• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. Dakić

22.06.2018

18:00

PREDSEDNIK VUČIĆ: Bitange mi udaraju na SINA I BRATA, ali NEĆE ME SLOMITI!

Politika

PREDSEDNIK VUČIĆ: Bitange mi udaraju na SINA I BRATA, ali NEĆE ME SLOMITI!

Podeli vest

Pred jednu od ključnih rundi dijaloga u Briselu, predsednik Srbije našao se na žestokom medijskom udaru žute ološ-elite. Dosovci sa Šiptarima napali Vučićevog sina Danila i brata Andreja ne bi li tako slomili predsednika i naterali ga na ustupke

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić našao se ovih dana na udaru najprljavije kampanje jer ni po koju cenu ne pristaje da prizna lažnu državu Kosovo.

Dosovski hejteri u saradnji sa Šiptarima, a pod pokroviteljstvom zapadnih moćnika, pokušavaju na sve načine da slome Vučića i u tom cilju više ne biraju sredstva. Tako su ove nedelje krenuli i sa otvorenim napadima na njegovog starijeg sina Danila i rođenog brata Andreja!

Ništa slučajno

Neće me slomiti ove bitange
Neću dozvoliti da mi bitange, albanske i srpske, napadaju porodicu iz čista mira. Ne iživljavajte se na detetu, već slobodno tražite moju glavu. Nećete me slomiti
Aleksandar Vučić, predsednik Srbije

Kao što je Informer juče objavio, cilj ovog svojevrsnog 'specijalnog rata' koji se vodi protiv predsednika Vučića jeste da se on uceni pred novu rundu dijaloga u Briselu između Beograda i Prištine, a koja je zakazana za nedelju 24. jun.

Opozicioni poslanik i samozvani analitičar Đorđe Vukadinović među prvima je na Tviteru objavio sliku Vučićevog sina Danila kako na Mundijalu u Rusiji navija za Srbiju u meču protiv Kostarike. Pošto se na fotografiji mogu videti i pojedini navijači s problematičnim dosijeima, hejteri su iskoristili priliku da Vučićevog sina proglase za kriminalca!?! Da ništa nije slučajno, već da je reč o jednoj dobro osmišljenoj i isplaniranoj kampanji, pokazuje i to da su gotovo istovremeno ovu lažnu vest preneli i svi vodeći šiptarski portali iz Prištine.

3
DANA SU OSTALA DO NOVE RUNDE DIJALOGA U BRISELU 24. JUNA

U istom danu kada je na društvenim mrežama plasirana ova fotografija, Apelacioni sud u Beogradu oslobodio je žandarme prethodno osuđene za brutalno prebijanje Vučićevog brata Andreja tokom gej parade 2014. godine. Prema obrazloženju suda, ispalo je da se Andrej Vučić sam povredio iako postoji TV snimak na kome se jasno vidi kako je on žrtva brutalne represije!?!

čekajtebre!

ALEKSANDAR VULIN

MINISTAR ODBRANE

Uvek kada se predsednik suprotstavi neprihvatljivim zahtevima kada je reč o KiM, započinju salve napada na njega, njegovu porodicu i saradnike.

Komentarišući napade na svog sina i brata, predsednik Vučić je juče rekao da je kukavički to što mu udaraju na porodicu i pozvao hejtere da napadnu njega!

- Neću dozvoliti da mi bitange, albanske i srpske, napadaju porodicu iz čista mira jer moj sin nikada nikome nije ništa ukrao, za razliku od onih čije porodice imaju i po 100 miliona evra sumnjivog bogatstva. Moj sin je u Rusiju išao da navija za Srbiju. Kriv je što je platio kartu u ekonomskoj klasi, za razliku od tih lopuža koje idu biznis klasom do Njujorka i kartu plaćaju po 5.000 evra... I zato ih pozivam, ne iživljavajte se na detetu, već slobodno tražite moju glavu! Oni ne znaju šta će, jer sam im oduzeo mogućnost da kradu, jer dovodim fabrike, jer radim šest puta više nego svi moji prethodnici... - poručio je Vučić i upitao da li su "bubrezi njegovog brata krivi što su napali pendreke"?!

mojugao

ZORANA MIHAJLOVIĆ

POTPREDSEDNICA VLADE

Napadi na predsednika Vučića i njegovu porodicu pokušaj su da se zaustavi dijalog Beograda i Prištine, a Srbija skrene s kursa političke stabilnosti, modernizacije i članstva u EU.

Predsednik je dodao i da nisu uspeli da ga slome prljavom kampanjom pred pregovore u Briselu.

- Mislili su da će da me slome pred Brisel svim tim lažima i izmišljotinama, glupostima oko Bele Crkve, strašnim stvarima o trovanju vode, blokiranjem autoputeva... Nećete me slomiti! Samo ste me ojačali - podvukao je Vučić.

I potpredsednik SNS i direktor Kancelarije za KiM Marko Đurić kaže da neće proći pokušaji onih koji bi da različitim lažima izvrše psihološki pritisak na pregovarače Srbije i oslabe našu poziciju pred nastavak dijaloga u Briselu.

Lažima prave pritisak

Fabrika za 1.000 radnika u Pančevu
informer.rs

Predsednik Aleksandar Vučić juče je u Pančevu postavio kamen temeljac na lokaciji buduće fabrike električnih i hibridnih pogona fabrike "ZF" iz Fridrikshafena.Nemačka kompanija dolazi u Pančevo sa investicijom od 160 miliona evra, a zaposliće više od 1.000 ljudi.- Braćo Nemci, hvala što ste ovde. Ostanite dugo i dođite još. Dugo smo se nadali ovakvoj investiciji. Već smo razgovarali da posle ovog proizvodnog pogona, "ZF" zaposli dodatnih 100 ljudi u naučnoistraživačkom centru. "ZF" nije fabrika jeftinih delova, već budućnosti - objasnio je Vučić.

- Nije slučajan pritisak prema predsedniku Vučiću i njegovoj porodici baš sada. Nije slučajno to što smo mogli da vidimo sramnu, oslobađajuću presudu za napad na brata predsednika Srbije baš ove nedelje. Valjda je on kriv što je svojim leđima napao pendreke policajaca. Ili šta reći za pokušaj kriminalizacije njegovog sina Danila i predstavljanje u najgorem mogućem svetlu... Sve se to vrši da se oslabi pregovaračka pozicija Beograda - ističe Đurić.

VULIN: Kada se god razgovara o Kosovu, napada se Vučić i njegova porodica!

VUČIĆ O UKIDANJU PRESUDE ŽANDARMIMA: Kako da objasnim bratu da je kriv što je bubrezima napao pendreke?




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
darko

pre 5 godina

Moze li opozicija nize od ovoga da decu zbog mrznje prema predsedniku oljagavaju.

Deki

pre 5 godina

Nasrtajima na Vučićevu porodicu politicki protivnici pokušavaju da psihički slome Vučića,ali im neće uspeti.

Nenad

pre 5 godina

Niko ne treba da ispašta što je Vučić predsednik,koji mora da donosi odluke,a po najmanje njegova deca.

Boba

pre 5 godina

Stvarno sramni pokušaji Vučićevih i srpskih neprijatelja da naprame pometnju pred dijalogom u Briselu.

slađa

pre 5 godina

Bitange neće slomiti ni Vučića, a ni Srbiju. A nije da se ne trude i da ne pokušavaju.Uzalud!

nina

pre 5 godina

vise ne biraju sredstva da bi dosli do svog cilja. udaraju jako nisko, niko ne sme da dira u porodicu. to je svetinja

Kaktus037

pre 5 godina

To govori o njima,kolike su bitange kad udaraju na porodicu

dača

pre 5 godina

Под хитно све похапсити који прете председниковој породици.

HEROJ

pre 5 godina

Da sam ja Vucic slomio bih ja njih po metodi turaka kao u srednjem veku..pa neka mi se onda pozale...

NUREi

pre 5 godina

Ne daj se Vucicu..treba se taj olos isterati na cistinu pa onda udri svom snagom...

XER

pre 5 godina

Advokati ali i sudije svih rangova je jedna banda organizovana...znam iz iskustva mojih poznanika sudija..oni mi licno pricali i priznali kako se to radi. Dok je olosa u sudstvu..bice uvek problema a advokati su druga prica..za pare bi i majku prodali..

marko

pre 5 godina

Pa to je necuveno da se takvim sredstvima sluze, olos dosovski

Zora Vukovic

pre 5 godina

Nije slucajno sto prave pritisak na predsednika.

djordje

pre 5 godina

Ne priliči predsedniče. Malo si se zaneo. MOĆ JE VRLO OPASNA.

Kole

pre 5 godina

Sve sto je rekao je tako, bas zato sto nemaju za sta da se uhvate prelaze na clanove porodice.

Nina

pre 5 godina

Predsednik ne sme da dozvoli da ga isprovociraju neki nebitni i pokvareni ljudi.

Mare

pre 5 godina

Opozicija sa Albancima tesno saradjuje u pokusajima da povrede Vucica, ali on se drzi i ne daje na sebe niti na njegovu porodicu.

Sava

pre 5 godina

Samo onaj ko nema ni malo ljudskosti moze zadirati u neciju porodicu i vredjati je.

Zorka

pre 5 godina

Neki pokusavaju da igraju prljavu igru i zadaju niske udarce, ali nece uspeti ma kakvu nameru imali.

provincijalka

pre 5 godina

Vučić je bio jaka ličnost, a sada se i očeličio.

Laza

pre 5 godina

Миже ли ниже од овакве врсте напада???

Marko

pre 5 godina

Јадни су и бедни ови који на овакве начине покушавају да сруше Вучића

Zlaja

pre 5 godina

Mislim da je najveca briga za Vučica to sto je prethodnog proleća zaceta nova drustvena struktura. Naime, veliki broj reizbora direktora skola, ambulanata, i raznih lokalnih preduzeća .... koji su prvo postavljenje imali. 2012-2014god i to kao mladi perspektivni cisti kadrovi. Vec se nazire njihova transformacija, do sad su bili zahvalni, od sada kako dobiše drugi mandata sebe smatraju Bogom danima. Do ovog leta letovanje im je bilo u Canju a od ovog vec krecu Maldivi, Bodrum Ibica.... I naravno ruganje onima koji letuju u Canju. Oni malo vispreniji ovog leta ce ipak u Budvu gde ce naučiti da ne narucuju leskovacku muckalicu, deset u pola. il punjenu pljaskavicu. A vec ce sledece godine postati Vučićevi maldivci ili Vučićeve Kene. Ako ih Vucic i odstrani, onda ce postati nova kvazi elita a sebe proglasiti disidentima. Njih se čuvaju Predsedniče. Oni su ti najveca pretnja, a ovu boranija opoziciju vec poznaješ kako rade i razmišljaju.

Izbori 2024

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija