• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

24.06.2018

09:52

TADIĆ O ĐILASOVOM SAVEZU: MA KO ĆE DA GLASA ZA KORPU BABA I ŽABA?!

Politika

TADIĆ O ĐILASOVOM SAVEZU: MA KO ĆE DA GLASA ZA KORPU BABA I ŽABA?!

Podeli vest

Lider Socijaldemokraske stranke i Boris Tadić izrazio je sumnju u ujedinjenje celokupe opozicije u Savez za Srbiju i dodao da bi to bila korpa "baba i žaba" za koje niko ne bi glasao

Tadić je ocenio da bi opozicija imala veće šanse ukoliko bi se formirala dva bloka - proevropski i drugi koji bi okupio stranke i pokrete koje imaju jasan antievroski i tradicionalistički koncept.

- Mišljenja sam da je mnogo bolje da dva jasno diferencirana bloka naprave dogovor oko ključnih pitanja poput izbornih i medijskih uslova, umesto da se u jednu korpu stavljaju babe i žabe. Ko će glasati za korpu baba i žaba - rekao je Tadić za list Blic.

On je naveo da će o pristupu SDS u Savez za Srbiju razgovarati za zajedničkim stolom, a ne preko medija.

- Mi do sada nismo imali takav dijalog i sve ideje Saveza za Srbiju sam pročitao samo iz medija - kazao je Tadić.

On je naveo da su se 5. oktobra sve stranke ujedinile oko strateškog cilja - učlanjenja u EU, a ne samo zbog promene režima Slobodana Miloševića.

Tadić je ocenio i kada bi Savez za Srbiju uspeo u svom cilju - u pobedi nad akuelnim režimom Aleksandra Vučića, da bi u narednom periodu došlo do političkih sukoba koji bi doveli do gubljena poverenja među građanima i novih podela.

Ideju formiranja Saveza za Srbiju predložio je Dragan Đilas, nakon poraza na lokalni izborima u Beogradu 4. marta.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija