• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Sputnik

29.06.2018

18:37

LIDER OPOZICIONE PRAVE CRNE GORE, MILAČIĆ:  Kosovo je srce i Crne Gore, ne samo Srbije!

Politika

LIDER OPOZICIONE PRAVE CRNE GORE, MILAČIĆ: Kosovo je srce i Crne Gore, ne samo Srbije!

Podeli vest

Lider opozicione crnogorske Prave Crne Gore Marko Milačić kazao je da je Kosovo neraskidivo povezano sa crnogorskim identitetom i duhovnošću, kao i da je ono deo „crnogorskog bića“.

Milačić je u Nikšiću, na Vidovdan, poručio da se ne sme taktizirati i ćutati o važnim stvarima koje su opredelile „sudbinu našeg naroda“, prenosi portal IN4S.

„U Podgorici je rođen rodonačelnik dinastije Nemanjić — Stefan Nemanja, Petrovići, na čelu sa Njegošem, pronosili su kosovsku ideju, mitropolit Amfilohije je egzarh sveštenog trona pećkog, Metohija je bila deo Crne Gore i tako dalje… “, istakao je Milačić i dodao da se ne treba stideti „da kažemo da Kosovo nije samo srce Srbije, već i srce Crne Gore, da je Kosovo deo crnogorskog bića“. 

NATO RAZORUŽAVA CRNU GORU: Đukanović i ekipa moraju da UNIŠTE 400 TONA RUSKOG ORUŽJA I MUNICIJE!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Lala iz Banata

pre 5 godina

Па што одрекосте...? ...Што издадосте....? Што - продасте...?

Crna Gora

pre 5 godina

Još jedan od jurišnika na ruske pare, na poslednjim izborima ispod cenzusa. Rusi su mu između ostalog platili i autobus kojim je obilazio Crnu Goru u kampanji.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija