• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

03.07.2018

10:18

PRESEO MU ROĐENDAN! Jeremić u teškom problemu - STIGLI NOVI DOKAZI PROTIV NJEGOVOG PAJTAŠA PATRIKA HOA!

Politika

PRESEO MU ROĐENDAN! Jeremić u teškom problemu - STIGLI NOVI DOKAZI PROTIV NJEGOVOG PAJTAŠA PATRIKA HOA!

Podeli vest

Lideru Narodne stranke Vuku Jeremiću, koji danas puni 43 godine, preseo je rođendan, jer mu umesto poklona stižu nove ružne vesti iz Amerike! Ni četvrti pokušaj njegovog pajtaša Patrika Hoa da uz kauciju izađe iz zatvora nije urodio plodom, sud je odbio njegovo jemstvo, a tužioci tvrde da imaju nove još čvršće dokaze!

Američki tužioci tvrde da su novi "jači" dokazi o krivici bivšeg ministra spoljnih poslova Hong Konga Patrika Hoa više nego dovoljni za odbijanje kaucije i produženje pritvora u kome je Jeremićev pajtaš više od sedam meseci.

U podnesku od 18 stranica, koje je tužilaštvo podnelo Apelacionom sudu SAD, navodi se da su razgovori sa svedocima i nova dokumenta još više učvrstili i onako snažnu optužnicu. Tužioci ističu da iz svega navedenog postoji ozbiljna opasnog da bi Ho izlazak iz pritvora iskoristio za bekstvo.

"Nije reč samo o riziku od njegovog bekstva, već ekstremnom riziku od bekstva!", napisali su tužioci.

Ho, koji je bio ministar od 2002. do 2007. godine, tvrdi da je sudija pogrešio što je "preuveličao" rizik od njegovog bekstva i istakao da je već predložio ozbiljnu kauciju, uključujući gotovinsko osiguranje od najmanje tri miliona američkih dolara, kao i stanove u Hong Kongu koji pripadaju njegovoj majci i bratu.

JEREMIĆ U NAJVEĆOJ PANICI! Šta se krije u mobilnom telefonu njegovog uhapšenog pajtaša Patrika Hoa?

Ali tužioci su odbili taj predlog, rekavši da Ho nije živeo u SAD od 1984. godine i da je putovao po svetu za energetski konglomerat sa sedištem u Šangaju, koji je kasnije identifikovan kao "CEFC China Energy".

Podsetimo, bivši ministar unutrašnjih poslova Hongkonga i pajtaš Vuka Jeremića, Patrik Ho trenutno boravi u SAD u zatvoru jer mu se na teret stavlja davanje mita afričkim zvaničnicima u vrednosti od oko tri miliona evra. Podsetimo da su američki istražitelji izrazili posebnu želju i za sumnjive poslove koje je uhapšeni Patrik Ho sklapao sa Vukom Jeremićem dok je on bio predsednik Generalne skupštine UN

.

Lider Narodne stranke Vuk Jeremić nalazi se pod istragom FBI zbog sumnjivih poslova sa belosvetskim lopovima koji su u SAD pohapšeni i optuženi za pranje para i korupciju.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Nikola

pre 5 godina

Jeremic se prilicno obogatio nelegalnim radnjama.

Gordana

pre 5 godina

Polako ce da isplivaju dokazi i protiv njega,bolje nak jos ovaj rodjendan proslavi na slobodi.

mima

pre 5 godina

Bahati Jeremic sad neka prkose Srbiji I predsedniku Vucicu.

mima

pre 5 godina

Jeremic izgleda da se sakrio u misiju rupu zbog svojih kriminalni lopovska radnji neoglasava se.

SRDJAN SRDIC

pre 5 godina

Ma lako je njemu, on se dobro izgleda nalapao al pravda je spora i dostizna!

Dmitar

pre 5 godina

Vuk je Vuk ali čini mi se da će morati postati i jagnje samo da bi se izvukao iz ove situacije ali mislim da ovog puta neće izmaći pravdi.

Izbori 2024

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija