• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

22.06.2018

21:55

HOROSKOP ZA SUBOTU 23. JUN:  JARČEVI se vraćaju staroj ljubavi, VODOLIJE dolaze lako do novca!

Ljubav

HOROSKOP ZA SUBOTU 23. JUN: JARČEVI se vraćaju staroj ljubavi, VODOLIJE dolaze lako do novca!

Podeli vest

Saznajte šta vam poručuju zvezde, da li su vam naklonjene i šta vas sve čeka u ljubavi tokom narednog perioda...

OVAN
LJUBAV: Nećete imati utisak da se dešava bilo šta od velike važnosti. POSAO: Povoljan dan za sve one čiji posao zahteva da budu kreativni. ZDRAVLJE: Pad imuniteta.

BIK
LJUBAV: Dobro ćete se zabavljati, a usput ćete doživeti nešto lepo na planu ljubavi. POSAO: Okolnosti će biti povoljnije nego što su do skora bile. ZDRAVLJE: Sklonost infekcijama.

BLIZANCI
LJUBAV: Shvatićete šta treba da uradite da postignete ono što želite u ljubavi. POSAO: Povoljna finansijska situacija, a moguć i napredak u karijeri. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

RAK
LJUBAV: Zanemarićete partnera jer ćete razmišljati o nekome iz prošlosti. POSAO: Povoljne stvari i dešavanja u ovoj oblasti. ZDRAVLJE: Jedite manje slatkiša.

LAV
LJUBAV: Pokazaćete emocije, a to će osvojiti osobu koja vam se dopada. POSAO: Ako se bavite administracijom, pazite da ne napravite neku grešku. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

DEVICA
LJUBAV: Vaše raspoloženje će biti sjajno, pa će i u vašem ljubavnom životu biti pozitivnih događaja. POSAO: Ostvarićete šta god da ste namerili. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

VAGA
LJUBAV: Možete doživeti romansu sa nekim iz kruga prijatelja. Razmislite da li to želite. POSAO: Dobri međuljudski odnosi na radnom mestu. ZDRAVLJE: Promenljivo.

ŠKORPION
LJUBAV: Zračite optimizmom, a to može samo da privuče još ljubavi. POSAO: Lepi maniri će vam biti od koristi u karijeri čime god da se bavite. ZDRAVLJE: Promenljivo.

STRELAC
LJUBAV: Bićete otvoreni za ljubav sa bilo kim ko vam se učini kao osoba od koje se ima šta pametno naučiti. POSAO: Dobit od partnerskog posla. ZDRAVLJE: Osetljiv stomak.

JARAC
LJUBAV: Postoji mogućnost da u vašem životu opet postane aktuelna neka stara ljubav. POSAO: Bićete zadovoljni time kako stvari stoje u poslu. ZDRAVLJE: Dobro.

VODOLIJA
LJUBAV: Moguće su izjave ljubavi, fizički kontakt i ulazak u vezu sa osobom koja vam se dopada. POSAO: Lako vam dolazi novac. To treba da iskoristite. ZDRAVLJE: Solidno.

RIBE
LJUBAV: Partner će vas osloboditi nekih briga koje imate, zbog čega ćete biti zahvalni. POSAO: Društvene veze će vam biti od velike pomoći u karijeri. ZDRAVLJE: Stabilno.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija