• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

05.07.2018

15:17

PREDSEDNIK O PRVOJ GODINI RADA VLADE: Zadovoljan sam, rekonstrukcija sad nije tema!

Politika

PREDSEDNIK O PRVOJ GODINI RADA VLADE: Zadovoljan sam, rekonstrukcija sad nije tema!

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je zadovoljan radom Vlade Srbije, ističući da su svi pokazatelji na strani Srbije 

- Smatram da je vlada radila vrlo dobro i zadovoljan sam. Nas su kritikovali samo za stopu rasta, iako sam govorio da to nije najvažnije - rekao je Vučić i ukazao da je stopa nezaposlenosti u Srbiji 12 odsto, što je najniži procenat u regionu. 

- Imamo najviši rast u prvom kvartalu, imamos suficit, znači da smo uspeli da ostvarimo rezultate reformama i velikim promenama - rekao je Vučić i dodao da Srbija zahvaljući kineskim investirorima sada ne mora da izdvaja 12 miliona evra za Železaru kao ranije. 

(FOTO) OBELEŽAVANJE GODINU DANA RADA VLADA SRBIJE: Vojska i policija se predstavili građanima u Subotici

Vučić je najavio da će povećanje plata i penzija biti od novembra. 

Kada je reč o rekonstrukciji Vlade Srbije, Vučić je naveo da je uveren da će mu premijerka Ana Brnabić kao predsedniku najveće stranke reći za one za koje misli da se nisu dovoljno trudili, ako ima potrebe, ali da rekonstrukcija svakako nije tema dok ne učinimo sve što se može na rešavanju pitanja koje nas je decenijama opterećivalo, pitanje Kosova i Metohije.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Gala

pre 5 godina

Imamo mi mnogo drugih i vecih problema od rekonstrukcije Vlade.

Goran

pre 5 godina

Пустите ту реконструкцију! То није хитно!

Milica

pre 5 godina

Odlicno odradjen posao za ovih godinu dana, verujemo da ce se tako i nastaviti.

Miloš

pre 5 godina

Premijerka Brnabić na pravi način vodi Vladu, Srbija napreduje na svim poljima!

Dana

pre 5 godina

Rekonstrukcija vlade nije prioritet dok se ne resi mnogo bitnije pitanje- pitanje KiM.

Petar Pan123

pre 5 godina

Mislim da treba svi da budemo zadovoljni radom vlade...Dosta zakona se usvojilo, fabrika otvorilo itd.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija