem.Ne smatram da samo Srbi mogu biti u pravu.Toliko je Srba danas na političkoj sceni koji ne žele dobro ovom narodu.A što se tiče Jeremića on ni sam ne zna ni ko je ni šta je pa kako može kao takav biti nekom uzor a da ne kažem lice br.1 u Srbiji.Malo prst na čelo Srbi.

vid

pre 5 godina

Ljudi ,zašto vas iznenađuju Vukove izjave , pa on je oduvek bio njihov.

natalija

pre 5 godina

Tog coveka treba hapsiti, napada i pljuje druge samo da bi prikrio svoja nedela.

darko

pre 5 godina

To mu neće pomoći da zaboravimo njegove kriminalne radnje

MISA

pre 5 godina

OVAJ JEREMIC JE TOLIKO ZAO DA JA PROSTO NEMAM RECI ZA NJEGA.

hanzaplast

pre 5 godina

Nama su od siptara kao vestacke tvorevine, veci problem ovi Jeremici,Jankovici,Djilasi, koji su sami po sebi prirodne katastrofe.

Nada

pre 5 godina

Pa kako bi on bio primecen na drugi nacin ,kada nista pametno ne radi i nema nikakve rezultate rada?Iznosenjem neistina i glupih izjava skrece paznju na sebe!

Milana

pre 5 godina

Jeremic nikad nije bio covek koji je voleo svoju zemlju.

milan

pre 5 godina

Jeremic, nije tako dobar glumac da bi mogao da sakrije da mu je jednini cilj da stpa pare u dzepove?

Jovana

pre 5 godina

Ovaj Jeremić treba da se leči i to pod hitno kao i svi koji daju podršku ovakvom ljudima poput njega.Možda je Vučić kriv i za to što pada kiša uposto je ovima on kriv za sve. Sramota od čoveka.

Zara

pre 5 godina

Kojki je to bolestan um,ne bira sredstva da bi umanjio srpsku vlast i izazivao haos i nerede,ma treba ga proterati iz Srbije.

Sanja

pre 5 godina

Jeremić ima toliko "prljavog veša" po celom svetu od Hongkonga preko Afrike do Meksika i SAD, tako da je nemoguće da ga sakrije.

Sanja

pre 5 godina

Kod Jeremića važi pravilo ko da više, sada izgleda da ga Tači finansira, a to što srpski narod može da strada Vuka Jeremića baš briga.

Saša

pre 5 godina

Jeremić je veliko zlo od čoveka na koga netreba trošiti reči.

ivana

pre 5 godina

Pitam se da li Jeremic ima imalo savesti kada daje ovakve izjave, da li misli da treba u svemu da postoji granica ljudskosti a ne po svaku cenu pricati samo zarad napunjenih sopstvenih dzepova.

GajbexG

pre 5 godina

Sad je samo potvrdio ono sto odavno znamo da on siptarima i daje podrsku svojim izjavama.

GajbexG

pre 5 godina

Nista mene to ne cudi od Jeremica, pa on i jeste njihov covek.

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija