• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D. KLJAJIĆ - M. DAKIĆ

21.06.2018

19:04

UNIŠTITI VUČIĆA PA OTETI KOSOVO: Lažna otmica novinara, samo deo PAKLENOG PLANA AMERIKANACA!

Politika

UNIŠTITI VUČIĆA PA OTETI KOSOVO: Lažna otmica novinara, samo deo PAKLENOG PLANA AMERIKANACA!

Podeli vest

Ovog leta i naredne jeseni kulminiraće specijalni rat, čiji je cilj da se predsednik Vučić proglasi za kriminalca i sruši sa vlasti. Zapadu pod hitno treba vlast koja će priznati lažnu državu Kosovo

Američka CIA u saradnji sa britanskom tajnom službom MI6 pokrenula je plan za do sada najjači udar na predsednika Aleksandra Vučića i vlast u Srbiji, tvrde odlično obavešteni diplomatski izvori Informera.

Cilj specijalnog medijsko-političkog rata jeste izazivanje

Medijski atentati na Vučića

Specijalni rat je već počeo. Slede različiti pokušaji medijskih atentata na predsednika Vučića uz političku diskreditaciju Srbije

Dejan Vuk Stanković, analitičar

haosa i nestabilnosti u našoj zemlji kako bi se, ako je ikako moguće, pre kraja godine na vlast u Srbiji doveo neko ko bi, poput šiptarskog plaćenika Zorana Zaeva u Makedoniji, prihvatio sve ucene Zapada i priznao lažnu državu Kosovo!

Krenula realizacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić već mesecima odoleva zapadnim ultimatumima da Šiptarima bezuslovno preda južnu srpsku pokrajinu. Upravo zbog toga on je glavna meta. Cilj akcije CIA i MI6 jeste da se do kraja leta u Srbiji fabrikuje i lažira što više afera kako bi na jesen bio spreman teren da se krene sa pokušajem nekog novog Petog oktobra.

Prva od tih afera bila je lažirana otmica novinara Stefana Cvetkovića na osnovu koje je Vučić trebao da se osumnjiči i u javnosti označi kao kriminalac koji otima i ubija nepodobne novinare. To bi potom bilo iskorišćeno kao opravdanje za nasilne proteste.

Kako objašnjava naš odlično obavešteni izvor iz bezbednosnih krugova, lažna otmica novinara iz Bele Crkve samo je početak.

Cvetković lagao za Mladića, za ubicu Olivera Ivanovića...

Kakav je lažov zapravo Stefan Cvetković pokazuje i slučaj iz 2007. godine, kada je njegov portal TNT objavio laž da je u Beloj Crkvi uhapšen general Ratko Mladić! Cvetković je tada čak tvrdio da je lično video hapšenje!

* Pre tri godine Cvetković je na svom portalu objavio snimak automobila kojim je navodno izvršena otmica dečaka Stefana Ilića, čija je sudbina tada potresala čitavu Srbiju. Nekoliko dana kasnije utvrđeno je da se dečak utopio tako što ga je tokom igre u vodu gurnuo rođeni brat i da nikakve otmice nije bilo!

* Cvetković je januara ove godine na konferenciji za novinare mahao fotografijom navodnog ubice Olivera Ivanovića, da bi se na kraju ispostavilo da je na slici vlasnik kafića iz Vankuvera Zahari Cimerman!?

- Na Balkanu ništa veliko ne može da se desi bez CIA. Nakon što je Zapad preko Zorana Zaeva uspeo da okupira Makedoniju, promeni joj ime i približi je NATO-u, sada kreće udar na Srbiju i Vučića. On je meta jer ne želi da Albancima pokloni južnu pokrajinu a da Srbija ne dobije ništa. Do sada je uspešno odolevao svim napadima Zapada jer ima podršku naroda, ali ga očekuje najjači udar do sada! Neće biti pošteđena ni njegova porodica, najbliži saradnici, prijatelji... - kaže sagovornik Informera iz obaveštajnih krugova.

Prema njegovim rečima, afera Cvetković je samo uvertira i pokazna vežba šta ga sve čeka.

- Setite

mojugao

MIŠEL ZUBENICA ANALITIČAR

Treba pustiti nadležnim organima MUP i tužilaštvu da ispitaju ceo slučaj, pa ćemo imati više informacija da li je ova otmica bila politički motivisana.

se protesta oko navodno visoke cene goriva, pa izmišljenih informacija da je u Beogradu zatrovana voda. Odmah zatim je došao 'slučaj Cvetković'. Svi nadležni organi utvrdili su da je reč o izmišljenoj aferi, da za njegovu otmicu nema ni jednog jedinog dokaza, ali mediji naklonjeni Zapadu i opoziciji, kao i pojedina medijska udruženja i dalje tvrde da je otmice zaista bilo! Očigledno je da se tu radi o jednom uvezanom sistemu. Pritom se sve vreme plasiraju informacije da Vučić stoji iza Cvetkovićeve otmice?! Ne biraju se sredstva za njegovu kriminalizaciju - dodaje naš sagovornik.

Rat kao konstanta

I dok u vrhu vlasti nisu želeli da komentarišu naša saznanja, analitičar Dejan Vuk Stanković ubeđen je da će tek uslediti ekstremni udari na našu državu.

- Izmišljena otmica, zajedno sa lažnom pričom o zatrovanoj vodi i blokadama ulica i mostova, jeste neoborivi dokaz da je specijalni rat počeo i da će biti nastavljen još žešće. Cilj je slabljenje Vučića i njegovog stava da je neprihvatljiva nezavisnost Kosova. Specijalni rat je u suštini konstanta u Srbiji. On ima samo različit intenzitet i pojavne oblike. Nema nikakve sumnje, slede različiti pokušaji medijskih atentata na predsednika Vučića uz političku diskreditaciju Srbije kao države - podvlači Stanković.

Tereza Mej: Srbiji treba neko kao Zaev da prizna Kosovo!

Britanska premijerka Tereza Mej je pre mesec dana, dok je boravila u Skoplju, rekla da Srbiji definitivno treba političar kao makedonski predsednik Zoran Zaev, koji bi brzo priznao realnost da je Kosovo država!?!

- U neformalnom razgovoru sa diplomatama u Skoplju gospođa Mej je rekla da Srbija treba da prizna Kosovo, ali da će to uspeti "jedino ako bude imala političara kao što je Zaev, koji je shvatio pravu realnost Makedonije" - prenosi naš dobro obavešteni diplomatski izvor. 


Potpredsednik SNS Miloš Vučević upozorava da ovaj specijalni rat koji se vodi protiv Srbije postaje sve agresivniji.

- Cilj im je oslabiti Srbiju i predsednika Vučića zbog razgovora oko Kosova. Mislim da se kroz prethodne događaje, od blokada autoputeva do lažirane otmice, vrši dodatni pritisak na predsednika i celu državu - zaključuje Vučević.

ŠEŠELJ UBEĐEN: IZA LAŽNE OTMICE CVETKOVIĆA STOJI ZAPAD: Lider Radikala o režiranom nestanku novinara iz Bele crkve!

PREDSEDNIK VUČIĆ: Opoziciju ne interesuje Cvetkovićeva "glava", već moja!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija