• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

15.06.2018

14:23

VANREDNO OBRAĆANJE PREDSEDNIKA VUČIĆA U 15h POVODOM NESTANKA NOVINARA STEFANA CVETKOVIĆA!

Politika

VANREDNO OBRAĆANJE PREDSEDNIKA VUČIĆA U 15h POVODOM NESTANKA NOVINARA STEFANA CVETKOVIĆA!

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratiće se javnosti danas u 15h povodom slučaja nestanka novinara Stefana Cvetkovića

Predsednik Vučić će se javnosti obratiti u prisustvu direktora BIA Bratislava Gašića i ministra policije Nebojše Stefanovića.

Podsetimo, Policijskoj stanici Bela Crkva preksinoć je prijavljeno da se u Beogradskoj ulici nalazi parkirano putničko vozilo marke „polo“ na kome su otvorena vozačeva vrata i upaljena svetla.

Više desetina pripadnika Žandarmerije, koji su još juče uključeni u potragu, trenutno pretražuju priobalje Šaranskog jezera i Šljunkare, dok je nekoliko ronioca angažovano na pretrazi Šaranskog jezera.

I danas je na terenu angažovana Helikopterska jedinica MUP-a Srbije, koja trenutno nadleće iznad Bele Crkve, kako bi pomogli kolegama iz drugih organizacionih jedinica u ovoj potrazi.

Uskoro opširnije na informer.rs


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Marko

pre 5 godina

Policija i žandarmerija ulažu ogromne napore da pronađu i spasu nestalog novinara.

Miloš

pre 5 godina

Strane sile na svaki način pokušavaju da izvrše destabilizaciju u Srbiji. Međutim, SNS na pravi način vodi našu zemlju, rast i razvoj su na svakom koraku!

Miloš

pre 5 godina

Kome se ne svidaj u ovoj državi, napolje pali, ali odmah.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija