• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

19.06.2018

12:36

SNS ŠABAC:  Zelenović izdao građane Šapca i Srbije!

Politika

SNS ŠABAC: Zelenović izdao građane Šapca i Srbije!

Podeli vest

Poverenik Gradskog odbora SNS u Šapcu Boban Birmančević ocenio je danas da je sramna odluka gradonačelnika ovog grada Nebojše Zelenovića da pod okriljem zastave takozvane i lažne države Kosovo poseti Peć i da ona predstavlja izdaju ne samo građana Šapca, već cele Srbije

On je, na konferencji za štampu, rekao da poseta gradonačelnika Zelenovića i predsednika Skupštine grada Nemanje Pajića Peći potresa poslednja dva dana građane Šapca jer se sve odvijalo pod zastavom takozvane i lažne države Kosovo.

Birmančević je ocenio da je to bila izdaja građana Šapca i cele Srbije, ukazujući da su u tu posetu takođe otišli na teret budžeta građana Šapca.

- Dok Srbija pokušava da očuva svoje teritorije koje su joj na silu oduzete, Zelenović i njegovi potrčci, a sve to pod palicom Dušana Petrovića odlaze na prijem Islama Husaja predsednika Skupštine opštine i gradonačelnika čime su dokazali priznanje države Kosovo - rekao je Birmančević osudivši taj čin.

Rekao je da Gradski odbor SNS Šabac neće to dozvoliti, i najavio je organizovanje niz konferencija za novinare kako bi građani Šapca imali tačan uvid u sve malverzacije i mahinacije gradonačelnika Zelenovića i njegovog tima to jest, kako je naveo, svih saučesnika u zloupotrebama i bogaćenju na račun Šapčana.

Dodaje da nema potrebe da Zelenović deli lekcije, o stručnosti i načinu funkcionisanja, već da je vreme da da ostavku ukoliko ima obraza.

Na konferenciji Birmančević je novinarima govorio i o kršenju zakona gradonačelnika i povredu budžeta za 2015. godinu u iznosu od pet miliona evra, navodeći, kao primer nameštanje tendera za Narodnu kuhinju u Šapcu.

- Evidentan je niz neregularnosti u radu lokalne samouprave. Zar je moguće da gradonačelnik ima besomučnu potrebu da obmanjuje građane Šapca? Šapčani nisu njegovi poslušnici, već vrlo svestrana sredina koja i te kako zna da koristi tehnologije, i na sajtu DRI-a stoji jasno u svakom stupcu da su pokradeni i omalovaženi - konstatovao je on.

Birmančević je kazao da se postavlja pitanje ko se godinama krije iza firmi koje pobeđuju na tenderima šabačkog Centra za socijalni rad, a koji se plaćaju iz gradske kase.

- Prosto su neiscrpni načini na koje sve šabački vlastodršci izvlače novac iz gradske kase na uštrb socijalno ugroženih građana, što pokazuje da im ništa nije sveto. Nadamo se da će u skorije vreme budžetska inspekcija istražiti sve lopovluke Dušana Petrovića, Nebojše Zelenovića i ostale im bratije - zaključio je Birmančević.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija