• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

21.06.2018

13:45

(VIDEO) DOBROMIROVIĆ NA PINKU: Pacoli može da priča šta hoće, Liberija je povukla priznanje Kosova!

Politika

(VIDEO) DOBROMIROVIĆ NA PINKU: Pacoli može da priča šta hoće, Liberija je povukla priznanje Kosova!

Podeli vest

Milan Dobromirović, urednik političke rubrike u Informeru, rekao je gostujući na TV Pink da kad god je neka država povukla prizanje Kosova, Bedžet Pacoli se oglasi na društvenim mrežama i pokuša to da negira

- Postoji diplomatski dokument, diplomatska nota koja je uručena šefu diplomatije Ivici Dačiću i tu nema laži i nema prevare. Džabe Pacoli tvrdi da Srbi izmišljaju i da mediji objavljuju neistinite informacije. Ovo je dobar politički trend, pogotovo što se u nedelju nastavljaju pregovori u Briselu. Jako je važno naglasiti da ovo znači da ništa nije gotovo, ma koliko se Zapad i Albanci trudili da prikažu da je nezavisno Kosovo gotova priča - naglasio je Dobromirović.

 Prema njegovim rečima, posebno je interesantna informacija i da Brisel više neće da Federika Mogerini vodi pregovore.

- Sve više je država kojima smetaju nekakvi tajni pregovori koje Mogerenijeva vodi sa Tačijem. Sve se svodi na kratke izveštaje u kojima Evropa praktično ni ne zna suštinu onoga onoga o čemu se priča. Zato je potrebno promeniti format pregovora - objašnjava Dobromirović.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Paja

pre 5 godina

Sve zemlje koje su priznale Kosovo ce pre ili kasnije uvideti svoju gresku.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija