• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. DAKIĆ - D. KLjAJIĆ

19.06.2018

14:05

BRUKA I SRAMOTA! CIA TV N1 CENZURISALA INFORMER - Prekinuli prenos kad je naša novinarka postavljala pitanje Cvetkoviću!

Politika

BRUKA I SRAMOTA! CIA TV N1 CENZURISALA INFORMER - Prekinuli prenos kad je naša novinarka postavljala pitanje Cvetkoviću!

Podeli vest

Cia TV N1 prekinula je direktan prenos konferencije novinara Stefana Cvetkovića u trenutku kad mu je novinarka Informera postavljala pitanje u vezi sa njegovom navodnom otmicom

Ova cenzorska televizija direktno je i bez prekida prenosila Cvetkovićevu konferenciju sve do momenta kad je naša koleginica pokušala da mu postavi pitanje u vezi sa njegovom navodnom otmicom.

Prenos je prekinut, a voditeljka CIA TV N1 poručila je gledaocima da su pratili konferenciju za novinare Stefana Cvetkovića, iako je bilo očigledno da ona nije završena.

Inače, tokom konferencije, koja je CIA televiziji N1 bila interesantna samo do trenutka dok novinarka Informera nije došla na red da mu postavi pitanje, Cvetković se neprestano uplitao u sopstvene laži i izmišljotine.

Prvo je izjavio da su ga u sredu uveče otele tri osobe, od kojih je jedna imala oružje i značku koja podseća na policijsku i da "otmičari" s njim nisu komunicirali, da bi nešto kasnije saopštio da je u tom periodu imao povez preko očiju i da nije mogao da vidi gde je i sa kim, ali da je u kratkoj komunikaciji sa jednim od tih osoba naslutio da ima slovenački akcenat.

Neće da se pravda?

Stefan Cvetković je tokom konferencije povišenim tonom rekao da nema nameru da se pravda onima za vreme čije vlasti je ubijen novinar Slavko Ćuruvija?!?

Cvetković, međutim, nije rekao da li ima nameru da se pravda onima za vreme čije vlasti su ubijeni novinar Milan Pantić, pripadnik DB Momir Gavrilović ili Ranko Panić...

Iako je rekao da osobe koje je označio kao otmičare nisu komunicirale s njim, Cvetković je rekao da su ga up upitali gde žele da ga ostave, nakon čega su ga ponovo transportovali na to mesto i rekli mu da ne skida kapuljaču bar pet minuta "ukoliko želi da živi".

Dakle, ostaje nejasno da li je Cvetković tokom otmice imao povez preko očiju, ili kapuljaču koju su mu "otmičari" zabranili da skine, iako nisu komunicirali s njim?!?

LAGAO JE KAO PAS! Krivična prijava protiv Stefana Cvetkovića zbog LAŽNE OTMICE!

Pre početka konferencije za novinare, Cvetković je rekao da je iz medija čuo da je tužilaštvo protiv njega podnelo prijavu zbog lažnog prijavljivanja i dodao da ga o tome niko nije obavestio, zbog čega je pred novinarima pozvao jedan broj, rekavši da zove nadležnog tužioca.

Na taj broj se niko nije javio već se uključila govorna pošta, a Cvetković je kamerama pokazao koji je broj pozvao.



Uskoro opširnije na informer.rs


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Zone

pre 5 godina

Hahaha koja smejurija... A kakve veze ima sto su prekinuli ionako niko ne gleda to smece... Znam, gledaju neki ali i od tih sto gledaju vise od pola je "nasih" hahahaha...

Milan stojanovic

pre 5 godina

To sam video i nisam iznenadjen... Govna fasisticka...

Milan

pre 5 godina

Sto mu manje paznje budete pridavali to cete biti pametniji.

stribor

pre 5 godina

Na taj nacin su pokusali da zastite od nezgodnih pitanja svog kolegu i saborca s kojim zajedno pljuju i napadaju ovaj narod i ovu zemlju.

tina

pre 5 godina

I prekidanje novinara je jasan odgovor o čemu se ovde radi.

Mikabg

pre 5 godina

U poslednjih 2-3 meseca kada na Tv Pink ili Tv Happy gostuju osobe koje prezentuju neke aktuelne dogadjaje u Srbiji, a koji razotkrivaju opasne namere Zapadnih zemalja i NATTO bude iskljucen ton, a ponekad i ton i slika. Koristim usluge kablovske SBB korporacije!?

Alhemičar

pre 5 godina

Cvetković će morati u pritvoru dobro da razmsli jer svaki put menja izjavu , njegove izjave su kontradiktorne.

Gvozden

pre 5 godina

Baron Minfauzen na delu , šta drugo reći , dokle će više ovaj lažnjak da laže narod u zatvor sa njim.

Srđan

pre 5 godina

Pitam se da li je slučajno prekinuto? Sve u vezi njegove "otmice" je lepo rekao ministar Stefanović. Nelogičnosti je mnogo.

Zoran

pre 5 godina

Detaljna istraga ce reci sve i ako se dokaze da je Cvetkovic doveo u zabludu sve ,treba ga osuditi i kazniti.

Dunja

pre 5 godina

Svako je imao pravo da postavi pitanje tokom prenosa i sad jedino ko nema pravo to je novinarka Informera. Treba da ih je sramota.

Aleksandar Čupić

pre 5 godina

A šta je sa satom na kojem je nađen DNK ovog lakrdijaša? Pronađem pored auta, pokidana narukvica...prema iskazu policiji otrgnut, a sada...kakvo amatersko pakovanje

Jelena

pre 5 godina

Kao i uvek sa strane opozicije imamo ovakvu vrstu ponasanja...Bruka i sramota!

sanja

pre 5 godina

Aha Cvetkovic se boji pitanja?!Pa kad nije smislio nove lazi!

BB

pre 5 godina

Što niste nastavili da gledate na Zadruga tv ili Parovi tv?

Vlado

pre 5 godina

Ha ha ha, zvao broj nadležnog tužioca? Naravno svi mi u mobilnom telefonu imamo brojeve nadležnih tužioca, sudija, načelnika policije, ministre, pa i predsednike. Koja budalaština!

Nena NS

pre 5 godina

Policija će da odradi svoj deo posla.Nadamo se da će se ovakve neprijatnosti završiti šta god da je bio cilj .

Dejan

pre 5 godina

Zato sto je sve to jedna namestaljka ko zna kojij stranih sluzbi!

Mina

pre 5 godina

Nisam uopste iznenadjena...ko zna ko je platio ovom liku za ovu saradu.

avanturista

pre 5 godina

dosovci na sve načine ugrožavaju napredak države

pavle

pre 5 godina

Pa nemožeš kod njih postavljati pitanja koja njima ne odgovaraju

FERE

pre 5 godina

mene to od njih apsolutno ne cudi, to su ološi koji glume neke pravedne novinare.

Bogdan

pre 5 godina

Ako je sve ovo obicna farsa, nema sumnje da neki ljudi samo pokusavaju da naruse stabilnost u nasoj zemlji i da pojedinci ne prestaju da prave spletke kako bi uspeli da poljuljaju vlast i kako bi na neki nacin ugrozili predsednika Aleksandra Vucica, ali ne shvataju da nece uspeti u tome, a jos manje na takav nacin.

dača

pre 5 godina

Нажалост ово је Цветковићево вређање интелигенције свих грађана Србије.

Nikolina

pre 5 godina

N1 demonstrira tipičnu američku demogogiju i politiku dvostrukih aršina.

Luka

pre 5 godina

Potpuno neprofesionalan potez, moglo bi se reći i namerna cenzura i diskriminacija.

milica

pre 5 godina

Nista to nije slucajno...Zasto nije prekinuto posle izlaganja nase novinarke?!

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija