• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Vl. Tomkovic

17.06.2018

17:37

(FOTO) NEMA KLANOVA U REPREZENTACIJI! Krstajić: Hoće da nas poremete, ali mi smo kao jedan!

Fudbal

(FOTO) NEMA KLANOVA U REPREZENTACIJI! Krstajić: Hoće da nas poremete, ali mi smo kao jedan!

Podeli vest

Pobeda Srbije protiv Kostarike je prva na otvaranju Svetskog prvenstva posle 20 godine i Mundijala u Francuskoj. Raduje to selektora Mladena Krstajića, ali više činjenica da su "orlovi" tim

- Nisam osoba koja se bavi statistikom i prošlošću ali je lepo to čuti. Najbitnije je da su igrači bili koncetrisani, bili smo ekipa. Ali treba ostati na zemlji - kazao je selektor posle utakmice.

Veliki je pritisak bio na igračima, ali i na selektoru pred Mundijal.

Na igračima je pritisak ali i ja sam ga osećao. Ovo mi je prvi posao, vodim državni tim, ja sam čovek koji voli da preuzme odgvornost, nisam se libio. Ne daj bože da smo izgubili stao bih pred vas. Ponosan sam na igrače. Bili su tim to sam potencirao, kao i oni, da imamo odličnu atmosferu. Dugo se nije desilo da kažem Srbija nema klan ili jednu ili dve grupe. Kao jedan samo, bez obzira na neke pokušaje sa strane da nam to poremeti. Atmosfera je početak i kraj kada se radi o kolektivu - poručio je Krstajić posle pobede.

Brzo će srpski fudbaleri arhivirati Kostariku, sledeće su "sajdžije".

- Znamo sve o Švajcarskoj protiv Brazila ćemo videti ako nam je nešto promaklo. Možda nećemo gledati lajv, ali gledaćemo snimak.

Reuters

Imali su orlovi nekoliko dobrih šansi protiv Kostarike za ubedljiviju pobedu, ali ne zamera im selektor na promašajima

- Šanse da se daju i promašiju, ne bih rekao da su igrači bili sebični ne mogu ništa da im zamerim. Njihov odnos je bio pravi, bili su ekipa. Potencirali smo da je zajedništvo najbitnije i tako je bilo. 

Slepo veruje selektor Aleksandru Mitroviću.

- Poznati su Mitrovićevi kvaliteti nije imao sreće a možda je i dobro, čuvamo ga za sledeće utakmice. On je važan šraf jak je na prekidima nisam sumnjao u njega niti ću. 

Krstajić kaže da je zadovoljan utakmicom.

- Utakmica je imala dobar tempo i pre i posle gola imali smo faze kada smo dominirali kao i Kostarika. Nismo se povukli pole gola, oni su normalno hteli da izjednače. Mislim da su igrali dobro ali je naša odbrana bila na visokom nivou 90 minuta i neutralisala dobre strane Kostarike. 

(VIDEO) BRAVO "ORLOVI", SAMO GAZITE! Kolarov bombom razneo Kostarikance na startu SP!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija