• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

26.06.2018

14:11

OVO SU SLABE TAČKE "ORLOVA"! Rambo Petković kaže da Srbija ima mnogo nedostataka!

Fudbal

OVO SU SLABE TAČKE "ORLOVA"! Rambo Petković kaže da Srbija ima mnogo nedostataka!

Podeli vest

Dejan Rambo Petković analizirao je Brazilcima srpski tim pred meč u Moskvi (sreda, 20.00, RTS) a onda poželeo "orlovima" da prođu u osminu finala

Petković je bio i ostao fudbalska ikona u Brazilu, rekao je tamošnjim medijima koje su najslavije tačke u srpskom timu. 

- Mislim da je promena sistema najslabija tačka Srbije. Možda im fali samopouzdanja. Neki igrači imaju sjajan potencijal, ali samo nekoliko utakmica u dresu reprezentacije. Ima mnogo nedostataka - kazao je Petković.

Da bi prošla dalje  Srbija mora da pobedi Brazil, a Kostarika Švajcarce. Postoji opcija i po kojoj Srbija može igrati nerešeno sa Brazilom, a da Kostarika savlada sa dva gola razlike Švajcarsku, i u tom slučaju Srbija i Brazil idu dalje.

- Ovo su talentovani momci, ali 2010. godine Srbija je imala bolji sistem, boljeg trenera, što su demonstrirali na utakmicama. Ranije, 2006. godine, to je bilo slabo. Sada Srbija ima spoj mladosti i iskustva. Ivanović, Kolarov, Tošić, Stojković... Ivanović je postao igrač sa najviše nastupa za selekciju Srbije. To je tim koji je zaslužio da se nađe na Mundijalu, treba im čestitati na tome, ali su upali u tešku grupu, najtežu. FIFA rangiranje ne znači mnogo, ova grupa je najjača.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija