• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: infromer

24.06.2018

20:02

FIFA OPET UDARA NA SRBIJU! Pokrenut postupak protiv Slaviše Kokeze, predsednika FSS!

Fudbal

FIFA OPET UDARA NA SRBIJU! Pokrenut postupak protiv Slaviše Kokeze, predsednika FSS!

Podeli vest

Međunarodna fudbalska federacija (FIFA) pokrenula je nove postupke posle utakmice između Srbije i Švajcarske

FIFA je odlučila,  da u proces uključi i švajcarskog kapitena Stefana Lihtštajnera i predsednika FSS Slavišu Kokezu.

Lihtštajner je na tapetu jer je prilikom proslave gola takođe krenuo stopama albanskih Švajcaraca Džake i Šačirija i pokazao dvoglavog orla kao iredentistički simbol velike Albanije.

Protiv Kokeze je otvoren postupak jer je u izjavama istakao da je suđenje Felika Briha bilo dirigovana pljačka u organizaciji FIFA i da su ljudi koji određuju sudije, ranije pripremili takav scenario.  

Zbog provokacija prilikom proslave golova, otvoren je disciplinki proces protiv Granita Džake i Džerdana Šaćirija zbog načina na koju su proslavljalu golove.

Srpski selektor Mladen Krstajić izrazio je želju da nemačkog sudiju Feliksa Briha pošalje u Hag zbog čega je takođe otvoren disciplinski proces.

SLAVIŠA KOKEZA ZA BBC: Brutalno smo pokradeni PO DIREKTIVI FIFA!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
baljoš

pre 5 godina

Komšo, po nije bio to orao, komšo...to je bio ljeptir!

Marrco

pre 5 godina

KAda se otvoreno i javno lupeta po svetskim medijima onda to završi ovako...

caslav

pre 5 godina

Zaključak: FIFA je privatna prćija švicaraca,...

Toša

pre 5 godina

Ovo ponašanje ne bi trebalo da bude deo naše kulture, ako on misli da je bogom dat u Srbiji, kao i gdin Krstajic, u svetu smo ipak veoma mali i u skladu sa tim bi trebali da se ponasamo skromno, da bi eventualno imali neke koristi ili bar da ne obracaju paznju na nas.

Gedža

pre 5 godina

Dobro mi postojimo i prolazimo ko nam je sve na kojekakvim položajima i funkcijama. Pa pogledajte vi samo ovu "nevinu" i izbezumljenu facu???

bubasvaba

pre 5 godina

Kaka bre FIFA to je teroristicka organizacija koja prvo ne postuje svoj statut po kom je osnovana . Ovo je skup kriminalaca koji je FIFU kao organizaciju kriminalizovao toliko da sama ne postuje svoje pravila ili statut i mimo statuta prima u clanstvo nepostojecu drzavu kosovo . Kad sami svoju organizaciju ne postujete koju pravdu demonsrirata ono gde dva rvaca ne gledajuci gde se nalazi predmet eudbal ili lopta obaraju sa teskom mukon MITROVICA i sudija u pokusaju sudi konra faul umesto penala sto jedan kometator izjavi ovo je cista pljacka na ulici k to radi nego KRIMINALCI, LOPOVI,SECIKESE KOSTAPLERI iz fife.

Bane

pre 5 godina

Pa gde jos ima sa se kaznjava verbalni delikt...i to jos nije politicki

hogar

pre 5 godina

Prestanite s kmečanjem.Izgubili utakmicu,i opet "belosvetska zavera" protiv gandijevskog,dobrog srpskog naroda......Čitavom svetu se već povraća od toga! Pored toga,dvoglavi orao se nalazi na albanskoj zastavi,albanci srbiji zabili golove,i zašto je provokacija simboliziranje nacionalne zastave???!!! Srbi u sred beča i na mundijalu pjevaju"nož-žica-srbrenica",šetaju u majicama osudjenih ratnih zločinaca.......zašto malo o tome ne pišete?

Dragan Pantic

pre 5 godina

I treba. Njegov izjava samo opravdava albanske postupke. Pitanje je da li je uzeo pare od albanca ili je samo prirodno glup.

Djole

pre 5 godina

Prirodno je glup,u pravu si,plus je polu pismeno govedo.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija