• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D. KLJAJIĆ - M. DAKIĆ

19.06.2018

14:45

(VIDEO) OVO NISTE MOGLI DA VIDITE NA CIA TV N1: CVETKOVIĆ SE SKIDAO GO PRED NOVINARIMA!

Politika

(VIDEO) OVO NISTE MOGLI DA VIDITE NA CIA TV N1: CVETKOVIĆ SE SKIDAO GO PRED NOVINARIMA!

Podeli vest

Novinar Stefan Cvetković, koji tvrdi da je otet prošle srede u Beloj Crkvi, verovali ili ne, danas se na konferenciji za medije skidao pred kolegama!

Taj detalj, međutim, niste mogli da vidite u direktnom prenosu Cvetkovićeve konferencije na CIA TV N1, jer je ova televizija prekinula njegovo obraćanje u trenutku kad mu je novinarka Informera postaljala pitanje u vezi sa "otmicom".

Cvetković, koji je tokom obraćanja sve vreme davao kontradiktorne izjave, u jednom trenutku je ustao sa stolice i skunuo majicu...

- Ne presvlačim se slučajno... - rekao je Cvetković i zatim obukao drugu majicu na kojoj piše "EU do more for media fredoom", odnosno " EU učini više za slobodu medija".

BRUKA I SRAMOTA! CIA TV N1 CENZURISALA INFORMER - Prekinuli prenos kad je naša novinarka postavljala pitanje Cvetkoviću!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Maja

pre 5 godina

Istina se sazna kad tad bez obzira sta Cvjetkovic prica.

GEORG

pre 5 godina

Čovek laže na veliko, a ne na malo, medjutim te laži imaju veliku tezinu jer je uzrujao celu Srbiju i prevario. Morace odgovarati.

JOVAN

pre 5 godina

Sloboda medija je sasvim uredu samo sto niko nece trpeti svakakve budalastine da gleda i slusa, mora neka mera da postoji.

Ljube

pre 5 godina

Izgleda da je ovde samo u pitanju samoreklamiranje ovog lezilebovića i samozvanog kvazi novinara. Nije se taj čak ni dogovarao sa opozicijom - gledao je previše akcionih filmova pa pomislio da može i on da izvede takvu predstavu. Naplatite mu sve troškove do zadnjeg dinara i još kaznite za lažno prijavljivanje, da se nauči pameti.

Stojan

pre 5 godina

Ovaj Cvetković bil trebao da ide u zatvor jer laze previse a svi znamo ta potraga za njim je kostalo Srbiju 500 000 evra

Sandra

pre 5 godina

Mediji imaju slobodu govora i stampe ali neke granice moraju postojati.

sasa

pre 5 godina

Setio se i da su ga tukli,pa kad je skontao da je i otmica lazirana obukao drugu majicu. Ovaj covek je bruka za novinarsku struku.

Milutin

pre 5 godina

Sad sam ja kao običan građanin u dilemi. Da li sloboda medija obuhvata i pravo novinara na "samootmicu", pa pravo da onda iznese priču uverljivu kao scenario za crtani film, a natpisom na majici pozove da se štiti i ovakva vrsta slobode.

dasa

pre 5 godina

Koliko ce dana da se provlaci na vestima ovaj gospodin Cvetkovic.

Zoran

pre 5 godina

To je primetila cela Srbija,u trenutku dok mu novinarka informera postavlja pitanje N1 prekida prenos.

Nena NS

pre 5 godina

Policija će da odradi svoj deo posla.Nadamo se da će se ovakve neprijatnosti završiti šta god da je bio cilj .

Rade

pre 5 godina

Nabiti skota u zatvor, pa da ne vidi belo videlo. U samicu, domaćeg izdajnika !!!!

Miki

pre 5 godina

Cvetkoviću ne pomaže ni to što se skidao, jer mu niko ne veruje da je otet.

Dejan

pre 5 godina

Ako se ustanovi sve da je lazirao otmicu nece niko da mu pomogne da lepo plati svu akciju policije!

buba

pre 5 godina

Cvetkovic glumi ludilo ali tuzilastvo ce raditi svoj posao.

mima

pre 5 godina

Cvetkovic je izdajnik I zato ce tuzilastvo sve uzeti u svoje ruke.

Ljubo

pre 5 godina

Dolazili to performans sa novim " Davidom" i u Srbiju .Pa dokle ce Srbi biti ludi i dozvoljavati da bilo ko maltretira drzavu ....

Ne razumem

pre 5 godina

Ne razumem zasto toliko, besplatno reklamirate jednog "novinara", slobodnog? Pisite o uspesnim poslovnim ljudima, recimo covek koji nas je svojom firmom "Stibline", zastupao u Švajcarskoj, za najuspešnijeg biznismena, o pčelarima, uspesnim stocarima,... Ako vas interesuje kriminal, afere, nesrece, neka vam, zadrzite ih za sebe i u sebi i uzivajte u njima. Nama, narodu trebaju pozitivne stvari.

anamarija

pre 5 godina

Ovaj covek je ocigledno previse zeljan paznje.

Pjer

pre 5 godina

Pokušali su da sakriju britansko -američku glupost i sramotu !!!

Vla

pre 5 godina

Zar ne vidite da je psihopata, posaljite coveka na lecenje

mala

pre 5 godina

Verujem da ce istina na kraju isplivati i da cemo znati ko je zaista lagao, a ko ne.

Ns

pre 5 godina

Sta je tu lose?A jel vidimo sve ove proteste po Srbiji na rts,pinku,hepi?Neznamo vise kome da se obratimo da nas neko cuje

Srba

pre 5 godina

Ма сигурно,само кроз 3 године кад изађеш из забеле прике.

avanturista

pre 5 godina

dosovcima dogorela sveća,ne pomaže im više ništa

Sanjica

pre 5 godina

Ako je ovaj novinar ja sam kraljica!!!Kompletni lazov!!!

hamekame

pre 5 godina

Dajte mu jednu košulju, belu, sa dugim rukavima.

Cica

pre 5 godina

Džabe mu ta majica, ne radi se ovde o slobodi medija i nije on sada pod lupom kao novinar nego kao čovek koji je svojim lažima uneo nemir i strah u narod, a to sve sa ciljem koji mora biti otkriven, da bi znali u budućnosti od čega i koga treba da se štitimo.

MikaBg

pre 5 godina

Cvetković je uhvaćen u laži i sada nema nazad!

cica

pre 5 godina

Još jedna u nizu predstava koje nam priređuju ljudi koji su za to plaćeni da nas obmanjuju i maltretiraju svojim loše režiranim predstavama.

GajbexG

pre 5 godina

Pa ovo je vrhunac njegovog ludila da se skida pred novinarima...

najbolja

pre 5 godina

Ovaj covek nije sasvim "sam" ocigledno, bez obzira morace da objasni stosta...

najbolja

pre 5 godina

Sloboda medija je sasvim uredu medjutim sa ovim gospodinom svasta nesto nije u redu...sramotno ponasanje i nemam reci...

zlata

pre 5 godina

Cvetkovic je ili LUD ili je primio velike pare od nekog stranog i opozicije faktora i fingirao otmicu.Pre ce biti --ovo drugo ! Sve se to radi da bi se destabilizovala Srbija i da se kancerogena opozicija dovede na vlast.Nema od toga nista,narod nije glup ,naprotiv !!!

Izbori 2024

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija