• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

28.06.2018

10:52

(FOTO) VUČIĆ SA BISKUPIMA: Država uspešno sarađuje sa katoličkom crkvom

Politika

(FOTO) VUČIĆ SA BISKUPIMA: Država uspešno sarađuje sa katoličkom crkvom

Podeli vest

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić primio je danas katoličke biskupe Srbije, sa kojima je razgovarao o saradnji državnih organa i institucija sa katoličkom zajednicom

Katolički biskupi su pohvalili napore države, koji su doprineli da veći deo otvorenih pitanja bude rešen, kao i sve aktivnosti preduzete sa ciljem da se pomogne život i rad katoličke zajednice u Srbiji, saopštila je predsednikova Služba za saradnju s medijima. 

Vučić sa biskupimaTanjug

Vučić sa biskupima

Na sastanku su razmotrena, između ostalih, pitanja iz oblasti obrazovanja, imovinska pitanja, kao i pitanja matičnih knjiga.

Vučić sa biskupimaTanjug

Vučić sa biskupima Sastanak je protekao na obostrano zadovoljstvo, uz dogovor da se rad na rešavanju različitih tekućih pitanja katoličke zajednice nastavi u saradnji sa državnim organima i institucijama Republike Srbije, ističe se u saopštenju.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija