• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: EKIPA INFORMERA

29.06.2018

21:12

LOV NA VUČIĆA ZBOG KOSOVA: Prljava kampanja protiv šefa države sa svih strana, KREĆE KONAČNI OBRAČUN!

Politika

LOV NA VUČIĆA ZBOG KOSOVA: Prljava kampanja protiv šefa države sa svih strana, KREĆE KONAČNI OBRAČUN!

Podeli vest

Predsednika Srbije jedni optužuju za izdaju Srba i prete mu da će završiti kao Đinđić, drugi tvrde da je kriminalac i da koristi Kosmet kako bi učvrstio diktaturu. Od njega tako prave legitimnu metu 

Otvorena je sezona lova na predsednika Srbije Aleksandra Vučića! Dok ga jedni optužuju za izdaju Kosova i otvoreno mu prete ubistvom, drugi njega, njegovog brata i sina dovode u vezu sa kriminalom i tvrde da Vučić kosmetski problem zloupotrebljava da bi učvrstio diktaturu u Srbiji.

I jedni i drugi od predsednika države na taj način prave legitimnu metu - jer šta god da se sutra desi Vučiću, moći će da se objasni da je to ili zato

Otvorena pretnja ubistvom!

"Tragična sudbina pokojnog premijera Zorana Đinđića jasno upozorava Vučića šta se dešava sa onima koji ne ispune obećanje"

Slaviša Ristić, samostalni poslanik

što je izdajnik ili zbog toga što je kriminalac!

Smeta mu mir?!

Samostalni narodni poslanik Slaviša Ristić, srpski političar sa severa Kosova, otvoreno je juče na Vidovdan zapretio Vučiću da će biti ubijen zbog Kosova! Ristić, koji je bivši predsednik opštine Zubin Potok, upozorio je Vučića da mu sledi metak i da će završiti kao Zoran Đinđić ukoliko pokuša da postigne trajni mir sa Albancima i potpiše pravno obavezujući sporazum sa Prištinom!

Ristić je sve to naveo u pismu koje je uputio predsedniku Ruske Federacije Vladimiru Vladimiroviču Putinu. U tom pismu on predsednika Srbije optužuje za izdaju (!?!) jer pokušava da reši problem južne srpske pokrajine.

"Voljom predsednika Republike Srbije pogašene su institucije srpske države na KiM. Separatistima su ustupljeni srpski pravosudni sistem, policija, civilna zaštita... Sada se predsednik republike sprema da potpiše sveobuhvatni mirovni sporazum sa separatistima iz Prištine, što bi i de fakto i de jure značilo odvajanje KiM od Srbije. Glavni razlog za ovakvu 'preteranu kooperativnost' predsednika Srbije leži u tome jer je on to obećao Zapadu prilikom dolaska na vlast. Tragična sudbina pokojnog premijera Srbije Zorana Đinđića jasno upozorava Aleksandra Vučića šta se dešava sa onima koji ne ispune obećanje. Građanima Srbije ustupanje KiM vlast pravda boljim životom po prijemu u EU", napisao je Ristić.

Bivši šef UNMIK: Srbi sa KiM taoci Beograda

Bivši specijalni izaslanik Generalnog sekretara UN za Kosovo i šef Unmika na Kosovu od 2004. do 2006. Soren Jesen Petersen izjavio je juče da su Srbi na Kosovu "i dalje taoci Beograda i njegove politike prema Kosovu"!?

- Mislim da su pojedini srpski političari licemerni u odnosu prema Srbima na Kosovu i da su ih izdali. Isto tako, ni kosovski Albanci nisu uradili dovoljno da pruže ruku pomirenja Srbima, da ih saslušaju i uvere ih da su bezbedni. Rekao bih da Beograd još uvek zloupotrebljava kosovske Srbe u političke svrhe - kazao je Jesen Petersen.

U svom obraćanju Putinu on je Vučića proglasio i najvećim neprijateljem Srbije.

"U istoriji rusko-srpskih odnosa, Srbi su se ruskim vladarima žalili na brojne srpske neprijatelje, od Mlečana, Turaka do Nemaca... Prvi put u našoj istoriji Srbi trpe od 'preterane kooperativnosti' sopstvene vlasti", naveo je Ristić, kog su juče javno podržali i Vuk Jeremić i Boško Obradović i Dragan Đilas!

Istovremeno, slučajno ili ne, juče su se pojavile i monstruozne optužbe na račun Vučićevog sina Danila, koji je u nedeljniku 'Vreme' opisan kao huligan i kriminalac, a čak je, bez ikakvih dokaza, osumnjičen i da se bavi sumnjivim fudbalskim transferima (!?!).

Kao po komandi krenula je i kampanja po društvenim mrežama, u kojoj se tvrdi da Vučićev brat Andrej na kriminalan način otima hotel 'Jugoslavija' i zemljište oko njega. Naravno, opet bez ijednog jedinog dokaza.

Komenta

mojugao

NEBOJŠA KRSTIĆ MEDIJSKI STRUČNJAK

Da li poslanik Ristić razume da je ovako priznao umešanost u atentat na premijera Đinđića? Na državi je da ovo sada ispita.

rišući ovu očigledno orkestriranu kampanju protiv predsednika Srbije, Zoran Dragišić sa Fakulteta za bezbednost kaže da je posredi vrhunac političkog nemorala.

- Pretnje poslanika Ristića i svih koji ga podržavaju jesu veoma opasne i tako se moraju i tretirati! Poslanik Ristić se usudio da preti predsedniku svoje zemlje i da poziva predsednika tuđe zemlje da interveniše i meša se u naše unutrašnje stvari. To je nedopustivo, pogotovo kada se zna da je Ristić poslanik i član srpskog parlamenta. Postavlja se pitanje koju državu Ristić doživljava kao svoju?! - ističe Dragišić, dodajući da je problem KiM unutrašnje pitanje i da samo Srbija može da odlučuje na koji način će on biti rešen.

Šiptarima predavao vlast

Potpredsednik Srpske napredne stranke i direktor kancelarije

da se ja pitam

BOŠKO OBRADOVIĆ LIDER "DVERI"

Podržavam svaku reč iz pisma Putinu od strane Srba sa Kosova i Metohije koje je potpisao Slaviša Ristić.

za KiM Marko Đurić kaže da su Ristićeve pretnje "zločin iz mržnje".

- Ristiću nije svet Vidovdan, praznik koji treba da ujedinjuje Srbe. On je dobio nalog da se ovako ponaša i da preti smrću. To je sramotan zločin iz mržnje, koji pokazuje koliko je nekome stalo da u ovom trenutku razjedini naš narod i oslabi naše pozicije dok se trudimo da očuvamo ono što se nakon vladavine takvih kao što je Slaviša Ristić može očuvati - rekao je Đurić i podsetio da je Ristić taj koji je svojevremeno dovodio albanske institucije na Kosovo:

- Srpska država očigledno nije njegova pošto, da jeste, ne bi se na taj način ponašao na ovaj sveti dan. Nikakve pretnje neće nas ni pokolebati ni odvratiti od naše borbe i jedinstva i podrške predsedniku Vučiću, koji se bori za sve ljude na Kosovu i Metohiji - istakao je Đurić.

RISTIĆ PRETI PREDSEDNIKU: Vučić će završiti kao Đinđić ukoliko bude pokušao da napravi mir!

(VIDEO) VUČIĆEVIĆ O PRETNJAMA VUČIĆU: Prave alibi za ubistvo predsednika Srbije!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Preko Horgoša švercovao kofer prepun blaga! Zlatne i srebrne antikvitete prikrio ličnim stvarima u ručnom prtljagu (FOTO)
nije prošao

Preko Horgoša švercovao kofer prepun blaga! Zlatne i srebrne antikvitete prikrio ličnim stvarima u ručnom prtljagu (FOTO)

Carinski službenici su 23. aprila 2024. godine na graničnom prelazu Horgoš, u saradnji sa policijom, otkrili neobičan pokušaj jednog putnika, da u ličnom prtljagu prokrijumčari preko 300 komada starinskog pokućstva, bodeža u koricama, časovnika i nakita, za koje se pretpostavlja da bi pored materijalne, mogli imati i antikvitetnu vrednost.

24.04.2024

15:10

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija