• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

16.06.2018

16:41

MILENKO JOVANOV ​SNS: Kad Ðilas spomene brigu o građanima, narod se zabrine!

Politika

MILENKO JOVANOV ​SNS: Kad Ðilas spomene brigu o građanima, narod se zabrine!

Podeli vest

Potpredsednik Glavnog odbora SNS Milenko Jovanov saopštio je danas da za šefa odbornicke grupe "Saveza za Srbiju" Dragana Đilasa "nije bilo ludilo" kada je otpisivao poreski dug pravnim licima u visini od 80 miliona evra i što je na mestima gde se sada Beograd razvija - "gajio zmije i narkomane"

Jovanov je reagovao na komentar Dragana Ðilasa na Tviteru povodom zatvaranja Glavne železničke stanice, što je, smatra Ðilas, "ludilo jednog čoveka i njegovih Arapa".
Tvrdi i da je "nebriga za građane pravo obeležje vlasti".

- Svaki put kada raspomamljeni tajkun Dragan Ðilas spomene brigu o građanima, narod se zabrine, jer zna da sledi nekakva mućka i otimačina, a Mišković, Šolak i ostatak žuto - riđe bande se raduje, jer se nadaju da će ponovo biti narodnih para za deljenje - rekao je Jovanov u saopštenju prosleđenom medijima.

Jovanov je dodao i da Ðilasu "nije bilo ludo" kada je Miškoviću otpisano oko 50 miliona evra, kada je gradio kuću "Velikog brata" na zemljištu dečje ustanove "Pionirski grad", ni kada je za Miškovićeve potrebe raseljavao Rome...
- Ništa od ovoga za Ðilasa nije ludilo, jer su samo krađa i pljačka za njega normalne, ali mu je ludilo i smeta mu kada neko radi i kada se razvija Beograd i Srbija, što se gradi najlepši deo Beograda na mestu gde je on gajio zmije i narkomane- navodi Jovanov. 

Kaže da ni ne čudi što je nakon Ðilasove vlasti Beograd prijavio dug od 1.2 milijarde evra, a Ðilas ličnu imovinu od 25 miliona evra.
- Teško je poverovati da je tolike milione od plate uštedeo, ali je još teže ne zapitati se koliko je još stotina miliona evra narodnih para završilo u njegovim džepovima, a koje nigde nije prijavio - saopštio je Jovanov.

MILENKO JOVANOV: Pred SNS i Srbijom veliki izazovi, potrebno jedinstvo KAO NIKAD PRE!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Petar Pan123

pre 5 godina

Tako mu otprilike dodje...Covek kome je poliktika sve dala, taj Djilas je jedan najobicniji tajkun koji ne moze bez vlasti!

Branko

pre 5 godina

Manite nas vise Djilasa! On je nebitan i nevazan, za njega vise niko ni ne glasa! Problem je, posto zivim u Becu, sto pise "Prese", da je u Srbiji plan da smeste migranti, a mi cemo dobiti novcanu nadoknadu! Nismo mi te ljude prisililida napustaju svoje domove, NEKA IH PRIME ONI KOJI SU IH SA OGNJISTA I OTERALI! Sombor (odakle sam) je PREPLAVLJEN migrantima, nocu je opasno. APEL!!!!

Nikola

pre 5 godina

Đilas je imao priliku da se pokaže kako brine o narodu, drugu šansu neće dobiti.

Filip

pre 5 godina

Narod je prozreo njegove planove, Đilas priča u prazno.

peraciganin

pre 5 godina

Diki naprasno si se se tijo naroda, ili one pune kase kako bih je ispraznijo.

Tina

pre 5 godina

Đilasa uopšte ne zanima narod. Samo hoće da se o njemu govori.

Olja

pre 5 godina

Djilas je i vise nego dno dna,to je gradjanima odavno poznato.

Marija

pre 5 godina

Tajkun pokazuje brigu.Ne brine on za to,vec svi znamo sta to znaci,kako ce Djilas tu da se ugradi.

Ljilja

pre 5 godina

Kad je imao priliku da se brine o građanima i njihovim problemima, Đilasa nije bilo briga za njih. Sad se iznenada setio tih istih građana.

Miljana

pre 5 godina

Djilas nikako da shvati da je proslost i da ga gradjani ne zele.

Dragana

pre 5 godina

Samo da Djilas vise nikada ne brine o narodu i ovoj drzavi. Jos se nismo oporavili od njegove vlasti!

zeljka

pre 5 godina

Dugo nisam procitala ovako dobar naslov. svaka cast za izjavu. Pogodio si pravo u metu. ja se prva zabrinem.

Tina

pre 5 godina

Djilas se dosta nakrao dok je bio na vlasti u Beogradu,a to ne bi uspeo da se brinuo o Beogradu i gradjanima.

Mia

pre 5 godina

Ne znam kako je drugim gradanima,ali ja gospodina Dilasa ne mogu vise ni da gledam ,a ni da slusam!

Mile

pre 5 godina

Djilas je savrsen primer stranog placenika, samo gleda sebe, i bas ga briga za narod, hoce na bilo koji nacin da se dokopa vlasti i da nastavi da krade.

mile

pre 5 godina

Кад је требао да се покаже он је показао како се муља и сад боље нек ћути и пусти друге да раде.

Sanjica

pre 5 godina

Upropastio je Djilas Beograd,a sada mu smeta sto Beograd napreduje?!Sujeta je cudo!

Tica

pre 5 godina

Djilas je davnih dana izgubio poverenje gradjana!On je svoju karijeru zavrsio!

Izbori 2024

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija