• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

22.06.2018

22:52

(FOTO/VIDEO) CEO SVET BRUJI O SKANDALIMA: Srbija pokradena, Šaćiri i Džaka provocirali!

Fudbal

(FOTO/VIDEO) CEO SVET BRUJI O SKANDALIMA: Srbija pokradena, Šaćiri i Džaka provocirali!

Podeli vest

Reprezentacija Srbije poražena je od Švajcarske sa 2:1, a fudbalski svet bruji o nedosuđenom penalu za Srbiju, kao i provokacijama Đerdana Šaćirija i Granita Džake

Dvojica Albanaca poreklom sa Kosova i Metohije postigla su golove u pobedi protiv Srbije. Obojica su na isti način, "albanskim orlom" proslavila pogotke.

Upravo je to jedna od stvari o kojoj bruji fudbalska Evropa. Španska Marka i britanski San prenose da su Šaćiri i Džaka provocirali Srbe. 



Naravno, ne treba zaboraviti ni to što je Šaćiri na jednoj kopački imao zastavu nepostojeće države Kosovo.

Reuters

Još jedna tema o kojoj se govori je skandalozno suđenje nemačkog arbitra Feliksa Briha. On je u nekoliko navrata oštetio našu ekipu, a najviše kada, pri rezultatu 1:1, nije dosudio penal za "orlove".

Aleksandar Mitrović je bio u sendviču između Stefana Lihtštajnera i Fabijana Šara. Njih dvojica su držala Mitrovića i oborila ga zemlju, a Brih je pokazao da je faul u napadu!






Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Zoran

pre 5 godina

Ova dva jadnika ne treba komentarisati, to je stvar njihove kulture i vaspitanja i mi tu ne mozemo nista. Ali mi nije jasno zasto njihov savez cuti, zasto cuti drzava Svajcarska, jer oni ocigledno za Svajcarsku igraju iz interesa, bez ikakvog postovanja za zemlju ciji su drzavljani i koja im je omogucila da budu to sto jesu. Ovakvim ponasanjem brukaju Svajcarsku, ne nas, jer mi smo na njihove provokacije navikli, a ako im njihov savez dozvoljava takvo ponasanje i nepostovanje reprezentacije za koju igraju, to je vec njihov problem. Steta je sto je ceo svet SAMO video takvo ponasanje, naravno bez osude, kako je to i inace kad smo mi u pitanju.

Leskovcanin

pre 5 godina

Neka oni dvojca šipzi Stave taj njihovog albanskog orao šukrij u gusizi.velika nepravda bila prema srpskim igračima Šivela Srbija

Ivan

pre 5 godina

E da nismo kao sto jesmo tragikomedija od bananica drzave ova dvojica ne bi dugo mlatila prsticima.

Milorad Culibrk

pre 5 godina

Ovaj " sportski " dogadjaj ce uci u istoiju po tome sto je jedna fudbalska utakmica prvi put odigrana u TRI povuvremena. 1. U PRVOM poluvremenu je doneta odluka koja glasi: " NO PASARAN-SRBIJA NESME PROCI "i to bas u momentu kada je FIFA u interesu fudbala uvela VAR.Nije slucajno sto je za sprovodjenje te odluke izabran bas sudija iz Nemacke. Postujem Nemce zbog toga sto su oni nas jedini iskreni neprijatelj. 2. U DRUGOM igrackom poluvremenu jedna mlada,poletna i fudbalski pismena ekipa punom snagom odrzava cas fudbala sestoj ekipi sa FIFA liste. Nisu znali za odluke PRVOG poluvremena. Sudija je zutim kartonima isekao krila uciteljima. Mladost i poletnost je ustupila mesto strahu. CILJ JE POSTIGNT. 3 TRECE poluvreme VAR JE ZARDJAO. Sudija, nas nemacki " prijatelj " ne samo da nije video OCIGLEDAN PENAL vec je Mitrovicu dosudio faul u napadu. ZASTO VAR NE RADI. Pa zato sto on nije izmisljen za Srbe. Mlado, poletno jato isecenih krila nije se oporavilo. Steta sto nije proradio INAT. APEL fudblalskim radnicima Srbije : " Sacuvajte ovo jato bice oni pravi ORLOVI."

neznam ni ja

pre 5 godina

Kako rece nas upokojeni legendarni glumac Nesa Glogovac "sine jel ti znas kako se postaje pravi sampion, izadjes na teren kad je najteze I pobedis" I kraj price. Dosta vise ovo ono da ste im strpali jos dva komada nebi sad pricali o fasistickom sudiji I olosu siptarskom al eto dozvolili ste im da nas ponize I sad suti trpii pati

LUTFI MURTEZI

pre 5 godina

Vi srbi svatite jednom da svako ima svoje - igraci Africkog porekla koji igraju recimo za koju reprezentaciju evrope slave na sopstveni nacin zasto vam smeta slavljenje Igraca Abanskog porekla na tradicionalan nacin za albance sirom sveta?

DRAZA

pre 5 godina

SKINJUCE NJEMU TU KOPACKU CRNAC IZ DRZAVE BURNEARUKINAMO KOJA JE VARTILA PRIZNANJE KOSOVA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH

MILOS RANKOVIC

pre 5 godina

BRACO SRBI IDEMO DALJE KOD NAS SVI SRBI U EKIPI MI NISMO IGRALI PROTIV SVAJCARSKE NEGO PROTIV OSTATKA SVETA NESHVATAM IGRACE STO NISTE IGRALI OSTRIJE PROTIV OVIH SIPTARA STOJALISTE LOSE NA TERENU UMESTO DA NAPADNETE KOD JEDAN NULA VI STE SE POVUKLI I NA KRAJU DELIJE NISU LUDE UEFA JE JEDNA VELIKA MAFIJA KORUMPIRANA PRODANA I NEMCI SRBIJI NASOJ NIKAD NECE BITI PRIJATELJI MOGU DA OTVORE HILJADE FABRIKA JA SE NEPRODAJEM ZA PARE GDE SU SAD STANKOVIC LAKOVIC OVO JE CISTA PROVOKACIJA SIPTARA JA BIH ODMAH PROTERAO SVAJCARSKOG AMBASADORA IZ BEOGRADA

Giša

pre 5 godina

Svi na zid srama i prestanite tražiti krivca u nekom drugom.Sve dok budemo igrali jugo fidbal ništa nećemo ostvariti..

Dejan

pre 5 godina

Pa nisam primjetio, da neko od naših igrača podiže tri prsta poslije postignutog gola, niko im nije branio....

Lala iz Banata

pre 5 godina

Zasto Nemac da sudi....? Pored toliko sudija iz Juzne Amerike, Afrike i Azije...? To je FIFA mafija...! Nije samo sporan penal....Ni jedan faul protiv Svajcarana na ivici sesnaesterca a svaka sporna aut lopta za... -Svajcarsku...! Vise nego..prozirno...

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija