• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/ informer.rs

15.06.2018

11:45

(VIDEO) VUČIĆEVIĆ NA PINKU: Neki mediji i opozicija ZLOUPOTREBLJAVAJU nestanak novinara Cvetkovića u političke svrhe!

Politika

(VIDEO) VUČIĆEVIĆ NA PINKU: Neki mediji i opozicija ZLOUPOTREBLJAVAJU nestanak novinara Cvetkovića u političke svrhe!

Podeli vest

Glavni i odgovorni urednik Informera Dragan J. Vučićević, gostujući na televiziji Pink, izjavio je da se nestanak novinara Stefana Cvetkovića zloupotrebljava u političke svrhe i da opoziciju ne zanima njegova sudbina, već žele da nastave specijalni rat čiji smo svedoci ovih dana

Vučićević je podsetio da je novinar Stefan Cvetković iz Bele Crkve juče nestao, da je potraga za njim je u toku, da su angažovane su sve policijske raspoložive snage, kompletna žandarmerija, ronioci.. 

- U javnost su plasirane zlonamerne, netačne lažne informacije koje ukazuju na osnovanu sumnju da se iza toga krije i nešto više od nestanka i otmice. Neko to namerno pokušava medijski da iskoristi - upozorava Vučićević. 

Kako dodaje, pojedini mediji su objavili da su na mestu nestanka pronađeni kutija, tragovi borbe, krvi...a ništa od toga nije tačno.  

- Vrlo je zanimljivo kako neki opozicioni lideri sada brinu za sudbinu Stefana Cvetkovića, a verovatno nikada pre ovoga nisu čuli za njega, niti su se čuli s njim, a sada im je on najveći problem - naveo je Vučićević i dodao da njih očigledno ne zanima sudbina novinara, već im je cilj da nastave specijalni rat čiji smo svedoci ovih dana.

Vučićević je dodao da su zlonamerni mediji preneli da je nestao novinar koji je istraživao ubistvo Olivera Ivanovića. 

- Kada to pročitate misite da iza nestanka stoji neko ko hoće da sakrije istinu o ubistvu Olivera Ivanovića. Ako se udubite videćete da Cvetković o ubistvu Ivanovića nije govorio ni blizu onog pravca u kom priču guraju pojedini mediji - istakao je Vučićević.

On je dodao da je Cvetković u više navrata rekao da iza ubistva Ivanovića stoje kriminalno- mafijaški motivi i da ono nije političko i da nema veze ni sa kim iz politike.

- Na više konkretnih pitanja je rekao da to ubistvo nema nikakve veze sa Vučićem i vlašću u Srbiji. Ako se vratimo unazad, kada je ubijen Ivanović, sve ove novine koje sada na sramotan način pokušavaju da iskoriste nestanak Cvetkovića u političke svrhe, tvrdile su manje ili više otvoreno da iza ubistva stoji Vučić, odnosno vlast u Srbiji - istakao je Vučićević. 

(VIDEO) NESTALI NOVINAR O LIKVIDACIJI OLIVERA IVANOVIĆA: To je kriminalno-mafijaško, a ne političko ubistvo!

Glavni i odgovorni urednik Informera dodaje da isti mediji sada pokušavaju da podgreju priču da iza Cvetkovićevog nestanka stoji neko ko pokušava da sakrije istinu o ubistvo Ivanovića.

On je podsetio da su ova vlast, Vučić i njegovi saradnici više puta od Kfora, od Euleksa, nadležnih istražnih organa na KiM tražili da se uključe u istragu.

- To nije dozvoljeno, podaci su nam dostavljeni sa velikim zakašnjenjem i vrlo šturi. Zašto to radi i ko to radi? Oni koji hoće da sakriju istinu o ubistvu Ivanovića, kao što se slučaj nestanka Cvetkovića spinuje i od njega se pravi politički slučaj - rekao je Vučićević. 

Prema njegovim rečima, saopštenja UNS-a i NUNS-a su klasična politička saopštenja u kojima se implicira, nameće da pokvaren način, da iza nestanka stoji neko iz države.

- Čak neki politički liderčići na društvenim mrežama pišu da ako je Cvetković mrtav, Vučić mora da podnese ostavku. O čemu vi pričate? Kako bilo ko može da zna šta je sa Cvetkovićem? On je nestao i ja se najiskrenije nadam da je živ i zdrav, ali me plaše navodi u pojedinim medijama, koji plasiraju lažne informacije da izazovu uzbunjivanje javnosti, da izazovu da neko poveruje da iza svega stoji zla diktatorska vlast - podvukao je Vučićević.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Miki

pre 5 godina

Neka nadlezni urade svoj deo posla, pa onda da se donose zakljucci, ali Vucicevic vec zna da to nema nikakve veze sa politikom. Krivci su Jeremic, Jankovic i Djilas, to je i vise nego ocigledno.

Srboljub

pre 5 godina

Opozcija se opet služe nisikim udartcima za dobijanje jeftinih političkih poena.

Geza

pre 5 godina

Opozicija je jedva čekal da se ovako nešto dogodi m kako bi napala vlast , njih uopššte nije ni briga šta je sa Cvetkovićem.-

Era

pre 5 godina

Pa sta se drugo moglo i ocekivati od zutog olosa, svaku priliku koriste da bi napali vlast, strasno je sta su sve u stanju da urade.

Mila

pre 5 godina

Opoziciji nista nije sveto, ni bol i strepnja porodice ni zivot coveka. Licni interesi ispred svega, opozicijo, jadna si!

Vera

pre 5 godina

Zaista je tako, u poslednje vreme šta god da se desi na naeki način pojedini mediji i opozicija to pripusuju politici i da se sve radi u političke svrhe što nema smisla.

Marko

pre 5 godina

Sve ružno što se desi, žuta opozicija pokušava momentalno da pripiše aktuelnoj vlasti i predsedniku Vučiću!

Lejla

pre 5 godina

Posle ovoga što se desilo novinaru jasno je da nas sabotiraju na sve načine.

Predrag

pre 5 godina

Krenuli su u najprljaviju kampanju u istoriji svih kampanja.A jedna od prljavih igara je i vest da je voda neispravna,pa sad i ovo oko ubistva.

Maxi

pre 5 godina

Opozicija zloupotrebljava svaku lošu situaciju koja se dogodi. Umesto da pomogne, sa ljudske strane, u rešavanju nastalog problema, a posebno što je reč o ljudskom životu, nemilosrdno ga uveličava i otežava.

sanja

pre 5 godina

Opoziciji jedino preostaje da konstantno plasira neistine...

Tina

pre 5 godina

Sada je odjednom opozicija kao zabrinuta. Nisu nikada čuli za čoveka.

Milan

pre 5 godina

Gospodin Vucicevic je apsolutno u pravu,pojedini mediji su preplavljeni informacijama da je ovaj nestanak novinara povezan sa politickim strukturama.Tuzno je sto se dogadjaj kao ovaj koristi u politicki obracun,opozicija ne bira vise sredstva.

Nikola

pre 5 godina

Niko nema prava da zloupotrebljava ovo sto se desilo sa novinarom.

Dalibor

pre 5 godina

Opozicija se sluzi prljavim radnjama i treba da ih bude sramota sta sve rade kako bi ovu vlast ucinile nesposobnom.

djordje

pre 5 godina

Kad su licemeri koji koriste tudju nesrecu za sopstvene interese.

Moka

pre 5 godina

Sve loše što nam se dešava se vezuje za vladajuću partiju, i već počinje da smara. U prilog tome juče objava na fb "Samo ti Vučiću otvaraj fabrike, a kiša i grad neka nas podave". Svaki komentar je suvišan!

Coyote Nervosius

pre 5 godina

Da ne bude slučajno kao ruski novinar u Ukrajini

Gojko Mijuskovic

pre 5 godina

SVAKA CAST GOSPODINU VUCICEVICU NA GOSTOVANJU I IZNETIM SAZNANJIMA. JA ZELIM KAO NEKO KO JE ISKUSAN(87g) I KO PRATI POLITICKA ZBIVANJA DA DAM JOS JEDAN KOMENTAR. CITAVA POENTA ODNOSA BA BALKANU IZMEDJUNAROCITO SRBIJE I OSTALIH BALKANSKIH ZEMALJA JE U TOME STO SAD I NATO PAKT PRETENDUJUDA NA SVAKI NACIN SPRECE BLISKOST IZMEDJU SRBIJE I RUSIJE I SMATRAJU DA BI RUSIJA MOGLA DA KORISTI POLOZAJ SRBIJE U OVOM DELU I SPRECI DOMINACIJU NATO I SAD. I ZATO JE POTPUNO JASNO DA OVAJ MALI DEO NEVIDLJIVE OPOZICIJE RADI SVE DA RUSI VUCICA, OMALOVAZI NJEGOV RAD I UGLED JER SU DOBRO PLACENI OD STRANE ZAPADNIH I NATO NALOGODAVACA. A SVE SA CILJEM DA SE RUSIJI SMANJI UTICAJ U SRBIJI I NA BALKANU.

Nena NS

pre 5 godina

Kao i uvek najlakše je osuditi politiku tj. Trenutnu vlast.Najpre treba sačekati i sagledati stvari ,a ne praviti rijaliti šou.

Marrco

pre 5 godina

Neki mediji i opozicija ZLOUPOTREBLJAVAJU, pre svega, dobrotu našeg predsednika!

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija