• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

26.06.2018

13:21

STEFANOVIĆ: VELIKI USPEH PROGRAMA 'OSNOVI BEZBEDNOSTI DECE' - Od sledeće godine i u PRVOM RAZREDU!

Politika

STEFANOVIĆ: VELIKI USPEH PROGRAMA 'OSNOVI BEZBEDNOSTI DECE' - Od sledeće godine i u PRVOM RAZREDU!

Podeli vest

Ministar policije Nebojša Stefanović danas je na Tviteru podsetio građane na uspeh programa "Osnovi bezbednosti dece", koji je pre tačno godinu dana uveden u osnovne škole

- Pre tačno godinu dana potpisao sam Sporazum o uvođenju programa “Osnovi bezbednosti dece” u sve osnovne škole u Srbiji za 4. i 6. razred. S ponosom mogu danas da kažem da je ove školske godine održano 47.850 predavanja i da, od sledeće godine, ovaj program uvodimo i u prvi razred - napisao je ministar.


Cilj programa je sticanje novih i unapređenje postojećih znanja, veština i stavova radi podizanja bezbednosne kulture učenika. 

Nastavu realizuju pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova koji poseduju znanja i veštine iz oblasti koje se izučavaju, kao i penzionisani pripadnici MUP-a. 

Podsećanja radi, oblasti koje o kojima inspektori i službenici MUP govore đacima su: bezbednost dece u saobraćaju; policija u službi građana; nasilje kao negativna pojava; prevencija i zaštita dece od opojnih droga i alkohola; bezbedno korišćenje interneta i društvenih mreža; prevencija i zaštita dece od trgovine ljudima; zaštita od požara i zaštita od tehničko-tehnoloških opasnosti i prirodnih nepogoda.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija