• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Vl. Tomkovic

27.06.2018

13:57

(FOTO) SEKSI BRAZILKE NE DAJU ŠANSU "ORLOVIMA": Nejmar i Kutinjo ruše Srbiju!

Fudbal

(FOTO) SEKSI BRAZILKE NE DAJU ŠANSU "ORLOVIMA": Nejmar i Kutinjo ruše Srbiju!

Podeli vest

Brazil je najatraktivnija ekipa na svakom Mundijalu ne samo zbog lepe igre već i zbog seksi navijačica koje, gde god se pojave, dovode atmosferu do usijanja. Tako je i u Moskvi, gde se Južnoamerikanke izdvajaju u moru atraktivnih navijačica iz celog sveta

Brazilke su, barem one koje su razgovarale sa Informerovim izveštačem, ubeđene u laganu pobedu "karioka" nad Srbijom.

- Pobedićemo sa 2:0. Kutinjo će dati oba gola, on je moj omiljeni fudbaler. A i najlepši je - kaže simpatična Izabel, ali pravi grešku u koracima kad je pitamo da li zna nešto o Srbiji i srpskoj reprezentaciji:

- Ne znam vaše fudbalere, nijednog. Jesu li oni poznati? Znam za Dua Lipu. Je l' ona iz Srbije?

Teoretski je u pravu, pošto su joj roditelji rođeni u Prištini, na teritoriji tadašnje Jugoslavije i današnje Srbije, ali joj objašnjavamo da Dua Lipa nikako nije naša.

Nadamo se da će srpski fudbaleri večeras naterati i Brazilke i Brazilce da ih zapamte za sva vremena, pošto i od druge dve atraktivne navijačice dobijamo sličan odgovor.

- Ma pobediće Brazil, ne znam kojim rezultatom, jer ne znam da li ste vi baš slabi ili ste "onako". Ali Nejmar će dati gol ili Gabrijel Žezus ako bude igrao. Srpski fudbaleri? Jao, nemojte da se ljutite, ali ne znamo nijednog - kaže Sofija i odlazi pevušeći navijačku pesmu "karioka".




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija