• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/pink.rs

01.07.2018

09:52

(VIDEO) SLOBA JE VARAO KIJU SA LUNOM I PRE ZADRUGE! Šokantno otkriće u najvećem rijalitiju!

Rijaliti

(VIDEO) SLOBA JE VARAO KIJU SA LUNOM I PRE ZADRUGE! Šokantno otkriće u najvećem rijalitiju!

Podeli vest

Sloba Radanović varao je svoju suprugu Kiju Kockar sa Lunom Đogani i pre nego što su ušli u Zadrugu. Evo kad se strast između njih dvoje rasplamsala..

Gledateljka je rekla i kako odlično zna kako se Luna Đogani ponaša kada izađe sa društvom u noćne klubove, kao i da je blogerka navikla da uvek ima tuđe, umesto svoje. Nakon uključenja gledateljke, Milan Milošević je izneo svoj stav.

- Razumno razmišlja gospođa, vidi se da je u materiji. Sama prevara i čin je stvorio i privukao toliku pažnju. Ne mislim da bi Sloba ostao imun na bilo koju devojku koja bi mu dala signal za ljubav, zato što je on svoj brak predstavio upravo tako. Da je Kija ušla sa Slobom od samog početka, mislim da od toga ne bi ništa bilo - rekao je Milan.

Milošević je u nastavku izneo i kada su krenuli prvi ljubavni znaci između Slobe i Lune, a Milan je izjavio da se to dogodilo pre ulaska u "Zadrugu" o čemu su pričali Radanović i Đoganijeva.

- Oni su priznali da su se "jeli na svadbi", kasnije te noći nakon svadbe ona se javila Slobodanu da je stigla kući. Znači oni su imali telefone jedno od drugog. Imaju zajedničkog prijatelja koji može da ih poveže. Ona je svakoga dana ulazila na njegov Instagram, stalno je gledala slike, nije htela da ga zaprati. Znači da su pratili jedno drugo, do momenta kada su došli na pregled na kliniku gde je buknula vatra između njih. Oni su sve ovo rekli, ja ništa ne izmišljam. Kristina je sedela na parkingu i čekala muža sa pregleda da dobije nalaze da je živ i zdrav i da može da uđe u rijaliti - izjavio je Milošević.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Sasa

pre 5 godina

Možda i anabela malo tu nešto iskoristila,, na brzinu.., ko zna..

zlata

pre 5 godina

Ma ljudi,koja Luna???Pa ona bi bila samo teret Slobi--hrani je,oblaci,izvodi,ispunjavaj hirove...a nigde ne radi..nije obrazovana(ima vanrednu vecernju skolu)!Anabela bi da je udomi bilo kome..samo da je skine sa tanjira,u prevodu--brigo moja,predji sa mene na drugoga !Kija je mozak...za nju ce se tek ĉuti...zna sta hoce,uporna,inteligentna,,,ima smisla za finansije,lepa,elikventna,lep glas ima,zgodna,obrazovana,edukovana.....

Jelena

pre 5 godina

Covek laze prema potrebi. Bolje da istrazi Kijine prevare. Imace o cemu da pise.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija