• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Vl. Tomkovic

19.06.2018

13:51

SMEŠNI SU MI ŠVAJCARSKI ALBANCI! Luka Milivojević: Neka oni provociraju, mi ćemo da POBEDIMO!

Fudbal

SMEŠNI SU MI ŠVAJCARSKI ALBANCI! Luka Milivojević: Neka oni provociraju, mi ćemo da POBEDIMO!

Podeli vest

Provokacije Albanaca iz švajcarskog tima su mi smešne, priznao je vezista reprezentacija Srbije Luka Milivojević

Jedan od najsnažnijih igrača među "orlovima" istakao je pred meč sa Švajcarskom, u kojoj igra veliki broj fudbalera albanskog porekla, da ga njihove provokacije neće izbaciti iz takta.

Informer

Albanci najavljuju da će igrati u kopačkama na kojima će biti zastave Kosova, da hoće da sruše reprezentaciju zemlje "sa kojom su ratovali"... A, Luka se na to samo smeška.

- Meni je sve to jako smešno! Mitrović je rekao jednu lepu stvar na tu temu: ako su toliko velike patriote, što ne igraju za tu zemlju? To su njihove stvari, pokušavaju na sve moguće načine da nas isprovociraju, ali mi se nećemo spuštati na taj nivo. Bili bismo mnogo naivni kada bismo im dozvolili da nas izbace iz takta - rekao je Milivojević na pitanje Informera.

Ranković: Ne mogu da nas iznenade

Trener u stručnom štabu reprezentacije Srbije Ljubiša Ranković rekao je da su Švajcarci skenirani do tančina i da ne mogu da iznenade našu selekciju.

- Fizički su snažna, agresivna ekipa, koja igra na ivici faula. Gledali smo desetak njiovih utakmica i dobro smo ih upoznali. Ja sam optimista, cilj nam je da upišemo nova tri boda, da pobedom odmah obezbedimo prolaz dalje, da ne čekamo poslednje kolo - poručio je Ranković.

Srpski fudbaler je poručio da za naše igrače postoji samo jedan zadatak na meču sa Švajcarskom: pobeda koja vodi u drugi krug. Sve drugo je manje važno.

- Moramo da poštujemo Švajcarce kao protivnika i ništa više od toga. Kvalitetni su, dobri kao tim, imaju igrače koji su u top klubovima, bili su fenomenalni u kvalifikacijama, a nisam očekivao da mogu da uzmu bod Brazilu i to je velika stvar. Mislim da će biti vrhunska utakmica, a mi idemo na pobedu, jer nas ona vodi u drugi krug - poručio je Milivojević.

Iako je dobar deo nacije uplašen pošto je Brazil remizirao sa Švajcarskom, pa zakomplikovao situaciju u grupi, Luka kaže da za naše igrače taj rezultat ništa ne menja.

- Nama je sve isto. Znali smo i pre te utakmice da nas pobeda nad Švajcarcima vodi dalje, tako da nas taj remi nije uzdrmao - rekao je Milivojević.

Tek posle meča sa Kostarikom (1:0) otkriveno je da je Luka Milivojević zbog povrede u poslednji čas uskočio u tim. A, to se tokom igre ni najmanje nije primećivalo.

- Nadam se da ću biti spreman za utakmicu, jer ima još dosta vremena do meča. Imao sam mali problem pred Kostariku, ali dobro sam se osećao tokom utakmice i mislim da ću i za sledeću biti potpuno spreman - poručio je Luka Milivojević.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
RS

pre 5 godina

Momci svim srcem i dusom navijamo za vas iz Rep. Srpske,al polako,prvo skocimo pa recimo hop.protiv svajcaraca treba biti veoma oprezan,trhnicki ste bolji mnogo ali se i oni mnogo trude,samo pazljivo do pobede

Stanojko

pre 5 godina

Nemojte da pobedite poserite im se u zivot da nas zapamte za sva vremena!

Srbija

pre 5 godina

Samo nek oni provociraju.. Drago mi ke da su nasi igraci ovako reagovali na to, samo ovi siptari su zaboravili nesto.. Ko se zadnji smeje, najsladje se smeje!

Izbori 2024

Vesti

TV

Dok dva slovenska naroda ratuju, Amerika zgrće novac! Istina je prva žrtva ovih sukoba! (VIDEO)
Live TV

Dok dva slovenska naroda ratuju, Amerika zgrće novac! Istina je prva žrtva ovih sukoba! (VIDEO)

Vladimir Putin ne želi da započne rat sa NATO - om! Moskva ne traži konfrontaciju sa američkim satelitima u istočnoj Evropi, izjavio je ruski predsednik Vladimir Putin. Više zapadnih zvaničnika pokušalo je da prikupi podršku za dodatnu pomoć Ukrajini tvrdeći da Moskva neće stati ako Kijev bude poražen na bojnom polju. Putin se osvrnuo na ove tvrdnje tokom posete vazduhoplovnoj bazi Toržok u Tverskoj oblasti i rekao da su besmislica! Na ovu temu u "Info jutru" govorili su Vladan Dinić, novinar i Nenad Vuković, predsednik Udurženja lobista Srbije.

29.03.2024

13:07

Da je Putin hteo da ubije Zelenskog, do sad bi ga ubio! Pretnje po život lidera Ukrajine su bez osnova! (VIDEO)
Live TV

Da je Putin hteo da ubije Zelenskog, do sad bi ga ubio! Pretnje po život lidera Ukrajine su bez osnova! (VIDEO)

Ruski predsednik Vladimir Putin, nakon masakra u Moskvi, namerava da likvidira ukrajinskog lidera Volodimira Zelenskog, kao i šefove Službe bezbednosti Ukrajine (SBU) i vojnoobaveštajne službe (GUR) Vasilija Maljuka i Kirila Budanova, piše ruska "Pravda". Da li predsednik države može da bude legitimna meta? Na ovo pitanje u "Info jutru" odgovorili su Ljubinka Milinčić, glavna urednica Sputnjika i Željko Šain, dopisnik Politike iz Severne Makedonije.

29.03.2024

12:31

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

Iznajmljivali luksuzne automobile, pa ih prodavali: Pohapšena banda
Neverovatno

Iznajmljivali luksuzne automobile, pa ih prodavali: Pohapšena banda

U Posebnom odeljenju za suzbijanje korupcije Višeg tužilaštva u Beogradu saslušani su Slaven B. (34) i Marko M. (26) zbog sumnje da su u toku 2023. godine, kao odgovorna lica u firmi “Sirb kar” doo iz Aranđelovca po prethodno uspostavljenom poslovnom odnosu sa firmom “Dimnikar” i po ovlašćenju direktora “Dimnikara” iznajmljivali vozila od firme “Primero rent-a-kar” pa ih kasnije neovlašćeno prodavali za gotovinu, bez računa i bilo kakvog evidentiranja u poslovnim knjigama preduzeća.

29.03.2024

13:33

Pedofil osuđen na 12 godina, pa pobegao: Obljubio bokserku (13)
U bekstvu

Pedofil osuđen na 12 godina, pa pobegao: Obljubio bokserku (13)

Milenko Tomić (62) iz Bijeljine, bivši predsednik Bokserskog saveza Republike Srpske i generalni sekretar Bokserskog saveza BiH, optužen da je obljubio trinaestogodišnju devojčicu kojoj je bio trener, osuđen je na 12 godina zatvora, međutim, sumnja da je pobegao iz BiH.

29.03.2024

12:27

Mamio decu bombonama: Napao policiju
Hapšenje

Mamio decu bombonama: Napao policiju

Po nalogu javnog tužioca Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu policijski službenici PS Novi Beograd su doneli rešenje o zadržavanju osumnjičenog M.L. (51) zbog krivičnog dela ometanje službenog lica u vršenju službene dužnosti.

29.03.2024

11:47

Planeta

Ipak smrtna kazna za teroriste iz Krokusa?!
Planeta

Ipak smrtna kazna za teroriste iz Krokusa?!

Nakon krvavog terorističkog napada na Krocus siti hol u Rusiji, ponovo je počela široka javna rasprava o vraćanju institucije smrtne kazne. Veliki broj Rusa na društvenim mrežama traži njegovu primenu na teroristima nakon sudske istrage.

29.03.2024

13:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija