• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: tanjug.rs/ informer.rs

16.06.2018

09:48

STRAVIČAN UDES NA IBARSKOJ MAGISTRALI! Poginule četiri osobe, UHAPŠEN VOZAČ!

Politika

STRAVIČAN UDES NA IBARSKOJ MAGISTRALI! Poginule četiri osobe, UHAPŠEN VOZAČ!

Podeli vest

U teškoj saobraćajnoj nesreći, sinoć u mestu Mojsinje u opštini Čačak, u sudaru putničkih automobila četiri osobe su poginule, dve su zadobile teške povrede opasne po život, a jedna je lakše povređena, saopstila je Policijska uprava Čačak

Dva brata i dve radnice smrtno su stradali u ovom udesu na Ibarskoj magistrali, vraćajući se sa posla.

Kako Glas zapadne Srbije saznaje, poginuli su Milija Paunović (21) iz Bumbarevog brda i njegov brat (24) čije ime još nije objavljeno, Bojan Lazović (24) iz Bresnice i Ivana Joković (33).

Dve teško povređene radnice svesne i komunikativne

Dve žene, koje su teško povređene sinoć u saobraćajnoj nesreći kod Čačka, primljene su na odeljenje intezivne nege u čačansku bolnicu, svesne su i komunikativne, rekla je za Glas zapadne Srbije doktorka Biljana Mandić.

 - Jelisaveta Stanojević (28) ima prelom lopatice, desne podlaktice, obostrani prelom butne kosti i prelom potkolenice, odnosno povrede koštanog i zglobnog sistema. I dalje je na posmatranju, budna, komunikativna, opservacija trbuha u toku - rekla je Mandić.

Druga povređena pacijentkinja je Gordana Simić (36).

 - Ona je primljena je sa sumnjivim povredama kostiju lica, ozbiljnim nagnječenjima grudnog koša, trbuha, karlice i ramena. Takođe je svesna i na opservaciji -  kaže Mandić.

One su radnice preduzeća za preradu papira "Kamelija" u Donjoj Trepči, i vraćali su se kućama iz druge smene, kada se desila teška saobraćajna nesreća, sinoć u mestu Mojsinje u opštini Čačak.



Povređene su Jelisaveta Stanojević (28) i Gordana Simić (36), obe iz Mrčajevaca. 

Do nesreće je došlo sinoć oko 23 sata, kada je vozač putničkog vozila marke „škoda“ čačanskih registarskih oznaka, usled neprilagođene brzine kretanja, sustigao i udario putničko vozilo marke „jugo“ koje se kretalo ispred njega u istom smeru.

Nakon toga je vozač „škode“ prešao u levu kolovoznu traku i udario u prednji deo putničkog vozila marke „audi“ kragujevačkih registarskih oznaka koje se kretalo iz suprotnog smera.

Od siline udara „audi“ je sleteo u kanal, dok se vozilo „škoda“ okrenulo na kolovozu i udarilo u „juga“ koji je sleteo van puta i udario u metalnu ogradu. 

U ovoj nesreći smrtno su stradale četiri osobe, dok su dve osobe zadobile teške telesne povrede opasne po život. Lakše je povređen vozač „juga“. 

Povređeni putnici zbrinuti su u čačanskoj bolnici.

Po nalogu zamenika osnovnog javnog tužioca u Čačku vozaču „škode“ N.J. (37) iz okoline Čačka, određena je mera zadržavanja zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

Uviđaj je obavila zamenik osnovnog javnog tužioca u Čačku u prisustvu policijskih službenika SPI Čačak i veštaka saobraćajne struke, navedeno je u saopštenju.



Uskoro opširnije na informer.rs


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
objavi

pre 5 godina

nesposobna vlast nesposobnog naroda udri po svima jednako kaznu, pa će da voze kako treba

Mirković Goran

pre 5 godina

Imam "Projekat smanjenja broja saobraćajnih nezgod nezgoda koje za posledicu imaju smrtni slučaj i trajni invaliditet" , samo to nikoga ne zanima. Primenom mog "Projekta" smanjila bi se smrtnost u saobraćaju, smanjio bi se iznos za isplatu štete osiguravajućih društava i mnogo toga bi se poboljšalo u drumskom saobraćaju. Ako nekoga interesuje neka se javi ja sam Mirković Goran dipl.inž. saobraćaja, goranmirkovic60@gmail.com

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija