• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

29.06.2018

14:22

JEREMIĆ U NAJVEĆOJ PANICI! Šta se krije u mobilnom telefonu njegovog uhapšenog pajtaša Patrika Hoa?

Politika

JEREMIĆ U NAJVEĆOJ PANICI! Šta se krije u mobilnom telefonu njegovog uhapšenog pajtaša Patrika Hoa?

Podeli vest

Lider Narodne stranke Vuk Jeremić u neviđenoj je panici zbog poruka koje je razmenjivao sa svojim pajtašem Patrikom Hoom koji se od novembra prošle godine nalazi zatvoru u SAD zbog optužbi da je davao mito vladinim zvaničnicima u Ugandi i Čadu u vrednosti od tri miliona evra

Patrik Ho zahteva od suda da se dokazi nađeni u njegovom "Huaveji" telefonu izuzmu iz procesa, a Jeremić strahuje zbog poruka koje je s njim razmenjivao, jer bi moglo da bude otkriveno zašto je od ovog kriminalca dobijao milione!

Informer


Podsetimo, bivši ministar unutrašnjih poslova Hongkonga i pajtaš Vuka Jeremića, Patrik Ho trenutno boravi u SAD u zatvoru jer mu se na teret stavlja davanje mita afričkim zvaničnicima u vrednosti od oko tri miliona evra.

Nakon što je ovom belosvetskom lopovu 17. maja odbijena mogućnost plaćanja kaucije u postupku u kojem je optužen za korupciju u UN, jer su njegovi mejlovi u kojima nudi mito članu Generalne skupštine Samu Kutesu postali deo sudskog procesa, Patrik Ho sada zahteva da Apelacioni sud poništi odluku nižeg suda o odbijanju kaucije.

Tajkun Ho je pozvao Apelacionog sud da počne raspravu po hitnom postupku pred suđenje koje počinje u novembru.

- Produženje pritvora je nepotrebno i štetno za Hoa - naveo je njegov advokatski tim u žalbi, koju su ispisali na 28 strana.

Oni su ponudili sudu nagodbu da se kaucija poveća, a Ho bi kao garanciju založio i imovinu majke i brata.

Kada je video da je đavo odneo šalu, Ho je bio spreman i na nagodbu za kućni pritvor, ali sud imajući u vidu sa kakvim kriminacem ima posla, odbio je i ovaj predlog.

Podsetimo da su američki istražitelji izrazili posebnu želju i za sumnjive poslove koje je uhapšeni Patrik Ho sklapao sa Vukom Jeremićem dok je on bio predsednik Skupštine UN.

Lider Narodne stranke Vuk Jeremić nalazi se pod istragom FBI zbog sumnjivih poslova sa belosvetskim lopovima koji su u SAD pohapšeni i optuženi za pranje para i korupciju.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
straja

pre 5 godina

E Vuce ,Vuce ..obrukao si familiju Pozderac.....stidi se!!

deda Raša

pre 5 godina

Ne pada iver daleko od klade. Svi su oni isti.

Jovana

pre 5 godina

Sada će Jeremić morati sve lepo da objasni. I takvi ljudi su hteli da vode našu zemlju.

aca

pre 5 godina

Sve ce da ispliva a onda ti ne gine sudjenje za sav prljavi novac Jeremicu!

Naca

pre 5 godina

Jeremic ima zasto da se brine. Ko zna moda mu budu trazili da vrati sav novac koji je dobio od Hoa i ostalih partnera.

nena

pre 5 godina

Mogu samo da kazem da po mom misljenju bice po onom tresla se gora rodio se mis, kao i u mnogim drugim slucajevima.Novac zavrsava sve.

Nenica

pre 5 godina

Ma nista posebno--eheheee ne o parama vec o milionima $

Kaja

pre 5 godina

Krug pravde se polako steze oko tog belosvetskog klosara.

Jeva

pre 5 godina

Da sam na mestu gospodina tajkuna Jeremica, sa pokradenim parama bih pobegla i ne bih se pojavila vise u Srbiji. Bezi bre dok te nisu uhapsili, oprastamo ti kradje samo pusti postene ljude da vode drzavu.

Nena

pre 5 godina

Jeremic ce zajedno sa svojim partnerom morati da odgovara za postupke...

Alhemičar

pre 5 godina

Правда је спора али и достижна , Јеремић ће морати да одговара одакле му толики новац и због којих сумњивих послова је добио.

Vanja

pre 5 godina

Ovakav pokvarenjakluk samo se od gubitnika Jeremica moze ocekivati, oduvek ga je samo ineteresovao novac i kako da na sto podliji nacin dodje do njega.

Bojan

pre 5 godina

Ne bi se on plasio bez razloga, nesto tu postoji sto ne zeli da mi vidimo.

Vuk

pre 5 godina

Jeremic je jedan od politicara koji sluzi za primer. Primer svega sto je prljavo i sto bi prodalo sve samo za svoj interes.

Goran

pre 5 godina

Ma gde bi posteni Jeremic, sto ce mu neki funkcioner biti sminkerka.

anamarija

pre 5 godina

Trebalo je o tome da misli pre saradnje sa kriminalcem, a sada neka i on snosi posledice.

anamarija

pre 5 godina

Naravno da strahuje kada se u telefonu sigurno kriju dokazi.

Mia

pre 5 godina

Bilo mu je lepo dok je primao i trosio sumnjiv i nezaraden novac,pa neka panici sada,verovatno ima razloga za to!

Kaktus037

pre 5 godina

Bivši ministar unutrašnjih poslova Hongkonga i pajtaš Vuka Jeremića, Patrik Ho trenutno boravi u SAD u zatvoru jer mu se na teret stavlja davanje mita afričkim zvaničnicima u vrednosti od oko tri miliona evra

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija