• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

20.06.2018

22:56

MRZITELJI SRBIJE PORUČUJU VUČIĆU: Kriv si dok god si živ!

Politika

MRZITELJI SRBIJE PORUČUJU VUČIĆU: Kriv si dok god si živ!

Podeli vest

Dok ne puste Vučiću krv neće se smiriti. Najprljaviji talog srpske društvene scene udara po Vučiću i njegovim najmilijima gde god da stignu! 

Kako se približava rasplet kosovskog pitanja, predsednik Srbije se sve intenzivnije i odlučnije bori da našem narodu u južnoj pokrajini obezbedi pre svega najbolje moguće uslove za život i budućnost njih i njihove dece i da sačuva dostojanstvo našoj državi i našoj naciji. 

Da preokrene točak istorije koji su njegovi prethodnici u našoj državi nažalost gurali u korist Albanaca i međunarodne zajednice. I dok Vučic radi i bori se, trpi brojne udarce od prebogatog albanskog lobija, ali i od međunarodne zajednice, sa kojom ne možemo u konflikt, jer je isuviše jaka. 

I paradoks, ta i takva međunarodna zajednica nam je preko neophodna, zbog investicija i kupovine naše robe. Radi boljitka našeg naroda. 

I, kad se sve to uzme u obzir, čovek bi rekao nije mu lako, ali makar je svako u Srbiji jedinstven u tome da se Vučiću sada mora pomoći i da mu se moraju čuvati leđa u ovoh odsudnoj borbi. 

Međutim, ne lezi vraže. Narod, običan, pošteni narod, većinska Srbija, jeste uz Vučića. Ali oni koji imaju moć, koji bi mogli više od toga da mu pomognu, oni koji imaju medije, uticaj, moć, oni su kao po komandi, razulareno, upravo sada, poslednjih dve nedelje, ko sumanuti krenuli u najjači napad na predsednika naše Srbije.

Ne u napad, nego u svakodnevno kidanje, kao pobesneli psi, udarajući njega lično, ali i njegove najmilije. Aleksandra Vučića povampireni lopovi optužili su da je zatrovao vodu u Beogradu! Hej ljudi, Vučić išao i trovao vodu. Da li je bilo ko normalan poverovao u to?!?! Ali zaplašili su narod! Pa kad se ispostoavilo da je to laž koja je izazvala haos, onda su rekli Ma mi smo se malo zezali sta ima veze!

Zatim, tog istog našeg predsednika, Aleksandra Vučića, sumanuti mozgovi optužili su za otmicu i ubistvo novinara!! Hej, ne samo za otmicu, nego i za ubistvo! I danima su tražili odmazdu, tražili su Vučićevu glavu. Glavu za glavu! A onda se lažov i prevarant Cvetković pojavio, tako što je država Srbija na potragu potrošila pola miliona evra! 

Pojavio se živ i zdrav, bezobzirno petljajući i lažući. Pa su se oni koji su tražili Vučićevu krv, odmah preokrenuli, počeli da komentarišu Ma Cvetković je budala, lažov, nije on novinar. 

E ako nismo uspeli s trovanjem vode i ubistvom novinara, red je da mu opet udarimo na prodicu, to je bio zaključak povampirenih, prebogatih ludaka, od Jeremića (koji je pod istragom međunarodnih organa), preko prebogatog tajkuna Đilasa, do Jankovića koji se ceo život bogatio na račun države! Dakle odluka je doneta, ide se na porodicu! 

Prvo se po obicaju napada brat Andrej, ali pošto nemaju vremena i treba Vučića jako da zaboli, prvo se gađa u najbolniju metu, sina Danila. 

I krećemo, idu naslovi koordiniranom akcijom u istom sekundu na šiptarskim i srpskim medijima!! Danilo Vučic u Rusiji navija za Srbiju u društvu ubica!! Pa otkud to Šiptari znaju ko su ubice?!?! 

printscreen

Ali ne, nema tu istine niti je bitna. Danilo je kriv jer je gledao fudbal, prišla mu grupa navijača i pošto je patriota rekli mu Evo majica Srbi za Srbe, znamo da si patriota obuci majicu da se slikamo. Pa ko bi to bilo gde odbio?!?! Ko osim onih koji mrze Srbiju!!?? I zato vest puštaju šiptari odmah kad i Beograd (to dokumentujemo  uz tekst). 

I odmah, čim su Šiptari preterali za količinom tekstova, odmah isti momenat ta priča nestaje! Nema više Danila sa ubicama. Ali, nema kraja udarcima! Odmah zatim, idemo na brata! 

printscreen

Sud, hej srpski sud, oslobađa one koji su Andreja Vučića na pravdi Boga u direktnom tv prenosu odvalili od batina?!?? Sudije koje su postavili Jeremić, Đilas i njihova vlada oslobađjaju one koji su krvnički tukli Andreja Vučića!

Da nastavljamo tekst?!? Jel’ ima potrebe? Jel’ treba da kažemo kako će već u nedeju napasti Vučića da nije branio Srbiju u Briselu onako dobro kako što su oni koji su izgubili Kosovo?!? Jel treba da pišemo dalje? Jel treba? Narode, Vučić osim tebe nema nikoga. A ovi se neće smiriti dok mu ne puste krv! Narode, da li shvataš da Vučiću osim tebe niko više nije ostao?!?!

A Vučiću niko osim naroda i nije potreban. Jer, narod , to su njegovi najmiliji.

Bando, udarajte mu na porodicu, izdržaće. Ali mu ne dirajte više u narod koji ste dugo uništavali. Narod, to su Vučićevi najmiliji, nemojte da ste se usudili da mu narod više ikada dirate! To vam neće oprostiti!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Tijana

pre 5 godina

Zestoka kampanja koja se vodi protiv Vucica je samo odraz njihove slabosti i nemoci da budu vredniji i uspesniji od njega, zato se sluze gnusnim lazima i izmisljotinama ne bi li iole umanjili njegov ugled. A vam to ne prolazi...

Nikolina

pre 5 godina

Filozofija opozicije je da vole Srbiju i Srbe do poslednjeg dinara i poslednje kapi krvi koju mogu da izmuzu. Zato i jesu tu gde im je i mesto, u mulju. Dno dna.

Maki

pre 5 godina

Ne mogu da verujem da neko nema ni malo ni stida i srama, pa udara na predsednika i njegovu porodicu.

Oki

pre 5 godina

Ne razumem za sta je kriv, da li za to sto zeli da Srbija napreduje i bude cenjena u svetu.

Ludodoba

pre 5 godina

Jedno znam za zute i sve druge koje finansira zapad NIKAD VISE glasati necu!!!Jednom sam glasao i gorko se kajem!!!

hamekame

pre 5 godina

A kad nestanu američke pare od silnog lobiranja šta će onda? Kad SAD vidi da ništa ne dobijaju ili ne dobijaju sa šiptarima...je'l će i tad da im bude kriv Vučić?

5 NDH IGRAČA IDOLI TUĐMANOVIH

pre 5 godina

ODMAH PREKINUTI SVE PREGOVORE SA FAŠISTIČKOM EVROPSKOM UNIJOM KOJA JE PRED RASPADOM,UĆI U VOJNI SAVEZ SA RUSIJOM I KINOM,NAPRAVITI VOJNE BAZE U VOJVODINI I CENTRALNOJ SRBIJI I REŠENI SVI PROBLEMI !!!

argamedon

pre 5 godina

sve je jasno , zapadne sile kroz njihove placenike diriguju psiholoski rat jer se i njima zuri zbog toga sto polako gube dominantnu moc u svetskoj politici . Zalosno je to sto je ta beogradska politicka elita tako lako ocajnicki potkupljiva i stalno podmecu noge jedni drugima , svadjaju narod iz licnih interesa da bi taj isti narod mogli pljackati . Srbija mora nekako da bude otporna na pritiske a to i da gradi pod hitno svoj medjunarodni drzavni bezbednosni centar i vojne baze u Srbiji sa Rusijom i Kinom i svima onima koji zele da pomognu i suradjuju u obezbedjivanju stabilnosti u Srbiji pa i u Evropi . Srbija u suradnji sa prijateljskim zemljama bi trebala da osnuje evropsku bezbednosnu opoziciju Nato paktu i ponudi suradnju Evropi .

Goran Colovlc

pre 5 godina

Ja ga ne mrzim. Meni ga je zao. Njemu je potrebno pomoci. ......

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!
Fudbal

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!

Fudbalski savez Srbije objavio je na svom zvaničnom sajtu da je defanzivac Sevilje Nemanja Gudelj (32) juče imao operaciju kolena, koja je prošla dobro i da postoji mogućnost da ipak bude deo tima na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj!

25.04.2024

13:08

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija