• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

26.06.2018

16:26

ŠVAJCARCI LEKCIJA, BRAZIL UŽIVANJE! Bora Mundijal: Momci, pustite Nejmara i igrajte fudbal!

Fudbal

ŠVAJCARCI LEKCIJA, BRAZIL UŽIVANJE! Bora Mundijal: Momci, pustite Nejmara i igrajte fudbal!

Podeli vest

Velibor Bora Milutinović je kao selektor vodio pet reprezentacija na pet svetskih prvenstava

Nekadašnji fudbaler Partizana stigao je u Moskvu gde će uživo pratiti nekoliko utakmica, uključujući, naravno i meč Srbije i Brazila, u sredu od 20 časova.

- Mi treba da razmišljamo šta mi treba da uradimo, a pobeda protiv Brazila vodi nas dalje. Trebalo je Duško Tošić da ruši Šaćirija u onoj situaciji, ali... Šta je bilo bilo je, to je lekcija. Sad igrači treba da budu svesni da mogu da pobede Brazil, koji protiv Kostarike nije pokazao mnogo - rekao je Bora srpskim novinarima u Moskvi.

Svi se pitaju kako naša odbrana da "uštopuje" najboljeg igrača Brazila - Nejmara.

- Treba da igraju, da uživaju. Ne treba da ih interesuje da li je Nejmar na terenu, već da veruju u sebe i da budu disciplinovani - poručio je Bora Milutinović. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
časlav

pre 5 godina

u njegovo vreme sam gledao fudbal,.....sada bih zabranio fudbal u Srbiji za 100 godina.

Lala iz Banata

pre 5 godina

Фудбал је... - Тимски рад...!? Селектор ... - Одговорност...!! Капитен ... - Част...!!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija