• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

20.06.2018

20:11

MOGLO BI SE OPET PO FOTELJE?! Novi lider opozicije Đorđe Višekruna i udarna pesnica bivšeg lidera opozicije Dragana Đilasa, Željko Veselinović saglasni!​

Politika

MOGLO BI SE OPET PO FOTELJE?! Novi lider opozicije Đorđe Višekruna i udarna pesnica bivšeg lidera opozicije Dragana Đilasa, Željko Veselinović saglasni!​

Podeli vest

CIA televizija N1 danas je odmah obavestila građane o tome da su opozicioni demonstranti upali u parlament u Rumuniji, a to su jedva dočekali novi lider opozicije Đorđe Višekruna i udarna pesnica bivšeg lidera Dragana Đilasa, Željko Veselinović kako bi likovali na društvenim mrežama

Susednu Rumuniju već duže vreme muči politička nestabilnost, razlike između predsednika i vlade, potresi i afere, što se sve odražava na ekonomiju, standard građana i stabilnost društva u celini

Danas su opozicioni demonstranti upali u parlament, gde su održali protestni skup. O svemu tome, odmah je obavestila građane i ovdašnja CIA televizija N1, a zbog toga su na tviteru od uzbuđenja likovali novi lider srpske opozicije Đorđe Višekruna i udarna pesnica bivšeg lidera opozicije Dragana Đilasa, Željko Veselinović. 


Oni ne kriju da priželjkuju da opozicija upadne opet i u srpski parlament. Očigledno su čuli da su pronađene dve fotelje, ukradene za vreme petooktobarskih nemira, pa su se verovatno poveli logikom da bi ih opet valjalo klepiti...





Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Vaske

pre 5 godina

Dali moze neko ovog govnara da uhapsi vise, jadni radnici koje ovaj olos brani.

boza

pre 5 godina

Jednom ste nam rusili i palili Skupstinu vise Vam se to nece dozvoliti.

Suzana

pre 5 godina

Jednom se desi 5.oktobar i to je to. Tada je morao da se desi, a sada apsolutno nema nikakve potrebe za tim niti narod to zeli. Narod zeli da napreduje, da se razvija , da zivi a ne da nazaduje sa opozicijom.

Nina

pre 5 godina

Ne moze s evise nasiljem do fotelje. Milosevic je krao na izborima, mucio narod, a predsednik Vucic cini sve za narod da bolje zivi. razlika je ogroma i ne mogu da se ikada uporede.

Ljilja

pre 5 godina

Nema dovoljno groznih reci da se opisu ovakve osobe poput ove dvojice!!

Mare

pre 5 godina

Phapsiti plitke mozgove.Jer to je kod nas bilo 2000 te.To bi po njima bilo kao kada bi popio ricinus da te NE protera ,a ti se unerdis.E tako je bilo sa 5 oktobrom uzas smo dobili.I sada neki mazohista bi ponovo to?

Darko

pre 5 godina

Ma jel neko slusao sta je ovaj visekruna gej ispricao u nekom interviju.Najcrnje lazi o Vucicu da nije ni trepnuo to je bolest.

didi

pre 5 godina

svu tu žgadiju od opozicije bi trebalo tretirati kao dosadne bubašvabe,komarce i krpelje i to je sve što mislim o njima i nemam nameru da svoje vreme posvetim jadnicima bez mozga.

stanko

pre 5 godina

Opozicija u Srbiji je propala i nije sposobna za nista

bole

pre 5 godina

Opozicija moze do fotelje samo u slucaju da negde menjaju namestaj, pa izbace neku fotelju... Na taj nacin mogu i do neke saksije, korpe za otpatke ili kakve, razvaljene, ladice. Sto bi rekao nas narod, svakom po zaslugama!

Nenad

pre 5 godina

Ma oni mogu da pričaju šta hoće,ali podršku građana nemaju.

Mia

pre 5 godina

U ovoj opozicija sve sam pacijent do pacijenta!Mislim ozbiljno da im je potrebna strucna pomoc zbog sirenja mrznje i nasilja!

Deki

pre 5 godina

Opet opozicija poziva na nemire,jos jedna njihova prljava igra.

Sara

pre 5 godina

Mogu slobodno po fotelje,ali u neki salon namestaja.

boki

pre 5 godina

Какви поремећени умови -чему се они радују?

boki

pre 5 godina

Значи хаос на улицама њима је то за похвалу? болесници

Milan

pre 5 godina

O upadu u srpski parlament opozicija može samo da sanja!

Marina

pre 5 godina

Što je opozicija upadala u prošlosti u srpski parlament, upadala je. Sada se to neće desiti!

Andrijana

pre 5 godina

Visekruna je neozbiljan i ova izjava nema smisla i jasna mu je namera, s obziro da ne zna neke osnovne stvari da interpol raspijue poternice.

Krstivoje

pre 5 godina

To se u Srbiji neće nikada više desiti , jedino legitimno mesto za vlast jesu izbori a ne ulica.

Masa

pre 5 godina

Ta fotelja im je odavno izmakla i nece u nju sesti vise, necemo to dozvoliti.

Masa

pre 5 godina

Ta fotelja im je odavno izmakla i nece u nju sesti vise, necemo to dozvoliti.

Saki

pre 5 godina

Đilasovim pulenima, kao i njemu samom, stalo je samo do fotelje.

Ivan

pre 5 godina

Moralne gnjide bi da drže lekcije građanima Srbije kako su kukavice. Kod nas neće proći "Majdan" .

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofa za Crvenu zvezdu! Važan igrač zbog povrede završio sezonu!?
Košarka

Katastrofa za Crvenu zvezdu! Važan igrač zbog povrede završio sezonu!?

Košarkaš Crvene zvezde Adam Hanga izgleda je završio sezonu zbog preloma šake! Iskusni mađarski košarkaš je u intervjuu za tamošnju televiziju "M1" otkrio da se najverovatnije neće vraćati na teren do kraja takmičarske godine, pošto je pre dva dana na treningu nakon jedne bezazlene situacije doživeo težu povredu.

19.04.2024

14:32

Bila jednom jedna liga. Kakva liga? Strašna liga!
Fudbal

Bila jednom jedna liga. Kakva liga? Strašna liga!

Sezona u evropskim klupskim takmičenjima ulazi u samu završnicu. Odigrani su svi revanš mečevi četvrtfinala u Ligi šampiona, Ligi Evrope i Ligi konferencija i poznati su svi polufinalni parovi. Ono što odmah privlači pažnju jeste da engleska Premijer liga u završnici kontinentalnih takmičenja ima samo jednog predstavnika! Iako važi za ligu u kojoj se igra najbolji fudbal, Englezi su ove sezone doživeli debakl! Postavlja se pitanje, da li je to samo izolovan incident ili nagoveštaj da u evropskom klupskom fudbalu duvaju neki novi vetrovi?

19.04.2024

13:44

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija