• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

15.06.2018

19:57

MILENKO JOVANOV: Pred SNS i Srbijom veliki izazovi, potrebno jedinstvo KAO NIKAD PRE!

Politika

MILENKO JOVANOV: Pred SNS i Srbijom veliki izazovi, potrebno jedinstvo KAO NIKAD PRE!

Podeli vest

Potpredsednik Srpske napredne stranke Milenko Jovanov danas je na sastanku proširenog sastava povereništva stranke u Čajetini istakao da su pred Srbijom i pred strankom veliki izazovi i da je u narednom periodu, više nego ikada, potrebno jedinstvo.

On je naveo da se ubrzano otvara pitanje Kosova i Metohije, a da se može govoriti o tri politike koje se vode u Srbiji. 
- Jedna je ona koju vodi Aleksandar Vučić, koja na ozbiljan i odgovoran način pristupa ovom problemu i pokušava da ga reši. Drugu politiku čine Ðilas i neka njegova ekipa koja kaže da ne zna ništa o Kosovu i da ih to ne zanima, ali će samo biti protiv Vučića. A treću politiku vode samozvane patriote - istakao je Jovanov, saopštio je SNS iz Čajetine.

On je ocenio da je "to ta politika zamrznutog konflikta", a da je interesantno da tu politiku aktivno vode Albanci sa Kosova i Metohije. 
"Oni neće da učestvuju u pregovorima i razgovorima, oni odbijaju da do kraja sprovedu Briselski sporazum, oni čine taj konflikt zamrznutim", konstatovao je Jovanov.

Govoreći o pokušaju blokade života u zemlji, Jovanov je rekao da je odgovor stigao i da se Balša Božović, Vuk Jeremić, Saša Janković i Borko Stefanović hvale blokadama. 
Kaže da je jasno da se ide na rušenje Vučića i destabilizaciju Srbije, zbog čega je neophodno jedinstvo. 

On je istakao i da moraju da rade mnogo više svi zajedno i ukazao da SNS nije politička stranka koja u drugima traži objašnjenje za sopstvene loše pozicije. 
"Problem je u nama, a taj problem je počeo da se rešava", rekao je Jovanov i dodao da njega ne zanima predsednik opštine Čajetina Milan Stamatović, već kako je rekao, SNS i zašto nisu radili dovoljno.

Dodao da je sramota što se odbor u Čajetini nije oglasio na brutalne uvrede koje je Stamatović upućivao Vučiću. 
Veruje da će građani prepoznati da Čajetina može mnogo bolje i da postoje ljudi koji mogu na odgovorniji i bolji način da vode tu opštinu.
"Ne sme se dozvoliti da se opštinski budžet puni rasprodajom Zlatibora. Ovde se radi o vašoj budućnosti", istakao je narodni poslanik Krsto Janjušević i dodao da će naprednjaci u Čajetini uvek raditi u opštem interesu i da će se sastajali još češće sa idejom da pokažu da je SNS u Čajetini opet jaka. 

Član povereništva SNS Čajetine Željko Stakić rekao je da će u budućnosti da sprovode afirmativnu politiku koja će za epilog imati samo rezultate rada. 

Oko 200 članova i smpatizera SNS iz Čajetine prisustvovalo sastanku proširenog sastava povereništva SNS Čajetine. 

VUČIĆ: PRONAŠLI SMO NOVINARA CVETKOVIĆA - ŽIV JE I ZDRAV, ALI ĆE MORATI MNOGO TOGA DA OBJASNI!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
provincijalka

pre 5 godina

Veliki izazov je pred nama i treba da se ujedinimo kako ne bi izgubili ono što je nekad bilo naše.

Dragan

pre 5 godina

Potrebno je jedinstvo kako bi smo zajedno lakse pobedili opozicione izdajnike koji u proteklim danima pokazuju da ne biraju sredstva kako bi dosli do koznih fotelja.

Branko

pre 5 godina

Potpuno nam je jasno kakav se pritisak vrši na Srbiju. Odelevamo, službe rade svoj posao a to je najvažnije.

SRBA

pre 5 godina

Pored spoljno političkih problema mi sada moramo da se borima i sa unutrašnjim sabotažama pa je zato vazno da budemo jaki i složni.

Ljilja

pre 5 godina

SNS ima podrsku naroda i veru da je SNS pravi izbor za bolju buducnost Srbije.Svi smo ujedinjeni i borimo se za nasu zemlju.

provincijalka

pre 5 godina

Jedinstvo i sloga će nas održati i omogućiti nam da ostvarimo visoko postavljene ciljeve.

Mare

pre 5 godina

Nas narod kada je tesko se uvek ujedini, ne sumnjam da ce i sada biti isto.

Nada

pre 5 godina

Dileme nema !Jedinstveni cemo lakse resavati probleme i postizati nove pobede politicke i ekonomske!

Vanja

pre 5 godina

Pred ovolikim iazovima, moramo biti jedinstveniji nego ikada!

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija