• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. D.

23.06.2018

17:52

NENAD POPOVIĆ: SRBIJA SE NE SME ODREĆI PUTINA I RUSIJE! Ministar za inovacije i lider SNP nema dilemu ko nas PODRŽAVA I BRANI!

Politika

NENAD POPOVIĆ: SRBIJA SE NE SME ODREĆI PUTINA I RUSIJE! Ministar za inovacije i lider SNP nema dilemu ko nas PODRŽAVA I BRANI!

Podeli vest

Ne treba da se odričemo odnosa sa Rusijom i bezuslovne podrške predsednika Putina po pitanju Kosova, bez obzira na to kakvi pritisci dolaze iz Brisela

Ovo je poruka Nenada Popovića, ministra za inovacije i tehnološki razvoj, koji povodom ucene Evropske unije ističe da Beogradu ne pada na pamet da uvodi bilo kakve sankcije Moskvi.

- Rusi su naša braća. Bili su iz nas u najtežim trenucima istorije. Borili smo se zajedno protiv nacista u Prvom i Drugom svetskom ratu. Pobedili smo ustaše u Hrvatskoj i "banderaše" u Ukrajini. Rusi su 2007. sačuvali Rezoluciju 1244, spasli nas poniženja i proglašenja za genocidan narod, a sprečili su i ulazak Kosova u Unesko. Narod nikad ne bi dozvolio da uvedemo sankcije Rusiji, kao što ne bi dozvolio predaju Kosova.

ZATO I JESU USTAŠE! SRBIMA PORUŠILI KUĆE, A SAD BI DA IM TO I NAPLATE: Ovakvu gadost mogu da smisle samo u Hrvatskoj!

Briselski dijalog se nastavlja u nedelju, mogu li Beograd i Priština do kompromisa?

- Kosovo je bilo, jeste i biće Srbija. I tačka! Oko toga ne sme da bude kompromisa. Kompromisi su mogući u okviru Ustava i Rezolucije 1244. Srbija se neće odreći Kosova i neće dozvoliti da ono dobije stolicu u UN jer bi to bilo isto što i nezavisnost. Onaj ko bi bio spreman da izda Kosovo sutra bi sigurno uveo sankcije Rusiji i uveo Srbiju u NATO.

(VIDEO) VOJNI VRH SAD DOBIO ZELENO SVETLO ZA TAJNI NAPAD NA RUSIJU I KINU: Primeniće stalna razarajuća dejstava na ivici rata!

Evropljani tvrde da nema ekonomskog napretka bez dogovora sa Prištinom...

- To nije tačno! Najbolji primer su Izrael i Kipar. Ne daju ni centimetar teritorije, a imaju najveće investicije i ekonomski rast u Evropi. Investitori idu u ozbiljne države, gde se poštuje zakon i gde postoje jake institucije. Ako investitori vide da je Srbija spremna da trguje teritorijom i državnim interesima, kako da očekuju da će njihov kapital biti siguran u takvoj zemlji.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Sascha

pre 5 godina

Ne samo da se nesme odreci putina. Srbija treba i zvanicno da se pripoji rusiji bez oklevanja. Sto da ne. Kad mozemo pricati o pripajanju du. Sto nebi mogli razmisliti o pripajanju rusiji. I imacemo mnogo veci uspeh u drzavi. A ne kao rumunija. 15 godina su u eu. I nije im nista bolje. A u eu sd gleda na njih kao na gradjane treceg reda. Plate nikakve u rumuniji. Ziva beda. Od rusije bi profitirali odma kroz ulaganja iz rusije i kine koja je vec u srbiji.

slađa

pre 5 godina

Srbija se slaže sa Nenadom Popovićem. Nikada se ne smemo odreći Rusije i predsednika Putina. To bi bilo ne samo nemoralno, već suštinski protiv nas Srba. Treba dati maksimalnu podršku predsedniku Vučiću u odbrani interesa svoje zemlje. Srbije, jedne jedine koju imamo. Ovaj proces podseća na izmeštanje Glavne železničke stanice "Beograd" na manje, nedovršene, nefunkcionalne stanice u Beogradskom železničkom čvoru. Nešto što ima tradiciju, ima svoj prepoznatljiv izgled i funkciju menjamo za nešto u više delova, imaginarno i što je najčudnije, to radimo samo zato što smo pod pritiskom.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59