• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/ informer.rs

22.06.2018

21:43

KIJA SILOM PRILIKA DOŠLA U ZADRUGU I POBEDILA! MARKO BULAT:  Sloba je napravio OGROMNU GREŠKU, Luna nije imala ŠANSE DA POBEDI!

Rijaliti

KIJA SILOM PRILIKA DOŠLA U ZADRUGU I POBEDILA! MARKO BULAT: Sloba je napravio OGROMNU GREŠKU, Luna nije imala ŠANSE DA POBEDI!

Podeli vest

Rijaliti "Zadrugu" su prethodnih devet meseci pratili milioni gledalaca, među kojima su bile i mnogobrojne ličnosti sa javne scene. Marko Bulat je posetio velelepno zdanje Bele kuće tokom prethodne noći i pristvovao žurki koja je priređena u čast završetka ovog zabavnog programa

Pevač je otkrio da je pratio ovaj šou program, ali se i stavio u poziciju zadrugara i otkrio da se ne bi usudio da devet meseci napusti svoju porodicu. 

- Gledano je i mi smo pratili. Prosto je nemoguće da se to ne isprati. Meni je bio najzanimljiviji pregled dana kada režija izabere najinteresantije detalje. Pa izdržao bih ja mnogo unutra, ali izgubio bih posao, tezge, imam ja već svoj život. Zamisli da ne vidim devet meseci svoje dete - rekao je Marko. 

pink.rs

S obzirom na to da je rijaliti propraćen mnoštvom svađa, Bulat je izdvojio dva zadrugara koje su odlikovali tolerancija i kultura. 

- Najkulturniji je bio Marko Miljković i Anđelo Ranković, mada su i oni nekoliko puta upali u vatru - prokomentarisao je pevač.

pink.rs

S obzirom na to da je Slobodan Radanović pred milionskim auditorijumom prevario svoju suprugu Kristinu Kockar sa Lunom Đogani, evo šta o tom postupku misli Marko. 

- Svako ko prevari ženu, on greši. Valjda bi trebalo da varaš ženu, a da to niko ne zna. Ipak je to cela nacija gledala. 

Ilustracija/ informer

Kija je izašla kao pobednik iz ovog rijalitija, a Marko Bulat je otkrio šta misli o njenom učešću i plasmanu u ovom šou programu. 

- Ona je pobednik, ali ako je to kompenzacija što je izgubila muža, ja bih pre rekao kompenzacija nego pobednik. Da je pobedila Luna, znači da nacija podržava preljubu i prevaru. 

Da nije bilo prevare, pitanje je ko bi pobedio i da li bi ona uopšte došla u obzir, ona ne bi ni ušla, ona je silom prilika došla i pobedila. To je splet nemilih događaja koji je doveo nju u "Zadrugu" i narod je odlučio da nju doživi kao jednu prevarenu i povređenu ženu - rekao je Marko Bulat.

(FOTO) SPAKOVAO KOFERE I OTIŠAO! Sloba Radanović NAPUSTIO SRBIJU!

(FOTO) OVO NISTE MOGLI DA VIDITE! Kija i Sloba se zapratili na mrežama, LUNA UMALO ZAPLAKALA!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Tanja

pre 5 godina

MOLIM DA SE OBJAVI.JEL TO MARKO BULAT ,ONAJ PREVELIKI VERNIK REKAO da treba varati zenu a da niko ne zna.Kakav je to vernik koji ne zna osnovno pravilo da je PREVARA GREH,DA JE NE TREBA NIKAKO CINITI.

Una

pre 5 godina

Jeste,to je taj Marko...ajd sto je veliki"vernik"nego sto svako malo hapse njega i suprugu zbog kojekavih nedozvoljenih supstanci.Zemljo Srbijo...

Izbori 2024

Vesti

TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!
Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!

Pripadnici kriminalne grupe Radoja Zvicera i Nikole Vušovića zvanog Džoni sa Vračara, koji su u bekstvu, među kojima je i Vladimir Kovačević zvani Kovač koji je optužen da je 20. marta 2020. namamio na sastanak pokojnog Aleksandra Halabrina, izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je pokojnog poznavao, ali da nisu tačni navodi optužnici da je bio član kriminalne grupe koja je optužena za njegovo ubistvo.

28.03.2024

12:54

Sport

Planeta

Sestre preživele teroristički napad u Volgodonsku, pa ubijene u Krokusu! Kako ovo objasniti, majka ne prihvata da su mrtve!
Bože, ima li te?!

Sestre preživele teroristički napad u Volgodonsku, pa ubijene u Krokusu! Kako ovo objasniti, majka ne prihvata da su mrtve!

Među žrtvama tragedije u Krokus siti holu bile su i sestre koje su preživele teroristički napad u Volgodonsku 16. septembra 1999. godine. Tada je porodica živela u Rostovskoj oblasti, a u blizini njihove kuće, teroristi su digli u vazduh kamion sa eksplozivom. Poginulo je 19 ljudi, a Tatjana i Ana Makarski su povređene, ali su preživele.

28.03.2024

20:45

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija