• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: blic.rs/informer.rs

29.06.2018

09:47

KIJA KOCAR BRUTALNO OPLELA PO LUNI ĐOGANI: Ona je kriva što je PRIKAZANA KAO LJUBAVNICA!

Rijaliti

KIJA KOCAR BRUTALNO OPLELA PO LUNI ĐOGANI: Ona je kriva što je PRIKAZANA KAO LJUBAVNICA!

Podeli vest

Kristina Kockar potpisala je zahtev za razvod braka, a sada je otkrila kakvo je zapravo njeno mišljenje o Luni Đogani, ljubavnici njenog supruga

Zadrugarka je bez dlake na jeziku poručila:

- Luna je jedna naivna devojka i nije nešto preterano inteligentna. Sama je to pokazala svojim postupcima, a izjavama se kanalila. U nekim trenucima je bila kvarna, ona je kriva što je prikazana kao ljubavnica - rekla je Kristina i nastavila:

- Na neki način ja razumem njenu porodicu, razumem da su se borili za nju ali na totalno pogrešan način. Sebi su napravili štetu, mene su povredili, mojoj porodici načinili zlo - poručila je Kija za “Blic”.

Inače, Slobodan, Kristina i Luna su se sreli na snimanju “Amidži šoua” ali očigledno da su im odnosi jako zategnuti, jer nisu komunicirali, a Đoganijeva je jedva pristala da se slika sa supružnicima.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Natalija

pre 5 godina

A kako si ti rodjena, Kristina? Luna bar nije rodila dete Slobi, i obelezila ga za ceo zivot. Dvoje vanserijskih prevaranata na naivnoj i zaljubljenoj Luni stekli slavu.

Gaga

pre 5 godina

"Kanalila"....izraz kojim nova srpska Dafina dokazuje svoju elokventnost. No, da nije Zadruge ne bismo imali priliku da vidimo kako izgleda sracunato iskompleksirano stvorenje na delu.

Nemanja Đukić

pre 5 godina

Ako je ona ljubavnica ti si preljubnica ,pokrij se usima i cuti, Luna je jedna dobra i pametna devojka ,sta joj fali, a od tebe je produkcija napravila pametnicu a veruj mi nisu me ubedili u to, sta je ona radila a ti nisi...

KO JE KO

pre 5 godina

Ćuti ti ijpokri xsse ženo ez morala.Ti si belovetski manipulator i lažov. Tvoje "kalitete smo vrlo dobro upoznali. Nisi kompetentna da daješ sud o jednoj iskrenoj , prelepoj i normalnoj devojci ,koja zna i ume da voli. koja ne menja muškarce kao čarape, neću reći gaćejer ih i ne nosiš. Ona bar nije razbijala WC šolje po Zadruzi... Nije devojka koja je uskakala u krevete i često menjala partnere...Zašto si dobila otkaz u avio kompanii?, Ucenjivala si i iznudjivala novac od oženjenog pilota sa kojim si bila u vezi preko godinu dana, stavljena si na crnu listu svih avio kopanija.. kako te nije sramota više da žvalaviš...po medijima i da izigravaš "sveticu".

Olijana

pre 5 godina

Luna je lepotica. Ona je LOBINA LJUBAV, a ne ljubavnica.Ljubavnica sibila tiu i pre ulaska a i prilikom ulaska u Zadrugu.ne peri se. O kakvom ti moralu govoriš, poremećena ženo. Šta si umislila ..... da se ne zna koliko vrediš.....

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17