• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Srna/Intermagazin

25.06.2018

21:37

ZA BRITANIJU SU SRBI I RUSI ISTO, TREBA IH UNIŠTITI: Srpska mora nestati, KiM pripojiti Albaniji" i napraviti "zelenu transferzalu"!

Politika

ZA BRITANIJU SU SRBI I RUSI ISTO, TREBA IH UNIŠTITI: Srpska mora nestati, KiM pripojiti Albaniji" i napraviti "zelenu transferzalu"!

Podeli vest

Britanci će sve da urade da se stvore uslovi za unitarnu BiH i cilj im je da unište Republiku Srpsku, da se Kosovo i Metohija očisti od Srba i pripadne "Velikoj Albaniji", kao i da se napravi „zelena transferzala" na Balkanu, smatra politikolog Aleksandar Pavić.

On navodi da sa britanske strane ne postoje dobre namere, jer su za Britance, kao glavne huškače antiruske kampanje u svetu, Srbi i Rusi praktično jedno.

- Oni će radije da sarađuju sa islamistima nego da puste da, po njihovom mišljenju Rusija izađe na žtoplo morež ili ima svoje eksponente ili saveznike na Balkanu. To je britanska politika koja traje već skoro dva veka i to nije ništa novo - rekao je Pavić Srni.

USTAŠKA POSLA! POČELA HAPŠENJA SRBA PO HRVATSKIM POTERNICAMA: Krajšinici i vojnci JNA NE IDITE NA ODMOR u "lijepu njihovu!

On smatra da Britanci neće birati sredstva i da će se koristiti lažima, kao što se koriste i u kampanji protiv Rusije, a dobar primer za to je "nepostojeća afera Skripalj" kao i ozbiljno učešće u pokušaju kompromitacije američkog predsednika Donalda Trampa.

SARAJEVO SPREMA NAPAD NA SRPSKU! Skriveni arsenal kod Doboja jasna je poruka Banjaluci, iza svega stoji IZETBEGOVIĆ?!

Pavić je ocenio da se od Britanaca „može očekivati samo najgore".

Foto Fejsbuk/Fotomontaža

- I ako nam i donose neke ustupke, to bi trebalo gledati onako kako se u antičko vreme govorilo "Čuvajte se Danajaca i kad vam darove donose". Njihov dar ovde je samo nestabilnost, terorizam i islamizacija. Britanija apsolutno ne daje nikakav pozitivan doprinos stabilizaciji i napretku našeg regiona - zaključio je Pavić.

(VIDEO) NATO SE NE USUĐUJE DA IZAĐE NA MEGDAN SRBIMA RUSIMA: Ameri imaju svoj tenkovski biatlon, UMESTO META GAĐAJU RUSKE TENKOVE!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
ponosan

pre 5 godina

Kad gledam ove monstrume od zapadnjaka ponosan sam sto sam Srbin. Trostruko ponosan!

Nina

pre 5 godina

Da se lepo dogovorimo sa muslimanima, koji su nam blizi of engleza, mi njima KIM bez severa, a oni nama Srpsku.

Lala iz Banata

pre 5 godina

Од Енглеза нема већих - подлаца...!? Чак су и Немци-фашисти, били коректнији у политичким односима од Енглеза, који су једнако ФАШИСТИ , завијени у ... - " обланду"....

Dragan

pre 5 godina

Britanci su olos, kolonijalisti, okupatori i dace bog da se britanija pocepa kao Jugoslavija. Svuda guraju svoju njusku i izazivaju sukobe. Ne valja im EU a i dalje su u EU. I to je demokratija.

Sasa Stojkovic

pre 5 godina

Moj deda ucesnik drugog svetskog rata odlikovan pet puta , bio u zarobljenistvu u Bugarskoj godinu dana, uvek je govorio da su britanci p.... I da ih biju zene.

Anarhista

pre 5 godina

Англо-саксонско смеће је српски смртни непријатељ број један. На овој планети има места само за једног. Када дође тај дан, нестаће са лица земље у једној јединој секунди. Са вером у Бога и РС-28.

Milancche

pre 5 godina

Meni se cini da su svi ti engleski politicari likovi sa dijagnozom

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija